Antena Meniu Search
x

Horoscop 4 decembrie 2018. Noroc în dragoste pentru unele zodii și un admirator secret

Horoscop 4 decembrie 2018. În dragoste atmosfera Sărbătorilor începe să-și facă simțită prezența. Gândurile merg la cadouri pentru persoana iubită și noi planuri pentru sfârșitul de lună. Cei singuri s-ar putea să cunoască o persoană cu adevărat specială, mai ales dacă au puțin noroc.

Horoscop 3 decembrie
Horoscopul zilei de 3 decembrie 2018, pentru toate zodiile - Observator

Horoscop 4 decembrie 2018. În dragoste atmosfera Sărbătorilor începe să-și facă simțită prezența. Gândurile merg la cadouri pentru persoana iubită și noi planuri pentru sfârșitul de lună. Cei singuri s-ar putea să cunoască o persoană cu adevărat specială, mai ales dacă au puțin curaj.

Nici în privința banilor nu sunt vești rele. Efortul depus în ultima perioadă și câteva idei îndrăznețe încep să dea roade.

Horoscop 4 decembrie 2018 Berbec

Berbecii se confruntă cu un volum uriaș de muncă. Parcă toate s-au adunat și trebuie rezolvate în această zi, așadar o organizare strictă este absolut necesară. E posibil să apară și unele mici conflicte pe parcursul zilei, sau poate chiar vorbe care dor, însă nu ar trebui puse la suflet. Partea bună e că, pe măsură ce problemele vor fi rezolvate, se vor ivi noi șanse de a câștiga bani în plus pentru Sărbători.

Horoscop 4 decembrie 2018 Taur

O întrebare ce îi macină de multă vreme pe Tauri va trebui să-și găsească un răspuns. Dacă soluția nu vine pe cale logică, atunci nativii din această zodie sunt sfătuiți să-și asculte instinctele. Important e să scape de povară și să meargă înainte fără griji. De altfel, o persoană apropiată așteaptă cu nerabdare deciziile Taurilor, pentru a ști ce are de făcut pe viitor. 

Horoscop 4 decembrie 2018 Gemeni

Oricâte tentații s-ar ivi, Gemenii sunt sfătuiți să nu cheltuie bani pe produse de lux, chiar dacă acestea sunt strălucitoare și provoacă valuri de entuziasm. E mai bine să-și păstreze economiile pentru următoarele zile, când chiar va fi nevoie de ei. În plus, vine perioada cadourilor de Crăciun, iar Moșul, oricât de îngăduitor ar fi, nu face nimic pe gratis. E preferabil să termini luna cu bani în plus, decât cu datorii. Se vor găsi lucruri pe care să-i cheltui, stai fără griji!

Horoscop 4 decembrie 2018 Rac

Racii se scutură de timiditate și, în sfârșit, sunt dispuși să dea curs unei idei controversate, ce le-a stat pe minte multă vreme. E momentul potrivit pentru a risca, însă nu toată lumea va fi încântată. Dacă simți că ai încredere în forțele proprii e indicat să mergi înainte pentru a-ți îndeplini visul. În cazul unui succes viața s-ar putea schimba complet, cel puțin pe plan financiar.

Horoscop 4 decembrie 2018 Leu

Leii sunt capabili astăzi să se apropie de visul lor nepreţuit. Poate fi vorba despre carieră sau de afacerea personală. Unii dintre Lei vor face schimbări de succes în plan personal. Dar nu uitaţi de promisiunile făcute unui prieten, chiar dacă astăzi toată atenţia va fi concentrată într-un singură direcţie. Seara sunt şanse pentru o călătorie care să vă schimbe mentalitatea.

Horoscop 4 decembrie 2018 Fecioară

Pentru Fecioare va fi o zi de rutină. Aşa că sunt şanse ca locuinţa să strălucească până seara, după o zi în care aţi făcut curăţenie. Mai ales că ordinea din jurul vostru va face să puneţi ordine şi în gânduri. Aşa că un plan pentru a avea succes în afaceri, în carieră, în dragoste, nu e deloc o idee rea.

Horoscop 4 decembrie 2018 Balanţă

Astăzi, Balanţele ar fi bine să ţină cont de sfatul celui mai bun prieten. Vor afla informaţii care le vor rezolva problemele curente. Un alt moment prielnic al zilei va aduce informaţii folositoare pentru o nouă afacere. E posibil să apară chiar o persoană nouă care să vă susţină ideile. Ar fi bine să nu luaţi medicamente pe care nu le cunoaşteţi.

Horoscop 4 decembrie 2018 Scorpion

Scorpionii reușesc ca prin minune să facă rost de noi surse de venit. Cum anume, secretul lor. Însă cert este că portofelul arată bine în această perioadă, iar ziua de marți, cu ceasurile ei rele, e ideală pentru o sesiune de cumpărături. În toată această agitație nu uita de persoana iubită. Nu vrea un cadou scump, sub nicio formă, cu unul făcut din suflet, care arată dragostea și prețuirea.

Horoscop 4 decembrie 2018 Săgetător

Astăzi, Săgetătorii primesc un cadou al cărui expeditor a vrut să rămână anonim. Vei fi şocat, dar în sens pozitiv. Acest cadou va da startul unei zile excelente. S-ar putea să afli identitatea expeditorului la amiază. Va fi o zi turbulentă din punct de vedere emoțional. Azi poate avea loc declicul ce iţi dă lumea peste cap. Nu sta să analizezi fiecare detaliu în parte, ia lucrurile aşa cum vin şi bucură-te de ele.

Horoscop 4 decembrie 2018 Capricorn

Ziua de 4 decembrie nu le aduce Capricornilor mari bucurii. Dedică-ţi orele afacerilor. Seara, sunt posibile câteva momente luminoase. Cei care sunt singuri şi-ar putea întâlni perechea mult visată. Vor avea parte de o poveste de dragoste cu adevărat preţioasă. Trebuie doar puțin curaj. Capricornii care sunt căsătoriţi sau implicaţi în relaţii serioase, vor trebui să rezolve probleme domestice. Este posibil ca o rudă să vă ajute în această chestiune. 

Horoscop 4 decembrie 2018 Vărsător

Astăzi, mulţi Vărsători își vor asculta gândurile. Darul oratoric înnăscut dispare brusc, lucru care poate să-ţi creeze dificultăţi în momentul în care porţi discuţii la locul de muncă. Încearcă să te fereşti de greşeli, gândeşte mult înainte să acţionezi sau să vorbeşti. În rest, este o zi de marţi fără alte momente neplăcute. Azi, poţi face o mulțime de lucruri care îţi pot aduce bucurie şi satisfacţie. 

Horoscop 4 decembrie 2018 Pești

Pentru anumiţi nativi din zodia Peşti, cea mai dificilă problemă a zilei va fi stabilirea unei comunicări pașnice cu cineva din familie. O persoană jignită se va liniști rapid dacă primește atenție, grijă și afecțiune. Astăzi nu este recomandat să te lansezi în afaceri, să semnezi contracte sau să faci tranzacţii financiare. Prioritățile ar trebui să vizeze obținerea unor rezultate pe termen scurt. Ai grijă la curățenie, verifică dacă dieta este echilibrată şi scapă de gunoiul vechi şi de haine pe care nu le mai îmbraci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Horoscop » Horoscop 4 decembrie 2018. Noroc în dragoste pentru unele zodii și un admirator secret