Antena Meniu Search
x

Horoscop 8 martie 2019. Dragoste la prima vedere și o mărturisire emoționantă

Horoscop 8 martie 2019. Zi plină de dragoste, pentru mai multe zodii. Săgeata lui Cupidon lovește precis și exact la momentul potrivit. Cine are curajul să facă primul pas va avea parte de clipe unice. Sufletul-pereche e mai aproape ca niciodată.

de Redactia Observator

la 08.03.2019, 11:50

Horoscop pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de vineri, 8 martie 2019 - Observator

Horoscop 8 martie 2019. Zi plină de dragoste, pentru mai multe zodii. Săgeata lui Cupidon lovește precis și exact la momentul potrivit.

Cine are curajul să facă primul pas va avea parte de clipe unice. Sufletul-pereche e mai aproape ca niciodată.

Horoscop 8 martie 2019 Berbec

Berbecii sunt sfătuiți să lase grijile și supărarea deoparte. Câteva ore de liniște, poate chiar singurătate, ar putea restabili echilibrul emoțional. Cei care au sentimente pentru o anumită persoană, dar s-au ferit să le mărturisească, ar face bine să treacă la acțiune. Astăzi, nu mâine sau peste un an. Nu trebuie să fii perfect. Cine te place cu adevărat o va arăta încă din primele secunde.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 8 martie 2019 Taur

Vești bune pentru Taurii singuri. Pregătește-te de aventură! Un mesaj primit din senin va aduce clipe de neuitat, alături de o persoană pe care o credeai total neinteresată. Chimia dintre voi doi se simte din priviri, iar de aici și până la o noapte de neuitat mai este doar un pas. Tot ce mai au de făcut nativii din zodia Taur este să nu o dea în bară. Atât.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 8 martie 2019 Gemeni

Gemenii par a fi total dezinteresați de 8 martie și de simbolistica acestei zi. Au gândul la cumpărături, mâncare bună și, dacă mai rămâne timp, la o sesiune de seriale. E genul lor de "sărbătoare", cu lucruri practice, fără romantism și povești siropoase. Seara va aduce vești bune cu privire la un prieten care a trecut prin situații dificile.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 8 martie 2019 Rac

Racii trebuie să uite, astăzi, de planurile de viitor, dar şi de conflictele cu persoanele dragi. Încercaţi să vă concentraţi pe persoana iubită, să transformaţi seara într-una romantică şi să sărbătoriţi Ziua Femeii aşa cum se cuvine. Există şansa unei întâlniri cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp, dar şi a începutului unei aventuri. Astrele vă recomandă să fiţi reţinuţi în ceea ce priveşte investiţiile.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 8 martie 2019 Leu

Leii vor avea parte, astăzi, de un cadou neaşteptat, dar foarte valoros. Aţi putea primi drept cadou o vacanţă, o bijuterie sau chiar o maşină. Astăzi veţi fi într-un mood de sărbătoare, însă trebuie să fiţi foarte atenţi în ceea ce priveşte consumul de alcool şi persoanele cu care intraţi în contact.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 8 martie 2019 Fecioară

Nativii din Fecioară s-ar putea întâlni, astăzi, cu iubirea vieţii lor. Persoana alături de care v-aţi putea trece toată viaţa ar putea fi oricine. Aveţi grijă şi analizaţi foarte bine toate persoanele cu care intraţi în contact. Va fi dragoste la prima vedere, astfel că nu va fi foarte greu să vă daţi seama cine este persoana. Practic, astăzi veţi fi cu capul în nori!

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 8 martie 2019 Balanță

Balanţele sunt în pericol să se obosească foarte mult în această zi. Este foarte probabilă apariţia unei probleme de epuizare din cauza agitației, a timpului gestionat greşit și a consumului de energie. Nu vă fie frică să cereți ajutor de la familie sau prieteni. Ca opțiune, puteți sări peste câteva obligaţii în sânul familiei. Mergeți în locuri unde domnește relaxarea, distracția și buna dispoziţie. Evitați cumpărările, cheltuielile și folosirea unor echipamente potrivite.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 8 martie 2019 Scorpion

Scorpionii astăzi pot resimți o lene nemăsurată. S-ar putea să simțiți că nu aveţi niciun chef să vă duceţi planurile de astăzi la bun sfârşit. Cauza acestei stări depresive este posibil să fie un eveniment care a declanşat anumite discuţii la locul de muncă. Către seară, totuși, dorința de activitatea o să vă revină. De asemenea, problemele în echipa de la muncă se vor rezolva într-o anumită măsură.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 8 martie 2019 Săgetător

Săgetatorului, pe 8 martie, nu i se recomandă să fie nepoliticos. Poate că aveţi motive foarte bune să faceţi acest lucru, însă veţi câştiga mai mult dacă încercaţi să respectați părerea tuturor cu care va trebui să comunicați. Acest sfat este deosebit de relevant în procesul de comunicare cu rudele sau persoanele mai în vârstă. S-ar putea să trăiţi şi alte supărări astăzi, însă încercaţi să vă menţineţi calmul şi să acţionaţi cu tact. Orice excursii sau întâlniri cu prietenii apropiați sunt binevenite. Veţi avea parte şi de romantism în a doua parte a zilei, având în vedere că este, totuşi, o zi specială.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 8 martie 2019 Capricorn

Astăzi, Capricornii nu ar trebui să fie prea pretențioși în privința aspectului lor. Nu este nimic în neregulă cu faptul că ești departe de ideal. Eliberează-te de toate constrângerile interioare şi barierele emoționale. Vineri vei avea multe întâlniri și vei cunoaşte persoane interesante. Nativii zodiei Capricorn flirtează mai mult ca de obicei şi ar putea să-şi găsească jumătatea. Cei care se află deja într-o relație ar trebui să fie mai atenţie cu partenerul de viaţă. 

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 8 martie 2019 Vărsător

De 8 martie, Ziua Femeii, Vărsătorii vor fi extrem de pozitivi. Pot apărea, însă, şi mici accidente neplăcute. Însă, per ansamblu, ziua va fi una fericită. S-ar putea să te surprindă un telefon de la o persoană pe care nu ați văzut-o de mai mulți ani. Ai putea primi un cadou unic, ca expresie a iubirii de la partenerul de viaţă. Astăzi nu este cea mai bună zi pentru negocieri în afaceri sau achiziții importante. Prioritatea ta ar trebui să fie familia, flirtul activ și dragostea.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 8 martie 2019 Pești

Peştii pot fi nemulţumiti de evenimentele din această zi. Probabil că nu vor exista motive speciale pentru nemulțumirea ta, iar asta îţi va provoca o depresie. Încearcă să uiți de problemele tale cât mai mai repede. Bucură-te de atenția celor din jur, fă mici călătorii şi comunică online. Nu face promisiuni false şi nu manipula oamenii cu care te întâlniți astăzi. De asemenea, astăzi, trebuie să fii deosebit de precaut cu banii dumneavoastă.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 8 martie 2019. Dragoste la prima vedere și o mărturisire emoționantă