Antena Meniu Search
x

Horoscop 9 februarie 2019. Moment romantic și o discuție sinceră în cuplu

Horoscop 9 februarie 2019. Momente senine în dragoste. Puține lucruri pot strica atmosfera parfumată a acestei zi, în care toate par la locul lor. Pentru unele zodii se anunță surprize din partea celor dragi, dar și discuții sincere în cuplu.

de Redactia Observator

la 08.02.2019, 13:46

Zodiac 9 februarie
Horoscopul zilei de sâmbătă, 9 februarie 2019 - Observator

Horoscop 9 februarie 2019. Momente senine în dragoste. Puține lucruri pot strica atmosfera parfumată a acestei zi, în care toate par la locul lor. 

Pentru unele zodii se anunță surprize din partea celor dragi, dar și discuții sincere în cuplu.

Horoscop 9 februarie 2019 Berbec

Ziua de sâmbătă se va dovedi o oază de liniște pentru Berbeci. Veștile bune vin din toate părțile, iar un schimb de mesaje cu o persoană atrăgătoare are toate șansele de a duce la o întâlnire romantică pe seară. Nativii din această zodie ar face bine să profite din plin, astfel de ocazii vin rar și pleacă repede.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 9 februarie 2019 Taur

Taurii care își fac griji cu privire la starea de sănătate au nevoie doar de odihnă. Un somn bun, urmat de o masă sănătoasă ar putea face minuni pentru starea de spirit. De altfel, atmosfera se va schimba complet spre seară, atunci când nativii din zodia Taur vor fi cuprinși de entuziasm și vor cocheta cu ideea unei petreceri. Se recomandă moderație.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 9 februarie 2019 Gemeni

Gemenii au chef de o aventură și nu se opresc până când nu o obțin, sub o formă sau alta. Există posibilitatea ca înclinația spre risc să dea naștere la unele situații delicate, în special în dragoste, dacă persoana "vizată" nu este pe aceeași lungime de undă. Un moment de sinceritate cu privire la propriile intenții ar putea elimina restabili echilibrul.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 9 februarie 2019 Rac

Astăzi te învăluie un sentiment de armonie cu tine şi cu lumea. Scapă aşadar de predispoziţia pesimistă din ultimele zile şi vei avea numai de câştigat. Nu mai căuta defecte la cineva apropiat de tine. Şi nici nu te mai plânge că soarta te-a pus în faţa unor dificultăţi. Nu strică să lucrezi puţin la starea ta interioară. Poate e bine să mergi într-un loc sacru, să meditezi la suflet şi să faci o faptă bună.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 9 februarie 2019 Leu

Ai grijă şi stai departe de dispute şi conflicte. Rişti să îţi distrugi starea de spirit şi să strici sâmbăta, intrând în panică. Cel mai bine răspunde cu câte un zâmbet oricărui atac. După-amiază caută câteva activităţi plăcute care să îţi aducă liniştea. Seara, adu-ţi aminte cum arată romantismul.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 9 februarie 2019 Fecioară

Ai putea avea un mic succes financiar astăzi, total neaşteptat. Ar putea fi vorba de un bilet cîştigător la loterie, sau de pariuri sportive. În restul zilei ar fi indicat să faci puţină ordine în viaţa personală, ceva curăţenie în casă şi să îţi ajuţi rudele care îţi cer ajutrul.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 9 februarie 2019 Balanță

Balanțele care se simt încojurate de persoane cu energie negativă au toate motivele să facă un pas în spate. Cei din jur pot avea o influență majoră asupra stării de spirit, așadar e mai bine ca astfel de situații să fie evitate. Spre seară nativii din Berbec vor purta o discuție sinceră cu partenerul de viață, care va spulbera neînțelegerile din ultima perioadă.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 9 februarie 2019 Scorpion

Scorpionii nu lasă niciun obstacol să le strice pofta de viață. Au chef de plimbări, cumpărături sau vizite la prietenii apropiați, însă sub nicio formă nu vor accepta să-și piardă timpul cu discuții în contradictoriu. E o atitudine care le va aduce numai beneficii. Se anunță și vești bune din partea familiei, legat de un eveniment precum o nuntă sau un botez.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 9 februarie 2019 Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de o surpriză uriașă. Un prieten interesant, un pretendent sau chiar un fost iubit se va da peste cap pentru a le face pe plac, în cel mai neașteptat moment cu putință. Nu este exclus nici ca nativii din Săgetător să returneze favoarea, cheltuind mai mult decât și-ar fi dorit din pușculița cu bani. 

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 9 februarie 2019 Capricorn

Capricornilor nu li se recomandă să-și degradeze standardele prin minciună. Chiar dacă eşti într-o dilemă morală şi minciuna ar putea salva pe cineva, înșelăciunea va fi dezvăluită foarte curând și vei fi blamat pentru ce ai făcut. O altă problemă astăzi este alcoolul. Ai grijă la cantitate şi nu te lăsa dus de val. Spre seară, lucrurile se mai liniştesc şi apare un sentiment de pozitivitate. Există o mare probabilitate să faci o călătorie, să te distrezi şi chiar să flirtezi.

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 9 februarie 2019 Vărsător

Astăzi, Vărsătorii nu trebuie să se gandească la lucruri care nu s-au întâmplat încă. Învață să trăiești în prezent și să găsești plăcere în fiecare inspirație de aer proaspăt. Astrele recomandă să-ţi petreci timpul cu copiii dumneavostră (sau copiii rudelor). Seara vă poate aduce o dispoziție romantică. Petreceți acest timp în brațele persoanei iubite.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 9 februarie 2019 Pești

Peştii sunt capricioaşi. Din această cauză, apare o neînțelegere nefericită între tine și o rudă apropiată. Dacă nu pui frână, totul va escalada spre ceva nedorit. Încearcă să te controlezi şi să menţii un echilibru în discuţie. În ansamblu, această zi nu este rea. Ai putea să te destresezi redecorându-ţi apartamentul. Seara, poate apărea un sentiment de nostalgie. Ai grijă ca această nostalgie să nu se transforme într-o depresie.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 9 februarie 2019. Moment romantic și o discuție sinceră în cuplu