Antena Meniu Search
x

Horoscop 29 septembrie 2020. Momente frumoase alături de persoana iubită

Horoscop 29 septembrie 2020. Astrologii au veşti bune în dragoste pentru unii nativi ai zodiacului, în această zi.

de Redactia Observator

la 28.09.2020, 13:13

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2020 - iStock | Getty Images
  • Pentru Capricorni, cuvântul de ordine astăzi este prudența.
  • Marți poate fi o zi complicată pentru unii nativi ai zodiei Săgetător.

Horoscop 29 septembrie 2020 Berbec

Confortul casei, al prietenilor și al familiei vă va ajuta să vă simțiți liniştiţi în aceste momente, când poate lucrurile nu sunt întocmai aşa cum vă doriţi. Oamenii cărora le pasă cel mai mult de voi vă vor fi alături cu sfaturi şi vorbe bune. Lăsaţi însă timpul să treacă, lucrurile se vor aşezata într-un final.

Horoscop 29 septembrie 2020 Taur

Dacă aveți planuri de călătorie în viitorul apropiat, asigurați-vă că aveți toate detaliile finalizate. Confirmați datele și locațiile, verificați din nou traseele și orele de călătorie. S-ar putea să existe o schimbare care să vă determine să regândiți un aspect al călătoriei. Discutaţi cu toți însoțitorii de călătorie și asigurați-vă că sunt gata.Dacă va fi o călătorie pe cont propriu, fiţi siguri că toate sunt aşa cum aţi plănuit.

Horoscop 29 septembrie 2020 Gemeni

Ați putea obține n moment de neuitat descoperind ceva nou astăzi, dar va fi nevoie de mult efort din partea voastră pentru a-l găsi! Nu lăsați nicio piatră neridicată în căutarea de noi atracții și sunete. În jurul oricărui colț nou ar putea fi noua ta iubire. Fiți minuțios și nu treceți peste nimic azi. Deblochează-ți curiozitatea și lasă-o să te ducă oriunde vrea să te ducă.

Horoscop 29 septembrie 2020 Rac

Creierul tău are nevoie de o dietă echilibrată la fel ca corpul tău. O hrănești cu prea multe informații seci și detaliate și nu cu suficientă inspirație distractivă și creativă? Distracția este la fel de importantă ca învățarea și este important să înțelegem că cele două lucruri nu se exclud reciproc. Puteți învăța multe încercând un nou sport, o mișcare de dans sau un nou tip de muzică. Stimularea creierului necesită expunerea la o varietate mai mare de idei. Ieșiți în afara propriei culturi.

Horoscop 29 septembrie 2020 Leu

Dacă propunerea recentă pe care ai lansat-o în grupul tău sociale nu a fost primită cu entuziasmul la care te așteptai, să nu crezi că nu e pe placul nimănui. S-ar putea să nu fie pregătiți să se implice. Așa că mai așteaptă o vreme. Prietenii tăi au multe pe cap în viața lor acum și vor reveni la tine când pot. Și dacă descoperi că foarte multă lume e ocupată, fii flexibil. Află ce zi e mai bună pentru fiecare și reprogramează.

Horoscop 29 septembrie 2020 Fecioară

Ambițiile tale sănătoase devin și mai sănătoase. Te apuci de noi proiecte și stabilești noi relații cât de repede poți. Ești atât de ocupat să începi lucruri noi încât va fi o mare provocare pentru tine să faci un pas în spate și să te relaxezi, dar măcar ar trebui să încerci. Ai nevoie de o pauză. Nu sări peste ea doar de dragul de a lua un avans. Ești în grafic și trebuie să îți ții capul sus. Nu te lăsa purat de val.

Horoscop 29 septembrie 2020 Balanță

Balanței de obicei îi place să lucreze cu alte persoane, dar astăzi nu simte că munca în echipă este calea de urmat. Există o mare posibilitate de confruntări de personalitate și probleme vechi care apar între tine și altcineva. Evitați orice echipă sau grup, dacă puteți. Este mai potrivit să lucrezi singur.

Horoscop 29 septembrie 2020 Scorpion

La Scorpion, gândurile sale cu privire la carieră au fost ambivalente în ultima vreme, dar când vei gusta puțin putera, vei vedea în sfârșit unde vrei să meargă lucrurile. Ambiția ta se trezește și va fi înfometată de noi provocări și oportunități! Când vedeți o șansă, începeți să faceți lucrurile să se întâmple, ar trebui să lăsați orice altceva deoparte și să urmăriți oportunitatea. Amânați planurile sociale, dacă este necesar. Prietenii tăi vor înțelege.

Horoscop 29 septembrie 2020 Săgetător

Marți poate fi o zi complicată pentru unii nativi ai zodiei Săgetător. Ești dominat de fel și fel de contradicții. Sentimentele tale se schimbă de la o oră la alta, inclusiv în plan sentimental, astfel că există riscul să apară certuri între tine şi partenerul de viaţă. Conflicte pot să apară și la serviciu, drept pentru care horoscopul îți recomandă să fii ponderat și să nu te implici în discuții care nu te privesc. S-ar putea ca intervenția ta să fie interpretată greșit. 

Horoscop 29 septembrie 2020 Capricorn

Pentru Capricorni, cuvântul de ordine astăzi este prudența. Nu este momentul potrivit să-ţi asumi riscuri. La locul de muncă, încearcă să-ți îndeplinești sarcinile cum poți tu mai bine. În plan financiar în care te aflii este de scurtă durată şi, în curând, soarele va răsări din nou pe strada ta. Viața amoroasă aduce surprize de proporții!

Horoscop 29 septembrie 2020 Vărsător

Este timpul să vă concentraţi mai mult pe a economisi bani decât pe a-i cheltui, altfel veţi simţi o strâmtorare destul de mare în perioada următoare. Încercaţi să fiţi mai cumpătaţi pentru a vă putea planifica anumite excursii în viitorul apropiat, în caz contrar, va trebui să staţi acasă, iar prietenii voştri se vor distra în lipsa voastră. 

Horoscop 29 septembrie 2020 Pești

Cineva din familia voastră ori din grupul de prieteni trece prin unele probleme de care s-ar putea să nu fiţi conştienţi, motiv pentru care este important să le fiţi alături, să le observaţi schimbările ori momentele de nelinişte. Discutaţi, oferiţi sfaturi şi suport emoţional. Lucrurile se vor aşeza la un momentdat pentru toată lumea, dar acum au mare nevoie de prezenţa voastră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 29 septembrie 2020. Momente frumoase alături de persoana iubită