Antena Meniu Search
x

Horoscop 6 august 2020. Surprize în dragoste și un pas înapoi

Horoscop 6 august 2020. Se anunță o zi foarte plăcută pentru unii nativi ai zodiacului, cu surprize frumoase, mai ales în dragoste.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 05.08.2020, 15:19

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de joi, 6 august 2020 - iStock | Getty Images
  • Racii, preocupați de modul în care arată
  • Balanțele au ocazia să dea cărțile pe față

Horoscop 6 august 2020 Berbec

Doar pentru că ai sentimente pozitive pentru o persoană asta nu înseamnă că și reciproca este adevărată, așa că nativii din Berbec sunt sfătuiți să îți facă clare intențiile și să spună lucrurilor pe lume. Nu e momentul să presupui intenții, pentru că lucrurile ar putea lua o întorsătură bizară. Sinceritate a fost și va rămâne prima ta armă, folosește-o cu încredere.

Horoscop 6 august 2020 Taur

Taurii ar putea avea parte de o surpriză care să le aducă zâmbetul pe buze și să le redea speranța că totul va fi bine, în cele din urmă. Profită de acest moment unic pentru a-ți reaminti care sunt adevăratele tale dorințe și încotro vrei să te îndrepți. S-ar putea să ajungi la niște concluzii surprizătoare.

Horoscop 6 august 2020 Gemeni

Gemenii care nu știu ce decizie să ia sau ce strategie sunt sfătuiți să facă un pas în spate. Poate că întreaga situație trebuie regândită de la zero, altfel o rezolvare mulțumitoare va fi imposibilă. Poate că nu soluția este problema, ci întrebările pe care ți le pui? Atât în conflictele din plan sentimental, cât și carieră. Ai încredere în intuiția ta remarcabilă, te va duce acolo unde ești.

Horoscop 6 august 2020 Rac

Raci sunt peste măsură de preocupați de modul în care arată și se prezintă celor din jur. Convinși că fără o primă impresia impecabilă s-ar putea să nu mai existe o a doua, nativii din Rac țin cu orice preț la aspectul fizic și la vestimentație, ceea ce le-ar putea aduce ocazii unice în această perioadă. Este o perioadă norocoasă pe plan sentimental și nu este exclus ca unii Raci să își găsească jumătatea.

Horoscop 6 august 2020 Leu

Dezamăgire mare pentru lei, care își văd planurile ruinate. Gestul unui apropiat a spulberat tot ceea ce s-a pregătit în ultima vreme și va trebui să faci eforturi să nu te enervezi prea tare în aceste condiții. Mai bine ai încerca să-l ajuți să depășească problema și așa, nu numai că vei fi văzut drept o persoană de ajutor și amabilă, ci ai toate șansele să îți vezi visul împlinit. E o situație tipică de win/win. 

Horoscop 6 august 2020 Fecioară

Tot ceea ce îți lipsește acum pentru a te simți cu adevărat împlinit este o persoană alături de care să te bucuri de ceea ce ai obținut, iar acea persoană e mai aproape de tine decât te-ai fi așteptat. Încearcă să identifici în colectivul de la serviciu, ori în cercul de prieteni, acea persoană alături de care ți-ar plăcea să petreci câteva clipe de relaxare.

Horoscop 6 august 2020 Balanță

Toate relațiile sunt imprevizibile din când în când, iar astăzi una dintre relațiile tale ușor confuze de prietenie prinde contur. Atenție la un indiciu care te va ajuta să ghicești ce anume își dorește această persoană de la relația voastră de prietenie. Un comentariu spus în barbă, ori un gest care trădează va lămuri totul. Acum ai ocazia să pui cărțile pe masă și să spui exact ce gândești și ce vrei de la relația asta.

Horoscop 6 august 2020 Scorpion

Te contrazici cu un prieten în legătură cu ceea ce aveți de făcut în privința unui proiect, iar tensiunea creată v-ar putea face să vreti să renunțați la tot chiar acum. Care este soluția de mijloc? Compromisul! Nu este de mirare că, pentru a obține ceea ce vă doriți, amândoi va trebui să renunțați la câte ceva. Propune câteva idei de compromis și alegeți una care vă ajută pe amândoi. Jocurile de putere nu au loc în această relație.

Horoscop 6 august 2020 Săgetător

Pentru nativii zodiei Săgetător totul ar trebui să decurgă fără mari probleme. Ai un tonus excelent, iar sarcinile de serviciu nu ar trebui să te pună în vreo dificultate. În general, joi va fi o zi decentă. Ceva tensiuni ar putea să apară acasă, cu părinții, sau în relația de cuplu. Este posibil să fii acuzat de ceva ce nu ai făcut și asta îți va schimba puțin starea de spirit. Astrele te sfătuiesc să abordezi situaţia cu calm.

Horoscop 6 august 2020 Capricorn

Joi, Capricornii îşi doresc liniște, vor să fugă de agitația de la locul de muncă. Săptămâna a început cu ceva probleme la serviciu şi deja te simți extenuat și suprasolicitat. În plus, foarte multe dintre sarcinile primite îți dau mare bătaie de cap și par să nu aibă rezolvare. Horoscopul te sfătuiește să nu intri în panică. Doar relaxat vei găsi soluțiile. Seara, o surpriză din partea partenerului de viaţă îți va readuce zâmbetul pe buze.

Horoscop 6 august 2020 Vărsător

Astăzi, unii nativi ai zodiei Vărsător vor fi extrem de dezamăgiți de un coleg de muncă. Vei afla că te vorbește pe la spate, iar asta îți va afecta serios activitatea, mai ales că trebuie să termini un proiect extrem de important. Este o lecție de viață. Rreevaluează relațiile cu unii colegi, pentru că unii s-ar putea să nu merite prietenia voastră. Seara, un prieten îți va da o veste bună, legată de un venit financiar suplimentar. 

Horoscop 6 august 2020 Pești

Ziua de joi începe bine pentru nativii Pești. Foarte multe dintre problemele care te-au supărat în ultima perioadă își vor găsi astăzi rezolvarea. În plus, o persoană din anturaj despre care nu aveai o părere foarte bună, te va surprinde foarte plăcut. Vei reevalua această relație, iar surpriza va fi una extrem de plăcută. În plan financiar, lucrurile nu sunt foarte strălucite și vei fi nevoit să cauți noi modalități prin care să obții venituri suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că femeile din România ar trebui să primească mai mulţi bani decât bărbaţii?

Observator » Horoscop » Horoscop 6 august 2020. Surprize în dragoste și un pas înapoi