Antena Meniu Search
x

Horoscop 31 decembrie 2019. Punct și de la capăt

Horoscop 31 decembrie 2019. Au fost dezamăgiri și clipe senine, obstacole și gesturi de neuitat, lacrimi și zâmbete. Ultima zi din an e și prima în care o luăm de la capăt, cu și mai multă speranță în viitor.

de Redactia Observator

la 30.12.2019, 12:33

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de marți, 31 decembrie 2019 - Observator

Horoscop 31 decembrie 2019. Au fost dezamăgiri și clipe senine, obstacole și gesturi de neuitat, lacrimi și zâmbete. Ultima zi din an e și prima în care o luăm de la capăt, cu și mai multă speranță în viitor.

Nu va fi ușor, niciodată nu a fost. Dar, indiferent de ceea ce rezervă viitorul, importantă este călătoria, nu destinația.

Horoscop 31 decembrie 2019 Berbec

Berbecii vor fi înconjurați de persoanele pe care le iubesc cu adevărat, în ultima zi din an. Între rude și prieteni, atmosfera va fi una de basm și va încununa un an pe cât de frumos, pe atât de dificil pentru nativii din zodia Berbec. Este timpul pentru a privi cu încredere în viitor, în ciuda dificultăților, și de a pune în aplicare cea mai importantă lecție învățată în 2019 - momentul ideal pentru a trăi cu adevărat este acum. Nu ieri, nu mâine.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 31 decembrie 2019 Taur

Pentru Taurii aflați într-o relație de cuplu, ultima zi din an este ideală pentru a reflecta asupra clipelor frumoase petrecute împreună, dar și asupra diferențelor care au adus relația pe marginea prăpastiei. Un moment de sinceritate ar putea lega punți ce, în urmă cu puțin timp, păreau mult prea îndepărtate. Profită de clipă și spune tot ce ai pe suflet -  dacă nu acum, atunci când?

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 31 decembrie 2019 Gemeni

Gemenii au parcurs un drum dificil, dar plin de simbolistică - un fel de călătorie inițiatică. Privind în retrospectivă, totul pare a se fi întâmplat cu un sens. Chiar și cele mai dureroase experiențe prind semnificație - ceea ce părea a fi sfârșit de drum a însemnat, de fapt, o renaștere. Unele lucruri nu pot merge înainte și este foarte bine să fie așa. Altfel, nativii din Gemeni s-ar fi trezit, peste ani, acolo unde nu le este inima și locul. Abia atunci ar fi fost cu adevărat sfâșietor. Ultima zi din an va aduce liniște, dar și speranță pentru viitor. Bucură-te și nu lăsa îndoielile să îți strice ceea ce ai mai de preț - credința în mai bine.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 31 decembrie 2019 Rac

Racii pun punct și o iau de la capăt, ca de fiecare dată. Averea adunată - câteva persoane unice, o tolbă plină de amintiri și multe lecții. Prea multe, pentru a fi învățate cum trebuie în doar un singur an. Este momentul revelațiilor, atunci când timpul dispare și nativii din Rac trăiesc în armonie cu cei din jur. Aici, este, de fapt, secretul: a nu mai număra clipele, zilele sau anii buni, ci doar a trăi. Pentru asta merită să închini un pahar cu cei dragi și, în stilul caracteristic, să aduci zâmbete pe chipul celor din jur. Fie și pentru o seară.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 31 decembrie 2019 Leu

Mulţi nu ştiu asta, dar eşti o persoană destul de sentimentală. Loialitatea şi generozitatea ta faţă de cei de care ai grijă sunt nemărginite. Mergi până la capătul Pământului ca să te asiguri că cei dragi sunt în regulă. Astăzi latura sentimentală e pregnantă şi îţi place să stai în casă şi să împărtăşeşti amintiri cu cei apropiaţia. Dacă mergi la serviciu, te simţi distras şi abia aştepţi să pleci de acolo. Va fi un test de răbdare pentru tine.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 31 decembrie 2019 Fecioară

Azi ar putea să fie una dintre zilele tale preferate din an, dar la fel de bine şi cea mai puţin preferată. Totul depinde de modul în care alegi să priveşti această zi. Nu eşti întotdeauna un sentimental, dar dacă te afli ăn mediu potrivit şi te simţi în siguranţă să îţi exprimi sentimentele, asta se va vedea. E indicat să îţi petreci timpul, astăzi, cu un grup de prieteni foarte apropiaţi. Nici nu va fi nevoie de prea multe cuvinte pentru un timp de calitate împreună cu ei.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 31 decembrie 2019 Balanţă

Revelionul înseamnă că a venit timpul să petreci. Indiferent dacă va trebui să şi munceşti astăzi, singurul lucru la care te poţi gândi e cu ce te îmbraci diseară. Şi cu cine urmează să petreci. A fost un an lung pentru tine şi simţi acut nevoia să se termine cu o petrecere de neuitat. Aşa că nu ar strica să fii alături de cât mai mulţi prieteni ca să spuneţi la revedere anului. Şi ai voie ca mâine de dimineaţă sp te simţi mahmur.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 31 decembrie 2019 Scorpion

Mai ales într-o zi ca aceasta îţi vine natural să organizezi petrecerea. Şi după ce te vei asigura cp totul e pus la punct, o să fii primul care sărbătoreşte. Atât realizările anului care se încheie, cât şi surprizele din cel care vine. Nu contează cum a fost anul care se termină, astăzi ai o zi perfectă.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 31 decembrie 2019 Săgetător

În ultima zi din 2019, dragostea plutește în aer pentru nativii din zodia Săgetător. Vă veți bucura de armonie alături de persoana iubită și de clipe minunate împreună. Și pentru cei care nu și-au găsit jumătatea pot apărea astăzi oportunități romantice, mai ales dacă, în relația cu cei din jur, veți fi voi înșivă. Energia care vă caracterizează astăzi va fi molipsitoare și pentru prieteni, și pentru familie.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 31 decembrie 2019 Capricorn

Pentru cei din zodia Capricorn, împărtășirea planurilor de viitor cu persoanele dragi ar putea fi de mare folos. S-ar putea ca sfaturile lor să vă ajute să identificați unde vă sunt neajunsurile și să puteți lua o decizie bună. Încercați, de asemenea, să savurați aceste zile libere și să vă relaxați. Noul an vă va găsi astfel plini de energie și pregătiți să vă duceți la capăt proiectele.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 31 decembrie 2019 Vărsător

Pentru Vărsători, în dragoste nu e loc de grabă. Dacă nu v-ați găsit jumătatea, nu vă lăsați copleșiți de sentimente. Fiți curajoși și încercați să vă faceți remarcați, recomandă horoscopul. Alegeți însă persoana pe care simțiți că vă este potrivită și alături de care puteți petrece clipe minunate. Astăzi, de asemenea, se înrevăd oportunități pentru investiții. V-ați putea bucura în prima parte a zilei de o achiției reușită.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 31 decembrie 2019 Peşti

Astăzi, în ajunul noului an, cei din zodia Pești și-ar putea intensifica și extinde contactele cu oamenii, care vă vor privi ca o persoană plăcută. Aveți ocazia să vă faceți noi cunoștințe, noi prieteni, dar, în același timp, puteți strânge din nou legăturile cu vechii amici. Vă puteți bucura de momente fericite și de o petrecere reușită în noaptea dintre ani.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop 31 decembrie 2019. Punct și de la capăt