Antena Meniu Search
x

Horoscop 28 octombrie 2019. La răscruce de drumuri

Horoscop 28 octombrie 2019. Atunci când știi unde vrei să ajungi, drumul este pe jumătate parcurs. Valabil atât în dragoste, cât și pe plan profesional. O discuție sinceră cu propria persoană ar putea fi punctul de pornire al unui nou destin.

de Redactia Observator

la 27.10.2019, 12:31

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de luni, 28 octombrie 2019 - Observator

Horoscop 28 octombrie 2019. Atunci când știi unde vrei să ajungi, drumul este pe jumătate parcurs. Valabil atât în dragoste, cât și pe plan profesional.

O discuție sinceră cu propria persoană ar putea fi punctul de pornire al unui nou destin.

Horoscop 28 octombrie 2019 Berbec

Berbecii n-au chef de discuții inutile și gesturi de complezență, iar asta se vede clar din atitudinea lor. Sunt concentrați la maxim, setați să-și ducă la capăt planul și din cale-afară de ironici. Însă nu o fac din răutate, este doar felul lor de a se comporta, atunci când apar situații complicate. Atmosfera se va detensiona spre seară, când o veste bună îi va lăsa zâmbind cu gura până la urechi.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 28 octombrie 2019 Taur

Dacă ar fi lăsați în pace, Taurii ar munci de dimineață până seara, cu drag. Din fericire, unii prieteni le-ar putea strica acest plan nu tocmai distractiv. E rost de distracție, chiar în prima zi a săptămânii, și nu este exclus ca unii nativi din zodia Taur să dea peste o persoană care să le fure inima. Un lucru e sigur: nu refuza nicio invitație și nu te ascunde în propriul bârlog. De sub birou sau din spatele canapelei sunt mici șanse să se aprindă scânteia dragostei.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 28 octombrie 2019 Gemeni

Gemenii au o imaginație mult prea bogată, iar asta i-ar putea băga în belele. Diferența dintre un flirt nevinovat și o idilă amoroasă e foarte fină, iar unii s-ar putea trezi de cealaltă parte a baricadei. Și nu numai cu o singură persoană. Ai grijă ce îți dorești, pentru că se poate împlini. Nici nu ai  idee cât de greu este să fii dintr-o dată extrem de norocos.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 28 octombrie 2019 Rac

Este momentul introspecției pentru Raci, acea perioada în care se retrag din lume și își analizează întreaga viață, până în cele mai mici aspecte. S-ar putea ca analiza să dea cu virgulă, mai ales pentru cei singuri, care s-au ferit de dragoste cu o pricepere extraordinară. Poate că unele lucruri ar trebui schimbate. Important nu este, însă, să-ți schimbi viața, ci să știi cum anume trebuie să o faci.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 28 octombrie 2019 Leu

Nativii din Leu vor descoperi, astăzi, că au o interacțiune emoțională extrem de puternică cu o persoană cu care, în mod obișnuit, nu aveau nicio relație. Veți deveni cei mai buni prieteni și, de acum înainte, veți face multe lucruri împreună. Această situație deosebită îi va impresiona și pe cei din familia voastră și, împreună, veți analiza totul în speranța că veți obține o explicație. Din păcate, o astfel de explicație nu există pentru că, uneori, destinul nu pot fi explicat.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 28 octombrie 2019 Fecioară

Chiar dacă este începutul unei noi săptămâni și ar fi trebuit să fiți în mare formă, astăzi vă veți simți un pic letargici. Mai mult, veți avea impresia că toți cei din jurul vostru au aceeași stare, însă nu vă culcați pe o ureche. V-ați făcut planuri și aveți mari proiecte la care trebuie să lucrați, motiv pentru care trebuie să ieșiți rapid din această stare de plictiseală. Mobilizați-vă și încercați să faceți același lucru și cu cei din jurul vostru, respectiv colegi de muncă sau prieteni.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 28 octombrie 2019 Balanţă

Astăzi veți simți nevoia acută să purtați convesații interminabile cu anumite persoane. Poate fi fără motiv sau poate fi cu un motiv foarte bine întemeiat. Oricum, fiți atenți la cuvintele pe care le folosiți, dar și la atitudinea voastră, pentru că ați putea răni pe cineva, chiar dacă nu aveți această intenție. Pe plan personal, persoana iubită vă va pregăti o surpriză care vă va schimba complet starea de spirit. Dragostea plutește în aer!

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 28 octombrie 2019 Scorpion

Ziua voastră va trece destul de greu, mai ales dacă veți avea o atitudine negativă. Mulți dintre voi îi vor ignora complet pe cei din jur pentru a putea munci și ajunge cât mai repede acasă. Acolo vă veți simți în siguranță și acolo veți reuși să vă relaxați și să faceți anumite lucruri pentru ca ziua voastră să nu fie irosită în totalitate.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 28 octombrie 2019 Săgetător

Astăzi, nativii din zodia Săgetător vor avea o conversație care se va dovedi foarte importantă pentru planurile profesionale. Este posibil să fiți nevoiți să dați un răspuns tranșant. Dacă aveți rețineri, ar fi bine să cântăriți cu atenție înainte de a spune da sau nu, spune horoscopul. Răspunsul ar putea fi foarte important pentru proiectele voastre de viitor. După-amiaza se anunță liniștită și vă veți simți bine, mai ales dacă veți avea compania unui alt Săgetător.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 28 octombrie 2019 Capricorn

Începutul de săptămână îi va găsi pe cei din zodia Capricorn mai relaxați ca de obicei, chiar dacă la muncă v-ați putea confrunta cu unele probleme mai dificile. Ar fi bine să nu etalați această stare de relaxare în fața șefilor, pentru a nu fi interpretată ca lipsă de interes. În schimb, e posibil ca unii colegi să vă ceară ajutorul la unele proiecte în care s-au împotmolit. Sfaturile și experiența voastră s-ar putea dovedi foarte benefice, iar dacă veți găsi rezolvare, vă veți bucura de aprecierea celor cu care lucrați.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 28 octombrie 2019 Vărsător

Pentru Vărsători, este o perioadă bună în plan profesional. Sunteți eficienți și productivi, iar relația cu colegii este armonioasă. Rezultatele pe care le veți obține vor avea parte foarte curând și de răsplata binemeritată, spune horoscopul. În a doua parte a zilei, dacă vă simțiți nostalgici, puteți contacta prietenii dragi pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme. O întâlnire cu ei vă va face să experimentați momente plăcute.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 28 octombrie 2019 Peşti

Pentru Pești, unele obstacole întâlnite luni în plan profesional i-ar putea face să-și dorească să se izoleze și să se descurce singuri. Nu ar trebui să vă detașați de colectiv, recomandă horoscopul. În ciuda unor momente mai dificile, lucrul cu colegii se va dovedi benefic. Și, chiar dacă acum vă veți confrunta cu unele situații mai grele, veți descoperi că lucrurile se vor schimba radical în favoarea voastră în a doua parte a săptămânii.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Horoscop » Horoscop 28 octombrie 2019. La răscruce de drumuri