Antena Meniu Search
x

Horoscop 28 iulie 2020. Decizii importante și o nouă șansă la dragoste

Horoscop 28 iulie 2020. Se anunță o zi cu multe suișuri și coborâșuri, însă la finalul căreia unele zodii vor găsi răspunsuri la întrebări dificile, în special pe plan sentimental.

de Redactia Observator

la 27.07.2020, 14:06

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de marți, 28 iulie 2020 - iStock | Getty Images
  • Săgetătorii s-ar putea îndrăgosti de un coleg
  • Vești bune pe plan financiar pentru Gemeni

Horoscop 28 iulie 2020 Berbec

Berbecii s-ar putea trezi în situaţia de a lua decizii importante, ale căror efecte se vor vedea clar pe viitor în relaţiile cu cei dragi sau chiar oameni cu influenţă. Fie că ai sau nu inspirație, e esențial să faci ceea ce trebuie, nu ceea ce ar mulțumi anumite orgolii. De fapt, asta înseamnă să îți asumi responsabilitatea. Ai tot ce îți trebuie pentru a lua hotărârile corecte, nu te lăsa influențat de emoții. 

Horoscop 28 iulie 2020 Taur

Taurii care au căutat acel element lipsă din viața lor, acea idee ascunsă sau mică revelație care să le aducă liniștea emoțională, ar putea descoperi secretul în acțiunile unei persoane pe care nu au mai văzut-o de multă vreme. Ceva din comportamentul acestei ființe le scoate la suprafața nativilor din zodia Tauri anumite dorințe neglijate, care puteau în timp să se transforme în frustrări.

Horoscop 28 iulie 2020 Gemeni

Gemenii care au probleme cu banii ar putea avea parte de un cadou neașteptat. O sumă numai bună de îndeplinit dorințe sau chiar o oportunitate de angajare pe un post de vis, cert este că se întâmplă lucruri benefice iar situația se va stabiliza foarte rapid. Ba chiar se întrevede și o vacanță în locuri exotice, ceea greu de imaginat în urmă cu doar câteva săptămâni.

Horoscop 28 iulie 2020 Rac

Racii care nu se simt pregătiți pentru o relație romantică ar face bine să renunțe la aceste prejudecăți ce le fac doar rău. Momentul potrivit pentru dragoste este chiar acum, astăzi, nu într-un viitor mereu imaginat, dar niciodată îndeplinit. Vei simți acest lucru atunci când vei da peste persoana potrivită. Iar clipa este mai aproape decât îți poți imagina.

Horoscop 28 iulie 2020 Leu

În timp ce ei se scaldă în lumina reflectoarelor, tu eşti blocat mâncând struguri acri? Universul te sfătuieşte împotriva geloziei, pentru că va crea doar mai multă energie negativă în jurul tău. Încearcă să percepi victoria lor ca fiind corectă, în loc să o vezi ca pe o insultă la adresa ta. Succesul altcuiva nu are nicio legătură cu tine, aşa că nu are sens să faci asta. Dacă vrei glorie, trebuie să o câştigi. Examinează strategia celorlalţi şi adoptă câteva din obiceiurile lor bune.

Horoscop 28 iulie 2020 Fecioară

Dacă nu ai reuşit să îţi faci ceva timp pentru tine, asigură-te că azi o faci. Alege următoarea carte pe care să o citeşti sau fă planuri pentru vacanţă. Chiar şi dacă nu poţi să îţi iei liber în următoarele câteva luni, să faci ceva doar pentru tine îţi va oferi un impuls temporar care să te ajute să treci peste următoarele zile. Această perioadă de introspecţie este ceva de care trebuie să profiţi, aşa că ascultă-ţi emoţiile.

Horoscop 28 iulie 2020 Balanţă

Te simţi presat să fii activ acum când chiar nu vrei să fii? Ascultă de tine şi urmează-ţi cheful, în ciuda a ce zic ceilalţi. Până la urmă, o persoană care e pentru unii leneşă, pentru alţii e relaxată. Totul depinde de cum ne raportăm. Nu asculta de oamenii care sunt concentraţi pe lucruri care nu prea contează pentru tine. Trebuie să înveţe să negocieze şi să rezoneze cu tine, iar tu nu eşti obligat să le faci viaţa mai uşoară.

Horoscop 28 iulie 2020 Scorpion

Abunzi de idei acum, dar va fi nevoie de un efort considerabil din partea ta să le transformi în ceva practic. Noile tale gânduri sunt pline de potenţial, dar e nevoie de o viziune puternică care să le transforme în realitate. Caută această viziune puternică în experienţele pe care le ai azi. Găseşti inspiraţie în viaţa de zi cu zi. Uită-te în jur, absoarbe energia şi creează!

Horoscop 28 iulie 2020 Săgetător

Nativii zodiei Săgetător se pot îndrăgosti de un coleg de muncă. Horoscopul te avertizează că nu este o idee prea bună și că este foarte posibil să-ți complici existența. Un sfat ar fi să păstrezi o relație de prietenie cu persoana respectivă. În plan financiar, primești o veste excelentă de la un vechi prieten. La orizont apare o a afacere extrem de profitabilă, care îți va aduce beneficii materiale substanțiale.

Horoscop 28 iulie 2020 Capricorn

Capricornii se simt strâmtorați, din punct de vedere financiar, și se gândesc la o soluție prin care să-și rotunjească veniturile. Sfatul astrelor este să nu te lași doborât de probleme. Fii optimist și vei vedea că lucrurile își găsesc rezolvare. În plan sentimental, pot apărea divergențe în cuplu. Un motiv este că trecutul pare că nu vrea să te lase în pace.

Horoscop 28 iulie 2020 Vărsător

Nativii zodiei Vărsător ar trebui să învețe să fie mai toleranţi cu cei din jur. Dacă nu îi lași și pe ceilalți să-și spună punctul de vedere, există riscul de a porni un conflict. Astrele te sfătuiesc să organizezi o mini-petrecere în aer liber, la final de săptămână, la care să inviți prietenii și colegii de serviciu cei mai apropiați. Ar putea fi o modalitate prin care să te revanșezi pentru comportamentul egoist din ultima perioadă.

Horoscop 28 iulie 2020 Pești

Peştii se simt epuizați și copleșiți de toate sarcinile pe care le primesc la locul de muncă. Ești nervos și frustrat pentru că ai foarte multe lucruri de făcut şi nu îți mai rămâne mult timp pentru persoana iubită. Sfatul astrelor este să prioritizezi și să încerci să împaci pe toată lumea. Altfel, pot apărea conflicte. Seara, este posibil să primești o veste despre un nou loc de muncă. Nu te grăbi să iei o decizie, gândește-te bine înainte să faci următorul pas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 28 iulie 2020. Decizii importante și o nouă șansă la dragoste