Antena Meniu Search
x

Horoscop 26 august 2018. Întâlnire electrizantă, promisiuni în relație și o idee de afacere

Horoscop 26 august 2018. O zi în care întâlnirile se transformă în povești de dragoste, iar micile idei de redecorare a locuinței în afaceri din care s-ar putea câștiga mulți bani. 

Horoscop 26 august 2018
Horoscop 26 august 2018. Întâlnire electrizantă, promisiuni în relație și o idee de afacere - Observator

Horoscop 26 august 2018. O zi în care întâlnirile se transformă în povești de dragoste, iar micile idei de redecorare a locuinței în afaceri din care s-ar putea câștiga mulți bani. 

Pentru unele zodii, ziua aduce mici neplăceri în relație sau momente tensionate. Ar fi indicat să le tratați cu răbdare și înțelegere, lucrurile se vor calma în scurt timp. E normal ca, în anumite perioade, tensiunile acumulate în timp să iasă la suprafață.

Horoscop 26 august Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să crească nivelul de atenție, e posibil să piardă un obiect de preț, după care vor avea de suferit. Dacă mergi într-o călătorie sau într-o vizită la prieteni, asigură-te că iei asupra ta numai lucrurile absolut necesare. Nu uita să verifici de mai multe ori, dacă e cazul. E o zi frumoasă de vară, senină, și ar fi păcat ca un eveniment neașteptat să ți-o strice. 

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Berbec

Horoscop 26 august Taur

Taurii sunt în culmea fericirii. Îți petreci ziua alături de o persoană foarte atrăgătoare și cu simțul umorului, iar atmosfera dintre voi este electrizantă. Încă nu formați un cuplu, dar nici mult nu mai e... Sunt momente speciale, poate printre cele mai frumoase ale vieții, și merită să profiți de fiecare secundă. Nu e de mirare că trăiești într-o lume a ta, iar prietenii n-au nicio șansă de a-ți capta atenția. 

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Taur

Horoscop 26 august 2018 Gemeni

Au rămas multe lucruri în urmă pentru gemeni și nu mai pot fi amânate. Trebuie făcută o curățenie temeinică, frigiderul e aproape gol iar facturile se adună. E normal să fii indispus, mai ales când sfârșitul de săptâmână nu presupune relaxare, ci efort. Însă vei reveni la starea ta normală spre seară, când un amic vechi te va scoate în oraș. Parcă și distracția e mai bună când știi că o meriți!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Gemeni

Horoscop 26 august Rac

Racii au întrat în modului lor de cumpărători. Un obiect îi pasionează peste limitele normale și au făcut din el o adevărată obsesie. Citesc zeci de review-uri pe internet, se documentează ore întregi, doar pentru a se asigura a zecea oară că vor lua decizia corectă. Odată convinși, vor ține de fiecare bănuț până vor strânge suma necesară. Nu ai nicio șansă să-i scoți din această stare - cel puțin nu până când vor primi ceea ce vor.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Rac

Horoscop 26 august 2018 Leu

Astăzi, Leii nu ar trebui să caute motive pentru scandaluri. Vor fi foarte iritaţi şi, prin urmare, se vor enerva pe cei apropiați. Vor fi isterici şi riscă să distrugă o zi liniştită. Asta nu se va întâmpla dacă lucrează la starea lor de spirit. Este important să implementeze o idee principală, pe care s-o ducă la bun sfârşit. Depinde foarte mult de Lei şi de starea lor de spirit, inclusiv cea emoțională pentru ca ziua de duminică să nu fie un calvar.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Leu

Horoscop 26 august Fecioară

Nativii acestei zodii vor petrece o duminică minunată, bucurându-se de tot: vreme, cercul prietenilor apropiați și interesul pe care o anumită persoană îl va arăta pentru ei. Vor flirta, fără să le pese de privirile celorlalţi. Mulți vor crede că noua pasiune a Fecioarelor este foarte mare, însă, din nefericire, nu-i ajută diferenţa de vârstă. Alături de această persoană, Fecioarele vor uita totul, inclusiv data de naștere.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Fecioară

Horoscop 26 august Balanţă

Astăzi, Balanţele vor fi extrem de relaxate. Majoritatea problemelor vechi vor dispărea ca prin magie, și nu vor mai vrea să audă de ele. Cel mai important este rezultatul, iar acest rezultat va fi foarte plăcut pentru Balanțe. De acum încolo, viața acestor nativi îşi va relua făgaşul normal şi nu va mai fi loc pentru scandaluri ridicole în familie. Partenerul lor iubitor îşi va cere scuze pentru comportamentul său și va promite că le va respecta sentimentele de iubire.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Balanță

Horoscop 26 august 2018 Scorpion

Scorpionii vor petrece ziua de duminică la un important eveniment de familie, care va avea loc în celălalt capăt al orașului. O drum lung care va părea destul de obositor pentru Fecioare. Din fericire, această oboseală va trece imediat, de îndată ce se vor cufunda în atmosfera unei sărbători de familie. Vor fi prezente toate generaţiile, iar întâlnirea va fi una caldă emoționantă. Scorpionii vor călători înapoi în timp, privind cu nostalgie fotografii de familie.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Scorpion

Horoscop 26 august Săgetător

Săgetătorii își arată astăzi rolul de samaritean. O persoană în vârstă este în dificultate, iar voi îi veți întinde o mână de ajutor. Veți lua apărarea vârstnicului în fața unei persoane care i-a adus aceste probleme și o veți face să își ceară scuzele. Gestul vostru va fi apreciat și lăudat de absolut toți cei din jur, care vă vor prețui și mai mult.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Săgetător

Horoscop 26 august Capricorn

Duminică nu este o zi  potrivită în care Capricornii să își testeze limitele. Dimpotrivă, horoscopul vă recomandă relaxare. Sunteți prea obosiți după zilele trecute, care au fost foarte solicitante, iar un nou efort v-ar putea duce la epuizare. Nu are rost să începeți noua săptămână extenuați. Căutați o preocupare care vă face mare plăcere și bucurați-vă de ea! Vă va face să fiți calmi, pozitivi și vă va da energia necesară pentru zilele de muncă ce urmează.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Capricorn

Horoscop 26 august Vărsător

Este posibil ca Vărsătorii să fie afectați de o ceartă sau de un dialog mai aprins cu o rudă foarte apropiată, poate chiar unul dintre părinți. Nu vă pierdeți cumpătul și nu escaladați o situație tensionată, dar care ar putea exploda, dacă va fi alimentată. Mai degrabă încercați să fiți calmi, împăciuitori și să aplanați conflictul. Așa, veți descoperi că au fost doar niște nervi de moment și că incidentul va fi rapid dat uitării.

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Vărsător

Horoscop 26 august 2018 Pești

În această zi de weekend, Peștii preferă să se preocupe de casă. De multă vreme vă gândeați să faceți niște schimbări, iar acum se pare că a venit momentul. Dacă aveți o idee strălucită de redecorare și reamenajare, puneți-o în practică, spune horoscopul. Dacă va ieși așa cum trebuie, poate, cine știe, o veți folosi pe viitor ca idee pentru o afacere prosperă. S-ar putea câștiga mulți bani!

Citește și Horoscop Septembrie 2018 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 26 august 2018. Întâlnire electrizantă, promisiuni în relație și o idee de afacere