Antena Meniu Search
x

Horoscop 4 august 2018. Iubire nouă, destin schimbat și un vis ciudat

Horoscop 4 august 2018. Această sâmbătă este potrivită pentru activități romantice, care implică un ritm lent și profunzime în dragoste. De asemenea, astăzi veți obține rezultate excelente în activități creative. Relaxare și concediu sunt cuvintele zilei.

Zodiacul zilei de 4 august 2018
Horoscopul zilei de 4 august 2018. Află ce îți rezervă astrele astăzi - Observator.tv

Horoscop 4 august 2018. Această sâmbătă este potrivită pentru activități romantice, care implică un ritm lent și profunzime în dragoste.

De asemenea, astăzi veți obține rezultate excelente în activități creative. Relaxare și concediu sunt cuvintele zilei, însă unele zodii sunt ținute în tensiune chiar de propriile decizii.

Horoscop 4 august 2018 Berbec

Berbecul astăzi va spera la rezultate excelente în tot ceea ce este legat de frontul lor personal. Veți merge în căutarea unui vis ciudat, de lungă durată, iar persoana care v-a ignorat în mod persistent de foarte mult timp va da în sfârșit semne că nu se va mai opune. Va înțelege că doar lângă tine poate experimenta adevărata fericire. Veți crea un cuplu frumos și toți cei care se uită la voi se vor minuna cu sinceritate, la cât de perfecți sunteți împreună. Vei privi șocat la tot ce se întâmplă. Până acum era doar un vis.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi Horoscop Berbec august 2018

Horoscop 4 august 2018 Taur

Sâmbătă, Taurul poate fi găsit făcând orice altceva decât munca. V-ați retras din toate afacerile și nici nu vă faceți griji pentru mai târziu, concentrându-vă total pe petrecerea cât mai creativă a zilelor libere. În ciuda acestor aspecte, ziua va trece extrem de dinamic, lăsându-vă cu multe senzații neexplorate anterior. Ca rezultat, un astfel de mod de petrecere a timpului, consumator de energie, vă va antrena și vă oferă o stare excelentă. Seara, bei un pahar de vin bun în compania dragostei tale.

Citeşte şi Horoscop Taur august 2018

Horoscop 4 august 2018 Gemeni

Gemenii astăzi vor decide să doarmă și să nu facă nimic. Viața activă pentru tine va începe abia după prânz. Veți merge să vizitați membrii familiei dvs. și să aflați că au nevoie de ajutorul dvs. cu niște afaceri plictisitoare. Veți continua să îi asistați până noaptea târziu. Veți termina ziua așa cum a început. Din nou, permiteți-vă să vă asumați o poziție orizontală. Somnul vă va prinde în mod neașteptat în timp ce urmăriți programul TV preferat. O zi plină de satisfacții.

Citeşte şi Horoscop Gemeni august 2018

Horoscop 4 august 2018 Rac

Pentru Rac, 4 august 2018 înseamnă începerea cumpărăturilor pentru un nou dulap. Acum e gol, dar ziua e abia la început. Veți economisi considerabil bugetul dvs. dacă vizitați un magazin recent deschis în partea favorită a orașului. O altă idee bună despre această zi este să vă familiarizați cu personalul acestui magazin. Acolo veți întâlni un membru al sexului opus, care arată exact ca partenerul ideal pe care l-ați imaginat. El va zâmbi înapoi și veți începe să vă apropiați. Deci, vorba proverbului, unde dai și unde crapă.

Citeşte şi Horoscop Rac august 2018

Horoscop 4 august 2018 Leu

Leul astăzi nu trebuie să facă achiziții costisitoare. Veți avea nevoie de acești bani puțin mai târziu, când unul dintre prietenii dvs. vă va propune o ofertă foarte tentantă. Această persoană va dezvolta un plan de a deveni mult mai bogat. El va avea totul: un plan de afaceri atent, rezultatele monitorizării pieței și chiar contactele cu furnizorii de echipamente necesare. Prietenul tău geniu nu va avea un singur lucru - bani pentru a pune în aplicare această idee. De aceea are nevoie de tine.

Citeşte şi Horoscop Leu august 2018

Horoscop 4 august 2018 Fecioară

Fecioara va petrece această sâmbătă destul de simplu. Timpul liber va fi concentrat acasă, unde veți fi implicați în activități de curățenie, gătit și alte activități casnice. Dintre acestea, veti fi distrasi de ceva timp de vecinul vecin, care va viziteaza pentru a bârfi despre cunoscuti. Aceste informații nu vă vor face multă plăcere, pentru că deja v-ați săturat de hazul vecinului. Mai bine încheiați discuția repede, motivând că aveți foarte multă treaba. Pe seară primiți o vizită care vă lasă cu gura căscată. E de bine. 

Citeşte şi Horoscop Fecioară august 2018

Horoscop 4 august 2018 Balanță

Balanța astăzi nu se va preocupa prea mult ce impresie face asupra altora. Veți purta o îmbrăcăminte mai diferită, aparte, care va aminti mai mult de peisajul teatral sau de hainele unor artiști pop. În consecință, apariția dvs. va atrage atenția mulțimii. Nu, nu va fi debutul tău mult așteptat de modă, ci confuzie în masă. Dar asta te amuză teribil, așa că vei continua să porți această îmbrăcăminte până seara, când le vei spune că totul a fost un experiment, pe care l-au picat mizerabil. E clar că aceste persoane n-au nici cel mai mic simț al umorului.

Citeşte şi Horoscop Balanţă august 2018 

Horoscop 4 august 2018 Scorpion

Scorpionii din 4 august ar trebui să aplice o abordare delicată în comunicarea cu rudele lor în vârstă. Dacă decideți să exprimați planurile îndrăznețe, ține cont de faptul că vorbești cu o persoană care tratează viața destul de conservator. Cel mai bine ar fi dacă începeți conversația cu o mică introducere. De la început, spuneți că unul dintre prietenii dvs. a încercat deja să facă acest lucru sau asta, iar acum doriți să încercați să repetați fără teamă același lucru.

Citeşte şi Horoscop Scorpion august 2018

Horoscop 4 august 2018 Săgetător

Săgetătorul astăzi va abandona planul planificat anterior. Se pare că nu va fi urmat de o persoană a cărei atenție o cauți atât de sârguincios. Seara, dezamagită și suferind de plictiseală, vei merge la plimbare, iar aici veți întâlni obiectul fanteziilor voastre. Această persoană, ca tine, se va plictisi, mergând. Veți schimba câteva cuvinte și nu vă veți despărți niciodată. Destinul lucrează într-un mod fantastic.

Citeşte şi Horoscop Săgetător august 2018

Horoscop 4 august 2018 Capricorn

Capricornul azi ar trebui să fie foarte atent atunci când își alege partenerii de discuție. Principala cerință pentru fiecare dintre acești oameni este caracterul lor. Având în vedere acest aspect, dialogurile obișnuite cu niște vecini, cu care nu prea aveți nimic în comun, nu vă vor potrivi foarte bine. Îi veți informa cu blândețe că nu doriți să fiți înclus în vreun club și nici să jucați table în fața blocului. Știți foarte bine că, dacă dacă le dați material de bârfă, veți auzi numele vostru rostindu-se sub geam, în cadrul bârfelor de seara.

Citeşte şi Horoscop Capricorn august 2018

Horoscop 4 august 2018 Vărsător

Vărsătorul astazi va decide un experiment foarte indraznet in sfera finantelor lor. Numai cu șanse extraordinare veți economisi capitalul investit în această întreprindere extravagantă. Asta înseamnă că o să vă demonstrați în mod clar că sistemele rapide de îmbogățire sunt un vis. Ia-o serios; renunță la aventuri și începe să gândești cum să câștigi suma necesară prin munca cinstită. Sfatul unui profesionist în afaceri vă va ajuta în această chestiune.

Citeşte şi Horoscop Vărsător august 2018

Horoscop 4 august 2018 Pești

Pentru Pesti, 4 august 2018 va trece usor și confortabil. Veți fi înconjurați de atenția oamenilor dragi în inima voastră. Fiecare dintre ei vă felicită pentru aniversarea căsniciei dvs. (sau alt motiv important, care va fi programat pentru petrecerea dvs. de acasă. Principalul cadou pe care îl primești de la iubitul tău este un obiect foarte valoros (un lucru la care visezi de mai mulți ani). Se pare că partenerul dvs. a salvat special o sumă de bani pentru a vă surprinde cu această achiziție.

Citeşte şi Horoscop Peşti august 2018

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Horoscop 4 august 2018. Iubire nouă, destin schimbat și un vis ciudat