Antena Meniu Search
x

Horoscop 30 august 2020. Lecție de viață și un vis plin de simboluri

Horoscop 30 august 2020. Se anunță o zi plină de emoții și simboluri, care îndeamnă la schimbări majore pe plan sentimental.

de Redactia Observator

la 29.08.2020, 14:38

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de duminică, 30 august 2020 - iStock | Getty Images
  • Leii sunt sfătuiți să se detașeze de sentimente
  • Racii, pe punctul de a face o nouă cucerire

Horoscop 30 august 2020 Berbec

Fiecare pas pe care îl fac Berbecii astăzi îi aduce cu un pas mai aproape de o schimbare majoră pe plan personal, una ce va avea implicații pe viitor. Este liniștea dinaintea furtunii, dar nu în sensul rău. Nativii din Berbec au toate motivele să privească cu încredere către viitor și să folosească această zi pentru a-și pune ordine în gânduri, astfel încât să fie pregătiți pentru ocaziile ce vor veni.

Horoscop 30 august 2020 Taur

Taurii ar putea să nimerească în compania unor persoane dificile, care sunt puse pe scandal și interpretează fiecare frază după bunul plac. În mod normal, nativii din zodia Taur ar avea tendința de a riposta, însă această atitudine vine ca o lecție de viață. Cu anumiți oameni tacere este de aur, mai ales atunci când nu are sens să le schimbi părerea. Păstrează-ți energia pentru lucruri care chiar contează.

Horoscop 30 august 2020 Gemeni

Toți oamenii fac greșeli, fie că își dau seama sau nu - asta ar trebui să își amintească Gemenii, dacă o persoană din trecut revine în viața lor. Este alegerea ta dacă decizi să lași totul în urmă și să pornești de la zero sau refuzi clar ideea unei noi relații. Asigură-te, însă, că nu alegi cu jumătate de inimă, altfel vei fi măcinat și s-ar putea să ajungi să regreți.

Horoscop 30 august 2020 Rac

Racii sunt plini de energie și imprevizibili, iar persoanele din jurul lor par a prelua această atitudine. Ceva magnetic îi plasează în centrul atenției și nu este exclus ca unii să atragă priviri mai mult decât prietenoase. S-ar putea chiar ca o persoană să vină cu mărturisiri dintre cele mai romantice, despre care nici măcar nu ți-ai fi putut imagina. Este cu adevărat o zi specială și o ocazie unică, bucură-te de ea.

Horoscop 30 august 2020 Leu

Leul trebuie să se menajeze, atunci când vine vorba despre sentimente. Trebuie să luați un punct de vedere mai impersonal despre lucruri chiar acum. Fă pasul inapoi si te implica prea mult în anumite situații, mai ales ca nu este foarte sigur daca prezintă un nivel mare de risc. Ar fi păcat să îți crești entuziasmul în legătură cu o invitație sau un eveniment promis doar pentru a fi dezamăgit în cele din urmă. Dacă-ți pare contraintuitiv să te detașezi de emoții, măcar încearcă și vezi cum funcționează.

Horoscop 30 august 2020 Fecioară

Fecioara are o conversație scurtă, întâmplătoare, cu o persoană pe care nu o cunoașteți foarte bine, dar care va evolua într-o discuție îndelungată. Intelectul vostru ridicat va găsi plăcere în această conversație. Ține minte că niciun om nu experimentează aceeași realitate și este un lucru bun să auziți cum explică ceilalți oameni modul lor de viață. Ești foarte interesat de păreri care diferă de ale tale, așa că cere-le! Ai putea să primești informații valoroase în legătură cu un proiect.

Horoscop 30 august 2020 Balanță

Ochii Balanței au o viziune foarte clară despre o situație complicată, dar ce spune inima ta? Există mai mult decât ce vezi cu ochii, iar subtilitățile nu pot fi identificate, decât simțindu-te într-un anumite fel. Ia-ți ceva timp astăzi să te gândești la dorințele tale și vezi cum te simți în legătură cu viața ta amoroasă, cariera ta sau în dezvoltarea personală. Universul vă așteaptă să-i spuneți ce doriți, astfel încât să vă poată ajuta spre un rezultat dorit.

Horoscop 30 august 2020 Scorpion

Scorpionul acordă o atenție deosebită viselor sale. Varietatea de imagini pe care subconștientul dvs. le pregătește, cât și cele pe care mintea ta conștientă le creează pot părea idei fanteziste, care nu se raportează prea mult la obiectivele tale reale, dar nu este neapărat cazul. Privește mai aproape și vei vedea că acestea sunt un fel de mijloace care te pot duce de unde te afli acum până unde vrei să fii. Semnele sunt acolo, trebuie doar să încetiniți pentru a le vedea.

Horoscop 30 august 2020 Săgetător

E un bun moment pentru Săgetători să dea atenţie planurilor pe care le au pentru următoarea perioadă. Unele ar putea să se bată cap în cap, aşa că ar putea să vă confruntaţi cu unele situaţii complicate. Ca să le evitaţi, v-aţi putea concentra asupra priorităţilor, spune horoscopul. Ar fi bine să vă asiguraţi că lucrurile pe care le consideraţi importante puteţi să le faceţi.

Horoscop 30 august 2020 Capricorn

Pentru Capricorni, poate fi o duminică relaxantă, dar aţi putea beneficia de timpul liber pentru a evalua unele situaţii. Poate e necesar să aduceţi unele schimbări pe la casă sau să faceţi alte treburi domestice, poate sunt necesare unele investiţii. Ar fi bine să reuşiţi să vă faceţi unele calcule înainte de a trece la treabă, într-o toamnă care deja se anunţă cam aglomerată, spune horoscopul.

Horoscop 30 august 2020 Vărsător

Vărsătorii ar putea fi atenţi astăzi la conversaţii. Ar fi bine să nu insistaţi pentru a vă convinge interlocutorii ca să fie de acord cu opiniile voastre. Aţi putea obţine rezultatul invers. S-ar putea să descoperiţi astfel că în multe cazuri, faptele pot face mai mult decât vorbele.

Horoscop 30 august 2020 Peşti

Astăzi, cei din zodia Peşti ar putea descoperi că unele lucruri nu au ieşit tocmai cum au prevăzut. Nu ar fi cazul însă să vă panicaţi, pentru că situaţiile s-ar putea să nu fie chiar dramatice. Ar fi bine să acţionaţi cu calm şi cu tactul care vă caracterizează. S-ar putea să descoperiţi că lucrurile despre care credeaţi că au ieşit prost v-ar putea fi chiar foarte folositoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 30 august 2020. Lecție de viață și un vis plin de simboluri