Antena Meniu Search
x

Horoscop 5 mai 2019. Decizie curajoasă în dragoste

Horoscop 5 mai 2019. Ceva mai mult curaj în dragoste ar putea face diferența dintre o aventură de neuitat și o amintire tristă. Nu ezita să acționezi după cum te îndeamnă inima, chiar dacă șansele de reușită par mici.

de Redactia Observator

la 04.05.2019, 13:06

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de duminică, 5 mai 2019 - Observator

Horoscop 5 mai 2019. O decizie curajoasă în dragoste ar putea face diferența dintre o aventură de neuitat și o amintire tristă.

Nu ezita să acționezi după cum te îndeamnă inima, chiar dacă șansele de reușită par mici.

Horoscop 5 mai 2019 Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să evite discuțiile tensionate cu membrii familiei. Nu este momentul potrivit pentru a rezolva probleme, mai ales dacă toată lumea e iritată. Câteva ore de singurătate ar putea fi mult mai bune pentru propriul echilibru emoțional și as putea arunca o nouă lumină asupra situației. Spre seară nu ezita să ieși cu prietenii în oraș, dacă primești invitații, ai putea cunoaște persoane interesante. Și cine știe, poate chiar una cu adevărat specială pentru inima ta.

Horoscop 5 mai 2019 Taur

Taurii sunt sfătuiți să fie mai îndrăzneți cu persoana de care s-au îndrăgostit, dacă vor să obțină rezultate. Orice gest e preferabil tăcerii, chiar dacă frica de respingere este mare. S-ar putea să descoperi că emoțiile sunt la fel de intense și de cealaltă parte a baricadei. Nu în ultimul rând, păstrează-ți deschise toate opțiunile și nu împărtăși nimănui aventurile amoroase. Chiar și cei mai buni prieteni te-ar putea pune într-o situație delicată, chiar dacă din greșeală.

Horoscop 5 mai 2019 Gemeni

Gemenii sunt la propriu speriați de comportamentul persoanei iubite. Înainte de a lua decizii definitive, încearcă să înțelegi de unde provine cu adevărat problema. Nu gesturile contează, ci ceea ce se ascunde în spatele lor. Poate partenerul de viață nu găsește curajul de a împărtăși o problemă delicată, poate chiar tragică. Dacă e posibil, apelează la ajutorul părinților sau al celor în vârstă, care au trecut prin asemenea experiențe. Situația se va rezolva cu bine dacă te implici suficient de mult și ai răbdare, iar relația va deveni mult mai puternică.

Horoscop 5 mai 2019 Rac

Racii ar face bine să evite excesele, în special dacă trec printr-o perioadă grea. Golul interior nu poate fi umplut în acest mod și e posibil ca unele probleme să nu-și găsească rezolvarea. E preferabil să petreci câteva ore în suferință, descoperind ce te doare cu adevărat, decât să fugi de propria persoană. Episodul va trece rapid, iar atmosfera se va schimba complet spre seară, odată cu vizita unui prieten drag sau o conversație telefonică în care se pune lumea la cale.

Horoscop 5 mai 2019 Leu

E posibil ca acţiunile pe care le-ai programat astăzi să îţi consume mult timp, răbdare şi energie, iar în cele din urmă să te plictisească şi să te obosească. Dacă ai timp liber, nu-l pierde mâncând mult şi consumând alcool fără măsură. Dacă eşti singur şi cauţi marea iubire, nu lua în calcul întâlnirile cu persoane căsătorite.

Horoscop 5 mai 2019 Fecioară

Nu cădea în capcana bârfelor despre cei apropiaţi ţie. Respectă secretele celorlalţi şi nu judeca după haină. Prioritatea ta astăzi ar trebui să fie propria viaţă. Dacă eşti într-o relaţie, preocupă-te să o faci mai armonioasă şi de încredere. Dacă eşti singur, analizează ceea ce cauţi la persoana pe care o doreşti şi vezi cât de realiste sunt standardele tale.

Horoscop 5 mai 2019 Balanţă

Evită oamenii pesimişti şi care privesc lucrurile într-o manieră sumbră. Există un risc puternic să primeşti doar vibraţii negative de la ei. Petrece timp cât mai mult în preajma copiilor şi a prietenilor optimişti. Fă o mişcare uşoară, o plimbare lejeră şi preocupă-te doar de lucruri frumoase. E posibil să ai o idee strălucită pentru a-ţi înmulţi veniturile.

Horoscop 5 mai 2019 Scorpion

Ai o temă de reflexie astăzi: drama în dragoste. Gândeşte pe îndelete, înainte de a acţiona. Nu lua decizii înşelătoare. Dacă petreci timp cu familia, ai grijă, poţi declanţa un conflict. Nu se prefigurează o zi strălucită, singura modalitate să o faci mai bună fiind să încerci să te bucuri de tot ce apare frumos.

Horoscop 5 mai 2019 Săgetător

Săgetatorul probabil că se va bucura astăzi. Aveţi timpul şi libertatea de a ieşi cu un prieten apropiat sau cu o persoană pentru care aveţi un interes romantic. Astăzi este o zi foarte potrivită pentru toate formele de aventură, călătorie și explorare. Poate o scurtă plimbare până la mare sau la munte o să vă dea un tonus bun.

Horoscop 5 mai 2019 Capricorn

Capricornii ar putea astăzi să fie captivaţi de un proiect neobișnuit, care probabil va aduce un profit destul de bun. În timp ce faci asta, nu uita de planurile făcute cu familia ta. Este foarte probabil că va trebui să faceți ceva timp pentru un eveniment mai puțin distractiv. Faceți tot ce este mai bine pentru a evita conflictul. Încearcă să nu vorbești prea mult despre realizările tale, pentru că ar putea atrage atenția cuiva nepotrivit cu planurile tale.

Horoscop 5 mai 2019 Vărsător

Vărsătorul va avea o după-amiază destul de obisnuită. Scânteile de inspirație sau de ideile salvatoare nu vor găsi calea spre tine în actuala aliniere a planetelor, dar ziua nu va fi străbătută de prea multă concurență sau de negativitate. Bucurați-vă de calmul care vă înconjoară ca de o oportunitate de a avea grijă de lucrurile din jurul casei sau de a petrece timp cu familia. Ştiţi foarte bine că aceste zile sunt rare şi încercaţi să vă bucuraţi de linişte, e timp pentru tot.

Horoscop 5 mai 2019 Pești

Peştii astazi se vor concentra pe studiul si pregatirea pentru saptamana viitoare. Va fi ușor să treceți cu vederea viața personală și prietenii apropiați. Ei vor înțelege că te pregătești doar pentru ceea ce urmează și vor respecta că ai nevoie de timp departe de ei pentru a te concentra. Continuați cu planurile dvs., extindeți orizonturile, poate schimbați şi ceva la aspectul fizic, dar simțiți-vă liber să încercați lucruri noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 5 mai 2019. Decizie curajoasă în dragoste