Antena Meniu Search
x

Horoscop august 2023. Două zodii vor avea probleme cu banii

Horoscop august 2023. Luna Plină în Vărsător de la începutul lunii te va putea influenţa să faci anumite schimbări radicale la modul de viaţă. De la jumătatea lunii, când Mercur retroghează este recomandat să îţi analizezi situaţia financiară şi să nu faci cumpărături impulsive.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 11:37

Horoscop august 2023. Două zodii vor avea probleme cu banii
Horoscop august 2023. Două zodii vor avea probleme cu banii - Shutterstock

Horoscop august 2023 Berbec

Pe 1 august are loc Luna Plină în Vărsător care va aduce persoane interesante în cercul tău de prieteni. Următorul aspect important se petrece pe 16, când are loc Luna Nouă în Leu care poate pune la încercare relație în care te afli. Pe 23 Soarele trece în Fecioară iar Mercur începe perioada de retrogradare în aceeași zodie. Vor urma aproape trei săptămâni de provocări în ceea ce privește programul, dar și mici probleme de sănătate. Pe 27 august Marte trece în semnul Balanței de unde va tensiona spiritele mai ales în cadrul relațiilor emoționale.

BANI: Prima jumătate a lunii nu aduce aspecte importante din punct de financiar, cu toate acestea din 23 august plasarea Soarelui în casa muncii și retrogradarea lui Mercur în același sector poate modifica programul de lucru, sarcinile și relațiile cu colegii de muncă. Va fi necesar să faci compromisuri, să stai peste program sau să preiei sarcini care în mod normal nu fac parte din activitatea ta de zi cu zi.

DRAGOSTE: Dacă ești singur atunci ar trebuie să fii atent în prejma Lunii Noi din 16 august când este foarte probabil să întâlnești pe cineva care va deveni important. Marte, care trece în casa relațiilor pe 27 august va aduce multă energie în relația ta și s-ar putea ca tu și partenerul să fiți mai irascibili decât de obicei, conflictele să fie mai dese și nemulțumirile să găsească un mod agresiv de exprimare.

Pe acelaşi subiect

Horoscop august 2023 Taur

Luna Plină din 1 august te va pune la încercare la locul de muncă pentru că trebuie să gestionezi situații dificile. Pe 16 are loc Luna Nouă în Leu care mută atenția spre familie și poate reprezenta un nou început în relație cu rudele. Soarele se mută în Fecioară pe 23, iar Mercur începe tot atunci să retrogradeze și vei traversa o perioadă de confuzie emoțională, nivelul de anxietate va fi mai mare decât de obicei ceea ce ar putea aduce și probleme de sănătate. Marte trece în Balanță pe 27 ceea ce înseamnă că vor exista conflicte între tine și colegi și vei realiza că ești țapul ispășitor de la locul de muncă.

BANI: Încă de la începutul lunii te vei găsi într-o situație inconfortabilă la locul de muncă unde trebuie să satisfaci nevoie diferite și să faci lucrurile să funcționeze. Cheltuieli mai mari pot apărea în jurul datei de 16 august când decizi că e necesar să renovezi casa sau poate chiar să te muți din locul în care locuiești acum. Cert este că gestionezi suficient de bine resursele și nu se observă obstacole financiare.

DRAGOSTE: Soarele care ajunge în casa iubirii din 23 te face mai atent și grijuliu cu privire la sentimentele și emoțiile tale. Din păcate tot atunci Mercur retrogradează ceea ce înseamnă că tu și partenerul vorbiți limbi diferite, interpretați lucrurile în diferite moduri și pot exista frustrări din cauza faptului că nu ajungi foarte ușor la un numitor comun, dar cu răbdare intensitatea se poate diminua.

Horoscop august 2023 Gemeni

În prima zi a lui august are loc Luna Plină în Vărsător care te pune pe gânduri și pare că ai nevoie de schimbări majore în viața ta. Lucrurile se mai relaxează în 16 august la Luna Nouă din Leu când găsești un echilibru care te mulțumește. Soarele trece în Fecioară, iar Mercur începe retrogradarea în 23 și interesul principal va fi reprezentat de familie unde disensiunile tind să reapară, pot fi inclusiv discuții de ordin legal despre moșteniri sau proprietăți. Marte trece în Balanță pe 27 și aduce cu sine vulnerabilitate și instabilitate emoțională, lucru nociv pentru relație sau pentru întâlniri în general.

BANI: Din 23 august încep provocările legate de casă iar dacă ai de gând să vinzi, să cumperi sau să închiriezi locuințe ar trebuie o faci până atunci. Te voi confrunta de asemenea cu tot felul de probleme casnice care necesită reparații sau înlocuiri. Nu sunt susținute deloc achizițiile, mai ales cele care implică electrocasnice sau mobilă deoarece prezintă defecte sau vor aduce probleme mai târziu.

DRAGOSTE: Nemulțumirile tale de la începutul lunii și atitudinea radicală cu privire la viața ta se vor relua spre final, când Marte ajunge în casa iubirii, pe 27. Ai tendința de a impulsiv și astfel să pui punct relațiilor semnificative sau să te grăbești și astfel să intri în relații nepotrivite. Încearcă să temperezi nevoie de a face sau de a simți lucruri cât timp Marte influențează emoțiile și le face instabile.

Horoscop august 2023 Rac

Luna Plină din Vărsător care se petrece pe 1 august aduce în atenție aspecte restante sau pe care le-ai ignorat în ultima perioadă. Ulterior, pe 16 august are loc Luna Nouă care rezolva mare parte din provocările de la începutul lunii. Soarele trece apoi în Fecioară pe 23, iar tot atunci Mercur își începe retrogradarea ceea ce înseamnă că deplasările tale pot fi afectate, de asemenea și comunicarea poate întâmpina dificultăți. Pe 27 Marte trece în Balanță de unde readuce în discuție subiecte sensibile în familie în baza cărora se exprimă și sentimente destul de agresive sau de dispreț care afectează relațiile.

BANI: Luna Plină de la începutul lunii reactualizează un credit din trecut sau poate o datorie de care ai uitat, ori o moștenire nu foarte plăcută. Această provocare financiară își găsește o modalitate de rezolvare la Luna Nouă din 16 când reușești să găsești o modalitate personală de rezolva lucrurile. Acum nu mai vorbim despre a cheltui bani, ci despre a investi în ceva ce îți aparține.

DRAGOSTE: Cu Soarele și Mercur retrograd în casa comunicării vei avea impresia că ești izolat sau te izolezi de ceilalți. Comunicarea devine mai mult internă decât externă și pare că ai nevoie de spațiul tău personal. Te vei simți nemulțumit când vei observa că nu poți găsi cuvintele potrivite pentru a exprima părerile sau sentimentele tale. Această perioadă poate reprezenta o pauză a interacțiunilor.

Horoscop august 2023 Leu

Luna Plină din Leu care se petrece la începutul lunii te pune în fața unui eveniment neplăcut în relație, poate un conflict foarte intens cu partenerul. Din fericire, Luna Nouă care se petrece în zodia ta pe 16 aduce resurse pentru a repara orice rană emoțională. Din 23 august Soarele trece în Fecioară, iar Mercur retrogradează și astfel te poți confrunta cu cheltuieli suplimentare cauzate de neatenție, de lipsa de control, de epuizare sau orice altă formă de distragere. Marte trece în Balanță pe 27 de unde limitează răbdarea ta și are tendința de a te face mult mai vulcanic de obicei și mai agresiv în reacții.

BANI: Cele mai important aspecte în acest sens au loc după jumătatea lunii, când Soarele și Mercur retrograd activează casa banilor. Este nevoie de reparații costisitoare, sau vei observa că ai comandat greșit ceva, apar probleme cu returul sau cu prețuirile produselor cumpărate. Ar fi indicat să limitezi achiziționarea produselor sau serviciilor și să acorzi o mare atenție condițiilor și detaliilor comenzii.

DRAGOSTE: Se pare că începutul lunii te găsește într-o atmosferă destul de tensionată în raport cu partenerul. S-ar putea ca mediul social al partenerului să nu îți priască. Luna Nouă din 16 are totuși capacitatea de a deschide noi modalități de relaționare în cuplu și astfel să identifici moduri prin care poți să integrezi viața socială a partenerului în relație, dar fără a compromite relația voastră.

Horoscop august 2023 Fecioară

August debutează cu Luna Plină în Vărsător pe 1 care te poate epuiza fizic și psihic foarte mult, inclusiv odihna va fi periclitată. Luna Nouă din 16 august te face să modifici rutina și să găsești resurse psihice pentru a-ți reorganiza viața. Din 23 august Soarele ajunge în zodia ta, iar Mercur începe și retrogradeze tot aici ceea ce înseamnă că începe o perioadă de tranziție deoarece multe lucruri nu mai funcționează sau trebuie înlocuite. Marte care părăsește semnul tău ajunge pe 27 în Balanță de unde aduce un impuls ferm de a face bani, de a suplimenta veniturile, motivație pentru competiție și câștig.

BANI: Luna Plină de la începutul lunii poate aduce o serie de cheltuieli neprevăzute legate fie de sănătate, fie de aspecte practice ce țin de instalații din casă. O dată cu trecerea lui Marte în casa banilor vei observa o schimbare de atitudine și vei dori să faci mai mult la locul de muncă pentru a suplimenta veniturile. Deși nu va fi ușor orice provocare te motivează acum să performezi.

DRAGOSTE: Începând de la Lună Nouă din 16 august ai impresia că lucrurile trebuie să se schimbe în viața ta. Deoarece Soarele și Mercur retrograd se află în zodia ta din 23 vei putea să renunți mai ușor la vicii și inclusiv la relații toxice. De asemenea, acum ai posibilitatea de a rezolva anumite aspecte din trecut de care nu ai fost conștient. Pentru un moment se pare că nu ai nevoie de relații noi.

Horoscop august 2023 Balanță

Pe 1 august are loc Luna Plină în Vărsător care tulbură emoțiile și sentimentele mai ales în relații la început de drum. Din 16 august când se petrece Luna Nouă în Vărsător cauți mai multă libertate și distracție în cadrul mediului social. Rapid te retragi, deoarece pe 23 Soarele și Mercur retrograd din Fecioară te conduc într-o fază de introspecție care pune accentul pe nevoile tale reale și sincere în interacțiunile cu ceilalți, inclusiv și pe ideea de vindecare și recuperare. Marte ajunge în zodia ta pe 27 și aduce un plus de energie și aparent încheie această perioadă de reorganizare internă.

BANI: Plasarea Soarelui și a lui Mercur retrograd în casa psihicului poate reprezenta un avertisment pentru orice însemnă semnarea de contracte de vânzare sau cumpărare, mai ales dacă la mijloc sunt implicate chestiuni imobiliare. Deoarece nu ai o perspectivă foarte clară asupra situațiilor pot fi victima unor escrocherii financiare sau a unor înșelăciuni frumos mascate și prezentate.

DRAGOSTE: Luna Plină de la începutul lunii descrie o formă de instabilitate emoțională. Nu este exclus ca aceasta să fie cauzată de o despărțire sau un refuz care deschide apoi toată perioada de reorganizare interioară și dorința de izolare pentru a te regăsi. Trebuie să ai răbdare cu tine în tot acest proces și să te concentrezi pe nevoile tale emoționale și fizice. Ai nevoie de odihnă din toate punctele de vedere.

Horoscop august 2023 Scorpion

Luna Plină din 1 august care loc în Vărsător produce efecte în cadrul familiei unde vor avea loc disensiuni legate de chestiuni imobiliare sau relaționale. Luna Nouă din Leu din data de 16 aduce cu sine promisiunea unei promovări sau a unui nou loc de muncă. Pe 23 august Soarele trece în Fecioară, iar Mercur începe retrogradarea și va avea loc o reorganizarea a cercului social în care anumite persoane nu vor fi prieteni apropiați. Marte trece pe 27 în zodia Balanței și te vei confrunta cu o formă de anxietate vagă, frici, insomnie și inclusiv irascibilitate care va afecta mai toate relațiile personale.

BANI: Luna Plină de la începutul lui august poate aduce cheltuieli casnice. Cel mai important aspecte este însă Luna Nouă din 16 care se petrece în casa profesiei și reprezintă un moment excelent pentru ascensiune și pentru a primi o poziție de conducere. De asemenea, dacă ești în căutarea unui loc de muncă această perioadă va aduce oportunități care se potrivesc dorințelor și idealurilor tale.

DRAGOSTE: Vei observa că începând din 23 mediul tău social este puternic zdruncinat, fie din motive personale sau nu. Persoane care îți erau apropiate se vor distanța, iar în cadrul relației de iubire vei sesiza anumite obstacole de comunicare. Se pare că nivelul răbdării tale este destul de scăzut și ai tendința de ai foarte vulnerabil la critici și reproșuri la care reacționezi agresiv și impulsiv.

Horoscop august 2023 Săgetător

Luna Plină din 1 august se petrece în Vărsător și aduce probleme cu contractele sau călătoriile în interior țării. Luna Nouă din 16 august poate aduce o invitație pentru o deplasare în străinătate și de asemenea creează aspirații mai mare și profunde. Din 23 august Soarele se mută în zodia Fecioarei acolo de unde începe Mercur retrogradarea. Aceste aspecte produc efecte în sfera profesională care îți vor aduce provocări serioase în următoarea perioadă. Marte ajunge pe 27 în Balanță și te face să te aventurezi în relații sociale și emoționale fără angajament și responsabilitate din dorința de a te distra.

BANI: Este important să fii atent din a doua jumătate a lunii august când Soarele și Mercur retrograd in Fecioară pot aduce conflicte cu șefii din cauza unor termene depășite sau a unor sarcini care nu au fost îndeplinite conform standardelor. Vei traversa o perioadă stresantă și plină de efort în care va trebui să refaci sau să revii asupra muncii tale de mai multe ori pentru a ajunge la rezultatele dorite sau cerute.

DRAGOSTE: Nevoie ta de aventură și neprevăzut să observă încă de la începutul lunii, mai ales în preajma Lunii Noi din 16 august când este posibil să îți petreci concediul în străinătate. Cu Marte în casa relațiilor sociale din 27 august va trebuie să fii atent mai ales la relațiile sexuale pasagere care pot avea efecte ulterioare, într-un mod nu atât de plăcut pe cât te-ai fi așteptat inițial.

Horoscop august 2023 Capricorn

Pe 1 august are loc Luna Plină în Vărsător care predispune la cheltuieli exagerate mai ales în contexte sociale, petreceri sau evenimente. Efectele se vor vedea la Luna Nouă din Leu care se petrece pe 16 și aduce primele semnale se constrângere financiară. Din 23 Soarele trece în Fecioară, iar Mercur își începe mersul retrograd aducând cu sine schimbări importante de percepție, iar dacă este cazul poate amâna anumite decizii importante pe care le tot aștepți de ceva vreme. Pe 27 Marte ajunge în casa profesiei și îți aduce motivația pentru ascensiune, dar și lipsa de moralitate care te face să fii indiferent față de restul.

BANI: Exagerările de la începutul lunii te vor face să împrumuți bani sau să te limitezi destul de puternic la mijlocul lui august. Cu toate acestea reușești să găsești soluții pentru menține nivelul de confort cu care te-ai obișnuit. Marte din Balanță te îndeamnă să crești profesional dar în egală măsură te face orb la orice aspecte care țin de moralitate și etică și astfel te poți trezi că îți compromiți integritatea.

DRAGOSTE: Luna Nouă din Leu atinge și aspecte emoționale mai ales cele care țin de gelozie, neîncredere, trădare și frica de abandon. Poți suspecta partenerul de lipsă de responsabilitate sau chiar infidelitate. Dacă nu discutați aceste aspecte s-ar putea ca Marte să facă abuz de putere și să găsească manifestări impulsive și violente pentru sentimentele și emoțiile pe care ai încercat să le reprimi.

Horoscop august 2023 Vărsător

În 1 august are loc Luna Plină în zodia ta care te face mai reflexiv decât de obicei deoarece ești în căutarea unei direcții personale. Luna Nouă din 16 pune accentul pe relație, iar partenerul se dovedește a fi un aliat foarte important în identificarea unor soluții pentru probleme care te frământă. Din 23 august Soarele trece în Fecioară și Mercur începe retrogradarea astfel urmează o perioadă de achitare a datoriilor financiare și emoționale. Marte ajunge pe 27 în Balanță și te face nerăbdător să atingi anumite scopuri, în același timp vitalitatea și energia ta capătă proporții considerabile de care trebuie să profiți.

BANI: Plasarea Soarelui în casa banilor datorați, urmat de Mercur retrograd poate aduce anumite restanțe la care nu te-ai fi așteptat sau penalități de care nu ai știut. Atenție la modul în care creditele sau împrumuturile tale își pot modifica condițiile sau valorile. Este o perioadă în care poți achita anticipat anumite obligații sau din contră te poți trezi cu responsabilități suplimentare care te presează.

DRAGOSTE: Prezența partenerului este esențială în luna august și va dovedi pe deplin că este persoana potrivită pentru tine. Vei traversa diverse provocări în august dar vei observa că persoana iubită este lângă tine, ba chiar mai mult este gata să își sacrifice propria stabilitate pentru a te ajuta. Luna Nouă din 16 august aduce cu sine dovada incontestabilă de iubire și devotament ale partenerului tău.

Horoscop august 2023 Pești

August începe cu Luna Plină din Vărsător care te face să te gândești la gradul de independență pe care îl ai în general. Pe 16 are loc Luna Nouă în Leu care cere o modificare profundă a rutinei, programului și a modului în care te raportezi la tine. Soarele trece în Fecioară pe 23 august, iar în aceeași zi Mercur începe mersul retrograd. Astfel se vor petrece multe modificări în dinamica relațiilor tale, pornind de la modul de comunicare și până la conviețuirea împreună. Marte trece în Balanță pe 27 și s-ar putea să aducă niște plăți care trebuie efectuare rapid, dar a căror valoare te pot pune în dificultate.

BANI: Luna Nouă din 16 atrage atenția că viața ta trebuie să beneficieze de o rutină și un program pentru a evita efectele nefavorabile ale imprevizibilului. Începând din 23 Marte din casa banilor pune presiune pe tine pentru restituirea unor sume mari de bani sau poate fi vorba despre un eveniment care solicită o plată care îți depășește veniturile, iar aceasta poate avea legătură cu domeniul medical.

DRAGOSTE: Nesiguranțele cu care te confrunți la începutul lunii care ies la iveală la Luna Plină prind contur atunci când Soarele și Mercur retrograd din casa parteneriatelor te influențează. S-ar putea să te muți din casa în care locuiai cu partenerul sau poate chiar mutarea împreună să constituie provocare pe care trebuie să o rezolvați împreună. Cu siguranță nu va fi un parcurs ușor, de aceea ai nevoie de determinare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Horoscop » Horoscop august 2023. Două zodii vor avea probleme cu banii