Antena Meniu Search
x

Horoscop 28 ianuarie 2021. Intenţii bune în dragoste şi un plan ingenios

Horoscop 28 ianuarie 2021. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize interesante pentru unii nativi ai zodiacului, astăzi.

de Redactia Observator

la 27.01.2021, 13:32

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2021 - iStock | Getty Images
  • Dragi Gemeni, învăţaţi să fiţi mai chibzuiţi la capitolul bani.
  • Leii ar face bine să renunţe uneori la mândrie.

Horoscop 28 ianuarie 2021 Berbec

Prietenii sunt familia pe care o alegeţi şi se pare că aţi ales foarte bine, căci astăzi o persoană dragă vă va oferi tot sprijinul de care aveţi nevoie într-o situaţie destul de jenantă. Pentru a o răsplăti îi puteţi spune cât de mult o preţuiţi şi cât de mult înseamnă prietenia voastră. O astfel de declaraţie sinceră venită din partea voastră va însemna mai mult decât orice cadou.

Horoscop 28 ianuarie 2021 Taur 

Rețineți că atunci când vă comunicați sentimentele, uneori ceilalți oameni nu sunt atenți sau poate nu depun destul efort cât să vă înţeleagă şi nu pentru că ceea ce simţiţi este neinteresant sau pentru că nu le pasă, ci pur şi simplu uneori şi cei din jurul vostru trec prin momente dificile. Fiecare are zile mai bune sau mai rele, nu doar voi, aşa că înainte de toate ar trebui să învăţaţi să îi ascultaţi şi pe aceştia, iar mai apoi puteţi să vă spuneţi oful. 

Horoscop 28 ianuarie 2021 Gemeni

Dragi Gemeni, învăţaţi să fiţi mai chibzuiţi la capitolul bani, mai ales astăzi. Dacă mergeţi la cumpărături aţi putea face o listă înainte cu produsele de strictă necesitate. Astfel veţi evita "shoppingul impulsiv" şi nu veţi umple coşul cu produse de care chiar nu aveţi neapărată nevoie. Mergeţi alături de cineva pentru a cere sfaturi şi pentru a fi cu ochii pe voi dacă nu aveţi siguranţa că rezistaţi tentaţiilor.

Horoscop 28 ianuarie 2021 Rac

Racii ar trebui să nu se mai bazeze atât de mult pe simţuri în această perioadă şi să ia în calcul argumentele logice şi lucrurile pe care le pot demonstra prin dovezi. Dacă vă axaţi pe ce credeţi şi cum credeţi că vor decurge anumite evenimente, există şanse mari să vă înşelaţi. Este o perioadă bună pentru a învăţa. Sunteţi receptivi la nou şi dispuşi să faceţi schimbări pe mai multe planuri. Nu trebuie să vă fie frică.  

Horoscop 28 ianuarie 2021 Leu

Leii ar face bine să renunţe uneori la mândrie şi să recunoască atunci când greşesc, chiar dacă acest lucru pare că nu este neapărat în avantajul lor pe moment. Pe termen lung o să vedeţi că sinceritatea este extrem de valoroasă. Aveţi parte de surprize plăcute din partea celor dragi, iar acest aspect vă va garanta o stare de bine spre care tânjiţi de ceva vreme. Este timpul să vă concentraţi mai mult pe familie. 

Horoscop 28 ianuarie 2021 Fecioară 

Fecioarele sunt într-o perioadă a regăsirii. Dacă sunteți în căutarea unui ajutor pentru a vă dezvolta autodisciplina, trebuie doar să vă uitați în oglindă. Nimeni nu te poate controla la fel de bine ca și tine, așa că nu mai căuta soluții externe pentru problemele tale interioare. Această voce din capul tău știe ce este bine și ce nu este bine, așa că ar fi bine să începi să o asculţi mai des. 

Horoscop 28 ianuarie 2021 Balanță

Pentru Balanță, un flux rapid de informații ar putea veni astăzi și trebuie să faceți tot posibilul pentru evita un scadanl. Aflaţi câteva secrete care nu fac bine nimănui, cu atât mai puţin vouă, însă informaţia înseamnă putere, iar acest lucru poate vă va fi de folos pe viitor. Momentan nu e indicat să folosiţi informaţiile obţinute.

Horoscop 28 ianuarie 2021 Scorpion

Scorpionul află că cineva pe care credeai că nu îl vei mai vedea niciodată ar putea reveni pe scenă astăzi, deși probabil nu în persoană. Ar putea să vă trimită un e-mail, să apară într-un rezultat al căutării sau să treacă pe stradă. Nu va exista contact direct, dar va exista totuși șansa de a învăța ceva din întâlnire. Este timpul să renunți la ranchiuni, suspiciuni sau sentimente grele din trecut și să realizezi că viața este prea scurtă pentru a fi irosită cu jocuri mărunte.

Horoscop 28 ianuarie 2021 Săgetător

Săgetătorul trebuie să devină mai îndrăzneț, mai agresiv! Cu pasivitatea te descurci de ceva vreme, dar evenimentele de astăzi ar putea să necesite multe întrebări și vei dori să fii pregătit. Abordează rolul adultului responsabil, pentru că prima impresie pe care o vei face va fi una de lungă durată. Abilitatea ta de a începe conversații interesante este puternică, așa că de ce să nu o împingi puțin mai departe? Puneți întrebările pe care nimeni altcineva nu îndrăznește să le pună.

Horoscop 28 ianuarie 2021 Capricorn

Joi, unii nativi ai zodiei Capricorn vor lega prietenii cu persoane care îi vor ajuta decisiv în plan profesional. De fel, eşti sociabil şi amabil, iar cu asta nu faci decât să atragi în jurul tău o grămadă de oameni. Nici în planul sentimental nu stai rău, lucru care îţi conferă echilibrul interior de care ai nevoie pentru a fi mai îndrăzneţ. Se anunţă o zi plină de dragoste!

Horoscop 28 ianuarie 2021 Vărsător

În schimb, Vărsătorii se gândesc numai la weekend şi la cum îşi vor dedica tot timpul odihnei. Prima parte a zilei te va sâcâi cu tot felul de probleme administrative, care trebuie musai rezolvate. Seara, o petreci cu familia sau alături de prieteni. O veste venită pe final de zi te va surprinde plăcut și te va pune serios pe gânduri.

Horoscop 28 ianuarie 2021 Pești

Peştilor pare să le meargă foarte bine la capitolul bani. Cu toate acestea, sfatul astrelor pentru tine este să fii mai reținut în a-i irosi pe nimicuri. În dragoste, lucrurile par să se complice. O persoană din trecut este posibil să îți tulbure liniștea și să îți provoace un dezechilibru emoțional. Încearcă să te mobilizezi, altfel întreaga ta viață va fi dată peste cap.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop 28 ianuarie 2021. Intenţii bune în dragoste şi un plan ingenios