Antena Meniu Search
x

Horoscop 30 decembrie 2019. Poveste de dragoste cu final fericit

Horoscop 30 decembrie 2019. Astrologii au veşti bune pentru nativi în această zi, mai ales din punct de vedere sentimental. Aveţi curajul să cunoaşteţi persoane noi.

de Redactia Observator

la 29.12.2019, 12:52

Prezentatoarea Horoscopului, Nadina Zissu, în platoul Observator
Horoscopul zilei pentru 30 decembrie 2019 - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 30 decembrie 2019. Astrologii au veşti bune pentru nativi în această zi, mai ales din punct de vedere sentimental. Aveţi curajul să cunoaşteţi persoane noi. 

Fiţi alături de cei dragi, mai ales la nevoie. Cineva apropiat s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul vostru. 

Horoscop 30 decembrie 2019 Berbec

Pregătiţi-vă să aveţi o duminică plină de evenimente. Sunt multe de făcut şi nu aveţi timp de stat, însă trebuie să vă asiguraţi că faceţi totul cu cea mai mare eficienţă posibilă. Pentru că de evenimentele şi discuţiile în care sunteţi implicaţi astăzi depinde viitorul vostru şi în special cel financiar. În schimb, seara este dedicată pasiunii existând posibilitatea de a reaprinde sentimentele pentru o persoană despre care credeaţi că nu mai simţiţi nimic.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 30 decembrie 2019 Taur

Prima parte a zilei este dedicată treburilor casnice, pentru Tauri, însă nu vă temeţi. Astrele au un plan bine pus la punct pentru voi, astfel că spre seară, dacă ieşiţi în oraş, deveniţi irezistibili. Nimeni nu poate să facă faţă farmecelor voastre, iar Tauri singuri obţin astfel "undă verde" pentru o nouă relaţie care are toate şansele să fie una de lungă durată. Trebuie doar să aveţi încredere în voi.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 30 decembrie 2019 Gemeni

Astăzi, gemenii sunt morocănoşi şi nu vor să facă mai mult decât este cazul. Abordaţi doar subiectele în care vă simţiţi stăpâni pe ele şi evitaţi discuţii care vi se par inutile. În ciuda invitaţilor primite, vă simţiţi legaţi de casă astfel că sunt şanse mici ca cineva să vă vadă la faţă în afara zonei de confort. Până la urmă, vine o nouă săptămână încărcată, astfel că nu este rău să profitaţi de şansa de a vă încărca bateriile în linişte.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 30 decembrie 2019 Rac

Sunteţi atât de implicaţi în planurile voastre încât nu observaţi deloc ce se întâmplă în jurul vostru. Gândirea orientată spre detalii vă poate asigura o duminică productivă, însă întreaga situaţie poate fi o armă cu două tăişuri. Asta pentru că s-ar putea ca o persoană foarte dragă, cu o problemă reală, să vă ceară ajutorul şi să nu o băgaţi în seamă. Căutaţi să împăcaţi utilul cu plăcutul pentru a nu zdruncina sentimentele celor apropiaţi.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 30 decembrie 2019 Leu

Pentru regele junglei astăzi este vremea ideală de a sta în pat, mai ales dacă Leul poate sta în pat alături de un partener care să îl stimuleze din punct de vedere senzual. Uitaţi de obligaţii, faceţi doar cât este necesar, iar în restul zilei bucuraţi-vă de timpul petrecut alături de partenerul de viaţă care ştie cum să vă intre în joc şi să vă facă să vă simţiţi cu adevărat regele junglei.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 30 decembrie 2019 Fecioară

Fecioarele pun astăzi succesul personal pe primul plan. Aveţi obiective de îndeplinit şi nu vă daţi în lături de la nimic pentru a le îndeplini cât mai rapid posibil. Nu vă stresaţi de lucrurile inutile şi menţineţi-vă atenţia asupra premiului cel mare. Sunt şanse mari ca planurile voastre să fie realizate, singura condiţie este să nu puneţi prea multă presiune pe voi înşivă. Mai ales în condiţiile în care au alţii grijă să vă penalizeze încă de la prima eroare.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 30 decembrie 2019 Balanţă

Balanţele trebuie să îşi pună la punct o listă cu priorităţi pentru noul an, mai ales din punct de vedere financiar. Aveţi mai multă grijă în privinţa unor achiziţii, s-ar putea ca unele lucruri pe care vi le doriţi cu ardoare să nu fie tocmai ceea ce vă doriţi sau ceea ce aveţi nevoie. Spre seară ieşiţi în oraş cu persoana iubită.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 30 decembrie 2019 Scorpion

Intuiţia Scorpionilor va fi puternică astăzi. Dacă simţiţi că cineva din grupul vostru de prieteni este pe punctul de a păţi ceva nu tocmai favorabil, încercaţi să purtaţi o discuţie şi să îi înştiinţaţi în legătură cu premoniţia voastră. Astfel, aveţi oportuntiatea de a da o mână de ajutor unui prieten drag, într-un moment de cumpănă şi vă va fi profund recunoscător.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 30 decembrie 2019 Săgetător

Săgetători, încercaţi să nu mai priviţi în trecut. Ştergeţi cu buretele evenimentele poate nefericite din viaţa voastră şi daţi o şansă viitorului. S-ar putea să întâlniţi o persoană specială alături de care veţi descoperi multe lucruri comune. Fiţi sinceri, aveţi curaj, lăsaţi uşile inimii deschise şi categoric nu veţi avea nimic de pierdut.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 30 decembrie 2019 Capricorn

Capricornii sunt extrem de sensibili astăzi şi ar trebui să se ferească să ia decizii importante, pentru că există riscul să facă greşeli. Nu te grăbi să faci niciun fel de alageri sau şi încearcă să te fereşti de scandaluri. Astrele îţi recomandă să analizezi cu mare atenţie fiecare pas pe care îl faci. Seara va fi una romantică, alături de de persoana iubită. 

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 30 decembrie 2019 Vărsător

Vărsătorii vor face o călătorie. Dacă nu va fi una fizică, sigur vor visa cu ochii deschişi. Încearcă să rămâi, totuşi, cu picioarele pe pământ, ca să eviţi un conflict cu cineva din familie. Astăzi, în viaţa ta ar putea apărea o nouă iubire, posibil chiar jumătatea ta pentru tot restul vieţii. Sfatul astrelor pentru tine este să îţi alegi cu atenţie cuvintele. 

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 30 decembrie 2019 Peşti

Astăzi, Peştii primesc veşti extraordinare. Vei pus în faţa unor situaţii incredibile, unice. În urma acestor veşti, cineva din familie sau chiar de cel mai bun prieten îşi vor schimba radical atitudinea faţă de tine. Seara o vei petrece la un eveniment. Este o ocazie perfectă de flirt, în cazul în care nu eşti implicat într-o relaţie. 

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 30 decembrie 2019. Poveste de dragoste cu final fericit