Antena Meniu Search
x

Horoscop 6 noiembrie 2020. Berbecii sunt foarte pasionali și vor să revitalizeze relația de iubire

Astăzi, Luna, planeta emoţiilor, tranzitează semnul Racului. Iar asta ne face să fim mai empatici, mai creativi şi, evident, mai sensibili.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 06.11.2020, 08:52

sursa: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Cuvântul cheie pentru Gemeni este gelozie.
  • Nativii Leu sunt foarte inovativi.

Berbecii sunt foarte pasionali şi vor să revitalizeze relaţia de iubire. Iar cei care sunt singuri... nu vor petrece astfel weekend-ul pentru că sunt dornici de flirt.

Taurii trebuie să înveţe să îşi controleze emoţiile. Sunteţi irascibili şi puşi pe ceartă. Orice privire şi mesaj vi se par că ascund ceva şi simţiţi nevoia să reacţionaţi. Astăzi ar fi bine să nu o faceţi.

Cuvântul cheie pentru Gemeni este gelozie. Gelozie extremă chiar. Mare grijă să nu faceţi o scenă, pentru că sunteţi predispuşi la reacţii emoţionale puternice.

Şi Racii au tendinţa să reacţioneze impulsiv. Am putea spune că vor fi câteva zile de foc, în care conflictele apar inevitabil dacă nu vă temperaţi mai mult.

Nativii Leu sunt foarte inovativi şi vor veni cu idei ieşite din comun. Găsiţi, totuşi, o limită ca să nu aveţi probleme cu cei din jur.

În viaţa Fecioarelor poate apărea o iubire din trecut cu care veţi depăna amintiri. Aşa că... de voi depinde ce faceţi în weekend.

Balanțele îşi pun multe întrebări pe plan amoros. Dacă puneţi la îndoială loialitatea partenerului, deja există o problemă pe care trebuie să o discutaţi, aşa că nu ezitaţi.

Dacă Scorpionii întâmpină probleme prin casă, fie că vorbim de electricitate, apă sau gaze, trebuie să apeleze la un specialist. Nu faceţi improvizaţii pentru că lucrurile se pot înrăutăţi.

Săgetătorii sunt foarte sociabili azi. Interacţionaţi excelent atât în mediul online, cât şi face to face, aşa că bucuraţi-vă de susţinerea lui Mercur.

Nativii Capricorn trebuie să fie atenţi la deplasările în afara oraşului. Există un risc ridicat pentru amenzi sau accidente, aşa că fiţi precauţi.

Vărsătorii sunt îngrijoraţi în ceea ce priveşte planul financiar. Lăsaţi deoparte grijile şi relaxaţi-vă mai mult, pentru că lucrurile se vor rezolva săptămâna viitoare.

Peștii sunt foarte creativi, aşa că îşi pot dezvolta abilităţiile artistice. Pictură, muzică, sculptură sau alte arte sunt recomandate astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 6 noiembrie 2020. Berbecii sunt foarte pasionali și vor să revitalizeze relația de iubire