Antena Meniu Search
x

Horoscop 26 decembrie 2020. Clipe de tandreţe alături de persoana iubită

Horoscop 26 decembrie 2020. Astrologii întrevăd veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului în această zi.

de Redactia Observator

la 26.12.2020, 09:19

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei din 26 decembrie 2020 - iStock | Getty Images
  • Capricornii se resimt după masa de Crăciun.
  • Vărsătorii sunt agitați și nemulțumiți de tot ce li se întâmplă.

Horoscop 26 decembrie 2020 Berbec

Nativii Berbec trebuie să înţeleagă că nu întotdeauna pot câştiga, iar la urma urmei "jocul" contează mai mult, precum şi experienţa dobândită. Fiţi buni, înţelegători, mai ales cu cei care nu cunosc regulile la fel de bine ca voi. Aveţi răbdare şi nu vă implicaţi în discuţii cu potenţial conflictual, altfel veţi regreta. 

Horoscop 26 decembrie 2020 Taur

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Taurului trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. Dragostea pluteşte în aer, motiv pentru care, a doua zi de Crăciun va fi petrecută în compania sufletului vostru pereche. Găsiţi activităţi recreative pentru amândoi, vizitaţi rudele, dar cu grijă şi distanţare, apoi, spre seară, aţi putea face o plimbare prin parc. 

Horoscop 26 decembrie 2020 Gemeni

Gemenii se resimt după prima zi a Crăciunului. Ieşiţi la aer liber, vizitaţi câţiva prieteni, dar în regim restrâns, depănaţi momente amuzante şi bucuraţi-vă de clipele petrecute împreună. Spre seară odihniţi-vă alături de persoana iubită, citiţi o carte, faceţi o baie fierbinte. 

Horoscop 26 decembrie 2020 Rac

Cei aflaţi sub semnul Racului se bucură de vacanţă împreună cu cei dragi. Aveţi grijă de sănătatea voastră însă, nu exageraţi cu mâncarea, în caz contrar s-ar putea să vă simţiţi mai rău spre seară. Cineva are o surpriză neaşteptată pentru voi, un caodu mai... întârziat.

Horoscop 26 decembrie 2020 Leu

Pentru Leu, lucrurile merg atât de bine în acest moment încât aproape îți este frică să vorbești despre ce se întâmplă, ca să nu strici momentul. Relaxează-te și trăiește-ți viața. Pur și simplu este un moment foarte bun din viața ta și trebuie să-l tratezi ca atare. Împărtășiți un cuvânt bun tuturor celor pe care îi cunoașteți și nu vă mirați dacă unii prieteni din trecut vin să participe la distracție.

Horoscop 26 decembrie 2020 Fecioară

Fecioara ar vrea să anunțe pe absolut toată lumea cât de fericită este și de ce. Începeți prin a obține permisiunea de la cealaltă jumătate a ca să dați vestea. Odată ce ați reușit, spuneți prietenilor, familiei, colegilor de muncă și oricui credeți că vă poate fi alături.

Horoscop 26 decembrie 2020 Balanță

Balanța ar putea întâlni acum pe cineva care pare sa te placa cu adevarat. Totuși, amintirea eșecurilor relației din trecut v-ar putea bântui. Toată lumea a experimentat dragostea la mai multe niveluri și este dificil să judeci la ce nivel se află un nou prieten. Luați-o ușor și aflați ce puteți despre această persoană. Gândiți-vă mai puțin la romantism și mai mult la bucuria experienței în doi. Nu vă faceți griji cu privire la angajament până când nu sunteți sigur.

Horoscop 26 decembrie 2020 Scorpion

Scorpionul are câteva viziuni ale lucrurilor pe care vrea să le facă. Fie că vă imaginați palmieri, spa-uri sau spectacole, puteți începe să faceți planuri. Următoarea ta vacanță de vis este chiar după colț, așa că lasă-ți imaginația să zburde, nu costă nimic.Totuși, ai putea să te rezumi la unele lucruri mai apropiate de realitate.

Horoscop 26 decembrie 2020 Săgetător

Astăzi, nativii zodiei Săgetător au ocazia perfectă de a-şi întâlni perechea, aşa că nu ar trebui să fie distraşi de alte probleme. Cel mai probabil, o să cunoşti o persoană specială în mod accidental şi vei fi vrăjit pe loc şi iremediabil. Pentru că va fi aproape imposibil să te apropii de ea, vei face tot ce se poate ca să obţii un contact, pentru a plănui o viitoare întâlnire. În plan financiar, astrele îţi vor zâmbi la sfârşitul zilei.

Horoscop 26 decembrie 2020 Capricorn

Sâmbătă, Capricornii se resimt după masa de Crăciun. Ai cam exagerat cu sarmalele şi cârnaţii, aşa că astăzi ar trebui să îţi bucuri organismul cu salate şi sucuri naturale. De asemenea, astrele te avertizează să nu vorbești mai mult decât trebuie, să nu te contrazici și, în general să eviți orice discuție care ar putea duce la izbucnirea unui scandal. Dacă ești pus în fața unei situații dificile, cere-ți scuze politicos şi pleacă din acel loc. 

Horoscop 26 decembrie 2020 Vărsător

Astăzi, Vărsătorii sunt agitați și nemulțumiți de tot ce li se întâmplă. Nu îți convine nimic, iar această energie negativă pe care o ai riscă să îți schimbe complet starea şi atitudinea faţă de cei din jur. Sfatul astrelor pentru tine este să faci tot ce este posibil să îți revii, pentru a te putea bucura în continuare de sărbători. Nu mai lăsa pe nimeni și nimic să te întristeze și să îți strice buna dispoziție.

Horoscop 26 decembrie 2020 Pești

Peştii sunt visători și tot ce fac astăzi este să facă planuri pentru anul ce bate la uşă. Nu uita, însă, că singur nu vei putea să obţii ceea ce îţi doreşti, aşa că găseşte persoane de încredere care îşi doresc să pună umărul alături de tine şi împreună să reuşiţi tot ce vă propuneţi. Nu uitaţi totuşi că vor fi şi persoane care îţi vor pune beţe în roate. Trebuie să ai curaj, să crezi în tine şi să nu laşi pe nimic şi nimic să stea în calea ta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 26 decembrie 2020. Clipe de tandreţe alături de persoana iubită