Antena Meniu Search
x

Horoscop 6 august 2018. Dragoste oarbă, mulți bani și o ofertă tentantă

Horoscop 6 august 2018. Se anunță o zi plină de trăiri intense. Sunt momente de satisfacții profesionale, dar și clipe de cumpănă în dragoste. Nu lua decizii pripite sub imperiul emoțiilor, pentru că vin oportunități unice din care s-ar putea câștiga mulți bani.

Horoscop 6 august 2018
Horoscop 6 august 2018. Dragoste oarbă, mulți bani și o ofertă tentantă - Observator

Horoscop 6 august 2018. Se anunță o zi plină de trăiri intense, dacă îți deschizi inima și reușești să treci peste micile neplăceri care apar la tot pasul. Sunt momente de satisfacții profesionale, dar și clipe de cumpănă în dragoste.

Nu lua decizii pripite sub imperiul emoțiilor, pentru că vin oportunități unice din care s-ar putea câștiga mulți bani.

Horoscop 6 august 2018 Berbec

Berbecii vor petrece toată ziua încercând să rezolve un conflic cu colegul de serviciu. Deși ați colaborat foarte bine până acum, nu reușiți să găsiți o soluție convenabilă pentru amândoi. Există un risc real ca, până la sfârșitul zilei, parteneriatul vostru să se sfârșească, în ciuda rezultatelor. Încearcă să lași orgoliul la o parte și să vezi dacă și colegul va face la fel. Poate veți găsi, în ceasul al doisprezecelea, o soluție.

Citeşte şi Horoscop Berbec august 2018

Horoscop 6 august 2018 Taur

Taurii trăiesc o poveste de dragoste care le dă lumea peste cap. Dacă te-ai îndrăgostit lulea nu înseamnă că e și bine pentru tine. Prietenii, familia - persoanele lucide care țin la tine - încearcă să te avertizeze că ai ales o persoană cu care nu te potrivești și ar fi bine să iei măsuri înainte de a trece prea mult timp, însă tu refuzi să te gândești. Pur și simplu ai impresia că ai dat peste o comoară și nu te mai interesează nimic.

Citeşte şi Horoscop Taur august 2018

Horoscop 6 august 2018 Gemeni

Pentru gemeni vine clipa în care probleme financiare, ignorate multă vreme, să fie rezolvate. Chiar dacă nu ai resurse suficiente în această perioadă este extrem de important să faci un plan și să te ții de el. Altfel vei duce în spate datorii care te vor împiedica, pe viitor, să-ți trăiești viața așa cum vrei. Dacă primești bani folosește-i așa cum trebuie, chiar dacă simți că renunți pe moment la micile plăceri. 

Citeşte şi Horoscop Gemeni august 2018

Horoscop 6 august 2018 Rac

Racii încep un nou capitol în viață. De acum înainte nu va mai fi dramă, telefoane peste telefoane și certuri fără sens. Decizi, în cele din urmă, să te desprinzi dintr-o relație care nu te-a făcut fericit. Vei spune adio amintirilor, chiar dacă e greu. De altfel, fostul partener te va înțelege și nu va încerca să îți pună bețe în roate. E greu, dar este ceea ce trebuie să faci. În timp îți vei da seama că ai luat decizia corectă.

Citeşte şi Horoscop Rac august 2018

Horoscop 6 august 2018 Leu

Eforturile tale de a-ți schimba locul de muncă și de a începe o nouă carieră se lovesc de o barieră. Oricât ai încerca se pare că nu reușești să treci la o nouă etapă în viața profesională, iar acest lucru se întâmplă pentru că nu ai un plan bine pus la punct. Dacă ai face lucrurile într-un mod organizat ai putea, mult mai repede și cu mai puțin efort, să obții ceea ce îți dorești. E momentul ideal să planifici, chiar dacă ești obișnuit să faci asta.

Citeşte şi Horoscop Leu august 2018

Horoscop 6 august 2018 Fecioară

Fecioarele primesc astăzi o ofertă extrem de tentantă, care le-ar putea schimba complet destinul. Ai putea câștiga mulți bani dacă accepți acest deal, doar că familia ta este de-a dreptul înspăimântată că vei face un pas greșit și vei pierde tot ce ai câștigat în ultimii ani. Poate ar trebui să-i convingi că este o ocazie unică, ce nu trebuie pierdută. Până la urmă, tu decizi cum vrei să îți trăiești viața.

Citeşte şi Horoscop Fecioară august 2018

Horoscop 6 august 2018 Balanță

Zi creativă pentru Balanțe. Deși ai refuzat multă vreme să dezvolți această latură a ta, ascunsă până și pentru cei care te cunosc, astăzi decizi să dai frâu liber imaginației. Un proiect inedit te absoarbe complet și cu greu vei putea să te concentrezi la altceva. Partea bună e că întâlnești o persoană care te ajută în acest demers și pe care o consideri o adevărată muză.

Citeşte şi Horoscop Balanţă august 2018 

Horoscop 6 august 2018 Scorpion

Scorpionii au o misiune dificilă la locul de muncă. Un angajat tânăr, fără experiență, va fi "devorat" de colegi. Și singurul care îl poate ajuta ești tu. Te decizi să-i explici acestui nou venit că nu e într-o haită de lupi, ci într-un mediu nou, competitiv, și se poate baza pe tine până când se va acomoda. Vei câștiga un prieten loial, alături de care vei avea parte de multe aventuri.

Citeşte şi Horoscop Scorpion august 2018

Horoscop 6 august 2018 Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de un început de săptămână gospodăresc. Te decizi să faci curățenie prin bucătărie, să repari lucruri neglijate până acum și, spre seară, să pregătești o cină romantică. Vei descoperi astfel plăcerea unei zile petrecute în casă, care aduce o oboseală plăcută și momente senine alături de persoana iubită. Profită de aceste clipe pentru a-ți pune ordine în gânduri.

Citeşte şi Horoscop Săgetător august 2018

Horoscop 6 august 2018 Capricorn

Capricornii încep să se gândească cu seriozitate la o nouă afacere. Dacă simți că ești într-un moment prielnic acționează pe loc. Nu te gândi prea mult la ce firmă să deschizi, e important să treci la fapte - documente, chirie, plan de afacere, angajați, echipamente. Sunt multe de făcut și, dacă ai un prieten care ți-ar putea fi asociat, nu ezita să-i propui. S-ar putea naște un business din care să câștigi bani frumoși.

Citeşte şi Horoscop Capricorn august 2018

Horoscop 6 august 2018 Vărsător

Vărsătorii vor avea numai cuvinte de laudă pentru cei dragi. Te-au ajutat enorm în ultima perioadă și au renunțat la multe pentru ca tu să-ți îndeplinești dorințele. O cină în familie va fi momentul ideal pentru a-ți exprima aprecierea și pentru a afla cum poți să te revanșezi, față de fiecare în parte. Dar din dar se face. 

Citeşte şi Horoscop Vărsător august 2018

Horoscop 6 august 2018 Pești

Peștii ar face bine să evite momentele de melancolie și emoțiile negative. Ai lucruri concrete de făcut, care sunt importante pentru viitorul tău, și nu e cazul să renunți la ele din pricina unui moment de slăbiciune. De altfel, e posibil să întâlnești o persoană de care ești foarte atras, nu e tocmai bine să pari trist și copleșit de durere încă de la prima întâlnire. E suficient să te scuturi pentru câteva clipe și să pui aceste gânduri deoparte. Vei avea timp pentru ele în zilele viitoare.

Citeşte şi Horoscop Peşti august 2018

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 6 august 2018. Dragoste oarbă, mulți bani și o ofertă tentantă