Antena Meniu Search
x

Horoscop 29 iunie 2018. Dorință împlinită, chemarea dragostei și bani

Horoscop 29 iunie 2018. Azi este un moment unic în timp, când liniile dintre ficțiune și realitate se ating. Este posibil ca astăzi, dacă îți dorești foarte tare și sincer ceva, chiar să se întâmple.

Zodiacul zilei de 29 iunie 2018 prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 29 iunie 2018. Află ce îți rezervă astrele astăzi - Observator.tv

Horoscop 29 iunie 2018. Azi este un moment unic în timp, când liniile dintre ficțiune și realitate se ating. Este posibil ca astăzi, dacă îți dorești foarte tare și sincer ceva, chiar să se întâmple.

Încercați să nu pierdeți magia pozitivă a zilei, folosiți-o la sarcinile care reprezintă o prioritate pentru dumneavoastră. Nu vă opriți din visat și nu vă îndoiți de faptul că manifestarea dorințelor este posibilă. Scepticismul este categoric interzis astăzi.

Horoscop 29 iunie 2018 Berbec

Berbecul își va aminti această vineri drept ziua în care se întoarce cu adevărat la unul dintre hobby-urile lor. Având asigurat ajutorul de la o persoană deosebit de înțeleaptă, un frate mai mare care vă iubește enorm, puteți obține repede toate elementele necesare pentru acest hobby. Vă va aduce atâta plăcere că veți dori să râdeți cu încântare. Acest entuziasm nu va anula totuși, un conflict cu partenerul de viață. După ce află ce investiție a fost făcută pe acest hobby, vor începe să bâzâie, spunând că un adult cu mintea la cap nu ar face niciodată așa ceva. Nu ascultați criticile, este timpul să străluciți.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 29 iunie 2018 Taur

Taurul astăzi nu trebuie să-și deschidă portofelul atunci când vede un obiect impresionant, care strălucește apetisant. Există riscul de a fi doar un fals, pe care îl poate recunoaște orice persoană care înțelege istoria acestui brand. Se pare că riscați să risipiți bugetul familiei pe acest lucru pseudo-marcat. Este mai bine să faceți o economie, deoarece pentru a avea un cont bancar mare este mai bine decât a nu-l avea deloc sau a-l risipi de te miri ce.

Horoscop 29 iunie 2018 Gemeni

Pentru Gemeni, principala problemă a acestei zile va fi lipsa de finanțe. Decideți să faceți o achiziție foarte mare, dar suma pe care ați putea să o economisiți nu este suficientă pentru a realiza aceste dorințe. Veți refuza ideea de a face cumpărarea pe credit și nu veți împrumuta bani de la una dintre rudele dvs. Deci, decideți să întârziați ușor această achiziție, până când aveți suma la dispoziția dumneavoastră. O decizie extrem de inteligentă, pentru care ar trebui să vă felicitați singură, dacă n-o face nimeni.

Horoscop 29 iunie 2018 Rac

Racul astăzi va fi caracterizat de stări neprofesionale. Abia așteptați până se termină ultima zi a săptămânii pentru a vă răsfăța veselă și neîngrădită. Totuși, partea vieții pe care sunteți destinată să o trăiți azi va deveni într-adevăr o nebunie. Veți fi alături de niște persoane foarte importante, care se vor arăta extrem de interesate de tine. Având în vedere că nu poți fi catalogată tocmai lipsită de frumusețe fizică, este posibil ca aceste persoane să fie interesate mai mult în aspectul tău fizic decât în ce idei ai în cap. Manevrează obiectul problemei cu atenție și răbdare.

Horoscop 29 iunie 2018 Leu

29 iunie 2018 va aduce Leilor o dezamăgire în dragoste. Veți afla că iubitul dvs. sa întâlnit cu altcineva. Este un moment bun să faceți o introspecție și să vă întoarceți comportamentul pe fiecare parte. Analiza personală va scoate la iveală faptul că ați fost o parteneră foarte mofturoasă și anumite lucruri pe care iubitul tău le-a vrut de la tine nu le-a primit din simpla și pura ta ambiție să joci "greu de cucerit". Băiatul a obosit să mai tot spere și să aștepte de la tine dovezi pasionale de afecțiune. Se pare că propria ta inaccesibilitate l-a împins în brațele altcuiva. Nu e prea târziu să-i arăți ce poți, dacă-ți place mult de el.

Horoscop 29 iunie 2018 Fecioară

Fecioara astăzi va trebui să rămână târziu la locul de muncă. Folosind mult efort, vei salva tot weekend-ul. Din păcate, unul dintre colegii dvs. nu va fi disponibil din cauza unei probleme, iar prin povestea lui tristă veți înțelege mult. Nu doriți ca o persoană care v-a ajutat de mai multe ori să lucreze greu în weekend, așa că le faceți viața mai ușoară. Acest impuls nobil va fi apreciat de fiecare dintre colegii dvs. și toți vă vor arăta un respect deosebit.

Horoscop 29 iunie 2018 Balanță

Balanța nu are nevoie astăzi să piardă timp și energie pe scandaluri cu rudele mai în vârstă. Din cauza diferenței mari de vârstă, încă nu înțeleg de ce planurile tale creative sunt atât de importante pentru tine. Unul dintre părinții dvs. va începe să vă îngrijoreze sincer, văzând în ideile dvs. semne de comportament criminal. Printre rudele tale sunt cei care te numesc aventurier iresponsabil. Dacă este atât de important să continuați cu aceste idei, explicați-le familiei după ce au fost implementate, nu inainte.

Horoscop 29 iunie 2018 Scorpion

Scorpionii astăzi vor face o greșeală în sfera atașamentelor lor personale. Aveți de ales între doi concurenți pentru inima și mâna ta și vei alege o persoană cu multe deficiențe. Nu veți observa acest lucru, deoarece pasiunea vă orbește și vă privează de capacitatea de a gândi. În același timp,vei pierde un admirator cu adevărat demn de tine. El va pleca și nu veți trece niciodată timp cu ei. Mare atenție, doar pentru că arată bine și zâmbește frumos nu înseamnă că trebuie să i te oferi pe tavă.

Horoscop 29 iunie 2018 Săgetător

Sagetatorul astăzi va fi acuzat de un comportament frivol cu ​​persoane de sex opus. Flirtând cu mai mulți colegi, vă veți distrage atenția de experiențele dureroase din ultima vreme. Citind mesajele pe care partenerul dvs. de relații le-a păstrat în telefon de la o fostă iubită, veți avea o gravă traumă emoțională, dar flirtul frivol este puțin probabil să vă ajute. Pentru a scăpa de o rană în inima voastră, ajută să discutați cu o persoană care are o mare experiență de viață.

Horoscop 29 iunie 2018 Capricorn

Capricornii își vor petrece ziua 29 iunie 2018 exersând tipul de odihnă preferat. Ziua de azi o veți avea liberă. Este posibil ca șeful dvs. să vă ofere acest timp liber, pentru a vă încuraja eforturile mari în unele probleme viitoare complicate. Oricum, poți să te duci imediat în vacanță, în timp ce toți ceilalți vor lucra. Acordați această zi numai dvs. și întreținerii sănătății. În cazul în care cel mai bun timp de petrecere a timpului liber pentru tine visarea, nu interfera cu scufundările într-o fantezie dulce cu persoana pe care o dorești lângă tine tot timpul.

Horoscop 29 iunie 2018 Vărsător

Această vineri va lăsa Varsatorul cu un gust plăcut. Astăzi veți întâlni o persoană care va picta lumea ta cu cele mai strălucitoare culori. Ea vă va oferi pasiune și dragoste, nopți nedormite și zile pline de activități comune. Dar acestea se vor întâmpla mai târziu. Pentru moment, se pare că este cea mai obișnuită întâlnire. Ochii vi se intersectează în mulțime și imediat după aceea timpul se oprește complet pentru voi doi.

Horoscop 29 iunie 2018 Pești

Peștii pe 29 iunie nu ar trebui să se grăbească atunci când își desfășoară proiectul actual. Mai bine ar trebui să petreceți mai mult timp, vineri și în weekend, dacă este necesar, decât să ascultați critici furioase de la șeful tău. Mai mult, managerul, obosit de întârzierile constante ale muncii tale, se gândește să te elibereze. Prin urmare, arată maxim de efort și expertiză la finalizarea acestui proiect. Altfel, vei rămâne sigur fără job.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Horoscop » Horoscop 29 iunie 2018. Dorință împlinită, chemarea dragostei și bani