Antena Meniu Search
x

Horoscop 29 decembrie 2019. Gest neaşteptat din iubire şi o dovadă de prietenie

Horoscop 29 decembrie 2019. Astrologii au veşti bune pentru nativi în această zi, mai ales în plan amoros. Aveţi şansa de a vă întâlni sufletul pereche.

de Redactia Observator

la 28.12.2019, 13:09

Prezentatoarea Horoscopului, Nadina Zissu, în platoul Observator
Horoscopul zilei de 29 decembrie 2019 vine cu veşti bune în dragoste - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 29 decembrie 2019. Astrologii au veşti bune pentru nativi în această zi, mai ales în plan amoros. Aveţi şansa de a vă întâlni sufletul pereche. 

Bucuraţi-vă de timp alături de cei dragi, de familie, prieteni. 

Horoscop 29 decembrie 2019 Berbec

Pregătiţi-vă emoţional pentru elemente noi în viaţa voastră. Este momentul ideal pentru a da restart din mai multe puncte de vedere. Asiguraţi-vă că sunteţi atenţi la toate detaliile şi că luaţi cele mai bune decizii. Anul Nou poate veni cu o nouă provocare, important este să acţionaţi cu măsură şi să nu vă pripiţi. Luaţi în calcul atât avantajele, cât şi dificultăţile care pot apărea, înainte de a face un pas decisiv.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 29 decembrie 2019 Taur

Nerăbdarea este cuvântul de ordine pentru Tauri în această zi. Sunteţi stresaţi, dar şi stresanţi pentru cei din jur. Vă pierdeţi capul din cauza unor probleme inutile. Limitaţi-vă la obiective mai uşor de îndeplinit şi căutaţi să nu forţaţi lucrurile. Totul vine de la sine. Timpul este de partea voastră, iar o persoană apropiat vă ajută spre finalul zilei să vă eliberaţi de neliniştile acumulate.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 29 decembrie 2019 Gemeni

Se apropie un sfârşit de săptămână în care veţi fi copleşiţi cu emoţii. Aşa că o zi de relaxare v-ar prinde bine, înainte de un weekend în care noutăţi deosebit vă lovesc din toate părţile. Profitaţi de faptul că e vineri şi, după muncă sau şcoală, ieşiţi în oraş cu prietenii sau cu persoana iubită. O ieşire într-un loc liniştit, cu o muzică ambientală plăcută, este tocmai bună pentru a încheia ziua cu zâmbetul pe buze.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 29 decembrie 2019 Rac

Este ziua în care Racii simt că au totul sub control. Nu este loc de negativitate în viaţa voastră, în aceste zile, iar acest lucru vă oferă un sentiment plăcut. Este însă important să nu puneţi prea multă presiune pe voi şi să aşteptaţi cu încredere ceea ce vă oferă viitorul. Niciodată nu este rău să aveţi încredere în destinul vostru şi în forţele proprii de a înfrunta orice situaţie mai puţin plăcută sau mai puţin aşteptată.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 29 decembrie 2019 Leu

Cu mici excepţii, adoptaţi o atitudine dură faţă de toţi cei din jur. Iar acest lucru nu este neapărat favorabil pentru voi. Încercaţi să lăsaţi de la voi, indiferent de situaţe sau de subiectul discuţiei şi veţi vedea că dacă arătaţi oamenilor generozitatea voastră totul ajunge să curgă în favoarea "regelui junglei". Un strop de vulnerabilitate nu strică şi chiar vă poate asigura idei noi pentru activităţi viitoare.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 29 decembrie 2019 Fecioară

Pentru Fecioare, ziua de astăzi nu este una tocmai potrivită pentru a o petrece departe de casă. Sănătatea nu este la cote ridicate şi ideal ar fi să nu vă expuneţi prea mult, mai ales că astrele prevăd în viitorul apropiat o călătorie la care trebuie neapărat să participaţi pentru că vă ajută să lămuriţi multe aspecte ale vieţii voastre sentimentale şi nu numai. O dietă pe bază de consum de vitamine v-ar putea asigura un plus de energie.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 29 decembrie 2019 Balanţă

Balanţele preferă să îşi petreacă ziau în compania celor dragi, în loc să stea singuri. Este o oportunitate foarte bună pentru a discuta despre planurile voastre de viitor. Povestiţi, aflaţi care sunt planurile celor dragi pentru noul an, dar aveţi ocazia şi de a cere sfaturi pentru a lua anumite decizii în viaţa voastră. Spre seară ar trebui să purtaţi o discuţie serioasă cu o rudă sau cu persoana iubită.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 29 decembrie 2019 Scorpion

Dragi Scorpioni, încercaţi astăzi să vă abţineţi de la comentarii răutăcioase, mai ales dacă veţi vizita rude îndepărtate. Evitaţi discuţiile în contradictoriu pentru a nu crea conflicte fără rost, căci în caz contrar s-ar putea să vă stricaţi bunadispoziţie în această perioadă menită relaxării, liniştii sufleteşti.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 29 decembrie 2019 Săgetător

Săgetătorii sunt plini de pasiune în această perioadă. Astrologii anunţă posibilitatea de a cunoaşte o persoană extrem de specială, alături de care aveţi foarte multe lucruri în comun. Daţi o şansă iubirii în această perioadă, căci s-ar putea să începeţi o frumoasă poveste de dragoste.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 29 decembrie 2019 Capricorn

Astăzi, Capricornii îşi găsesc jumătatea sau li se aprind călcâiele după o persoană fermecătoare. Veţi face cunoştinţă din întâmplare şi-ţi va rămâne gândul la ea toată ziua. Cine ştie, poate între voi se va aprinde o flacără a iubirii care va crea între voi o legătură puternică. Aşa că, fă bine şi află numărul ei de telefon şi invit-o cât mai repede la o ieşire în doi. La un film, sau, poate, la o piesă de teatru.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 29 decembrie 2019 Vărsător

Vărsătorii sunt inspiraţi şi pot avea idei extraordinare legate de afaceri. Starea de spirit pe care o ai îţi dă aripi şi simţi că poţi face mai mult, simţi că succesul este la câţiva paşi distanţă şi că trebuie să faci ceva. Nu te speria şi nu fii timid. O să fii surprins de capacitatea ta de lider. Sfatul astrelor este să nu te laşi intimidat de nimeni şi să faci ce simţi.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 29 decembrie 2019 Peşti

Peştii sunt leneşi, nu au niciun chef de muncă şi se gândesc la petrecerea de Revelion. Mai mult ca sigur o să găseşti o scuză ca să te eschivezi şi să pleci mai devreme de la muncă. Dacă se întâmplă asta, ai putea să mergi acasă şi să-ţi pregăteşti bagajele pentru vacanţă, altfel, partenrul de viaţă te va certa pentru că eşti leneş. Fă-i pe plac, iar seara relaxaţi-vă la un film sau la o ieşire cu prietenii.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 29 decembrie 2019. Gest neaşteptat din iubire şi o dovadă de prietenie