Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 3 noiembrie 2020. Gemenii vor scoate multe secrete la iveală

Luna tranzitează semnul Gemenilor și face un aspect de trină cu Venus. Asta înseamnă că o să fim mai curioși, dar ne și plictisim mai repede. 

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 03.11.2020, 10:54

Vezi și
  • Balanțele vor rezolva un conflict interior sau o chestiune ce ține de planul emoțional.
  • Capricornii trebuie să aibă grijă pentru că certurile vor fi la ordinea zilei.

Berbecii nu te pot hotărî cu privire la o achiziție legată de casă. Nu vă grăbiți să luați o decizie pentru că sunteți ușor confuzi și este posibil să regretați ulterior.

Activitățile care implică forță fizică sunt perfecte pentru Tauri, fie că este vorba despre mutat mobilă sau cumpărături consistente. Totuși, aveți grijă la zona lombară.

Gemenii sunt curioși, dar mare grijă ce secrete scoateți la iveală. Încercați să nu vă faceți simțită prezența astăzi pentru că este posibil să fiți interpretați greșit.

La Raci accentul cade pe socializare. Fie că este online sau face to face, interacționați și fiți cât mai activi.

Leii stau foarte bine la capitolul comunicare așa că este momentul perfect să purtați discuțiile importante. Dacă aveți ceva de semnat, nu mai amânați.

Nativii Fecioară sunt foarte activi și dornici să rezolve ceva legat de acte sau de serviciu. Nu grăbiți lucrurile și veți rezolva totul eficient.

Balanțele vor rezolva un conflict interior sau o chestiune ce ține de planul emoțional. Aveți multă energie, gândiți logic, așa că este o zi bună să luați decizii importante.

Scorpionii nu trebuie să se bazeze pe nimeni pentru că ei sunt singurii care își pot rezolva problemele. 

Săgetătorii pot rezolva ceva la serviciu, însă cu ajutorul unei femei. Nu subestimați pe nimeni și încercați să fiți mai încrezători.

Capricornii trebuie să aibă grijă pentru că certurile vor fi la ordinea zilei. În special conflictele care îi implică pe șefi sunt inevitabile, așa că astrele vă recomandă să nu vă consumați prea mult.

Nativii Vărsător sunt preocupați de lipsa banilor sau de o altă chestiune financiară. Este momentul perfect să căutați soluții și să vă implicați mai mult. Seara veți primi vești importante.

Peștii vor rezolva multe lucruri dacă se bazează pe intuiție. Asta în special la serviciu, pentru că pe plan amoros ar fi mai bine să așteptați și să nu grăbiți lucrurile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 3 noiembrie 2020. Gemenii vor scoate multe secrete la iveală