Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august. Zodiile care vor avea de făcut un compromis în relaţie

Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august. Luna Plină de marţi poate crea probleme în relaţii şi la locul de muncă pentru mai multe zodii, precum şi dificultăţi în dormit. Opoziția Mercur-Saturn poate aduce surprize neplăcute iar careul Pluton-Saturn de joi ne va aduce în faţa mai multor provocări.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 11:12

Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august. Zodiile care vor avea de făcut un compromis în relaţie
Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august. Zodiile care vor avea de făcut un compromis în relaţie - Shutterstock

Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august Berbec

Marți are loc Luna Plină în Vărsător și este posibil să ai un conflict cu un prieten sau cu un apropiat. Miercuri, Mercur face opoziție cu Saturn și nivelul se oboseală și stres te face să fii mai atent la sănătate, iar joi Pluton este în careu cu Nodul Nord și ești nevoit să echilibrezi viața profesională și cea personală.

BANI: Miercuri vei întâmpina dificultăți la locul de muncă pentru că nivelul tău de energie este foarte scăzut, fapt pentru care joi simți nevoia să pui o limită între activitatea de la locul de muncă și tipul liber. Ai nevoie de un program de muncă mai disciplinat pentru a putea să dai randament în viitor.

DRAGOSTE: Sfaturile unui prieten în ceea ce privește relația ta s-ar putea să nu te mulțumească, ba din contră creează disensiuni și din acest motiv veți traversa un conflict. Din fericire, relația ta personală nu este prejudiciată de acest incident, iar sfatul nesolicitat nu descrie realitatea.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august Taur

Luna Plină de marți te va pune în ipostaza de a da anumite explicații la locul de muncă sau de a lua apărarea cuiva. Aspectul Mercur-Saturn de miercuri s-ar putea să ducă la anularea anumitor planuri sociale, iar joi când Pluton va face careu cu Nodul Nord intuiția va fi cel mai important instrument.

BANI: Ești în poziția de a face ordine la locul de muncă, iar autoritatea ta poate fi pusă sub semnul întrebării din cauza deciziilor care ar putea dezavantaja o anumită categorie de oameni în favoarea alteia. Este necesar să rămâi ferm și să nu cedezi presiunilor care vin din partea colegilor de muncă.

DRAGOSTE: Preferi să petreci mai mult timp în casă deși ți-ai făcut o serie de planuri care vor fi amânate mai apoi. Dacă ai dubii în ceea ce privește deciziile în relație este indicat să mergi în sensul indicat de intuiție pentru că aceasta te ajută să verifici și să pui în aplicare cele mai bune acțiuni.

Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august Gemeni

Luna Plină care are loc marți te face să te gândești serios la plecări în străinătate. Miercuri, sub influența aspectului dintre Mercur și Saturn va trebui să limitezi timpul petrecut cu familia în favoarea locului de muncă. Iar joi, careul Pluton-Nodul Nord aduce o provocare financiară unde trebuie să decizi ce vei face.

BANI: Se pare că în această săptămână muncești destul de mult astfel încât este nevoie să sacrifici timpul petrecut cu familia. Joi, un prieten îți va solicita o sumă de bani care te pune în dificultate. Decizia trebuie luată în conformitate cu stabilitatea ta financiară, fără a crea prejudicii.

DRAGOSTE: Membrii familiei și inclusiv partenerul nu vor fi plăcut surprinși de nevoie ta de a sta peste program neglijând astfel relațiile emoționale. Este un compromis pe care trebuie să îl expui cât mai sincer și să faci apel la suportul și susținerea acestora pentru a-ți atinge scopurile profesionale.

Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august Rac

Luna Plină din Vărsător care se petrece marți îți aduce o responsabilitate pe care nu ai fi dorit-o, dar nu o poți returna. Opoziția Mercur-Saturn, de miercuri creează un conflict între ceea ce gândești și ceea ce spui, iar joi careul Pluton-Saturn te pune în fața unui ultimatul relațional.

BANI: O anumită datorie financiară sau o responsabilitate îți va fi predată în preajma Lunii Pline. Deși te nemulțumește pentru că acest lucru implică o cheltuire suplimentară a unei sume de bani vei realiza mai târziu că acest lucru constituie un avantaj și că investiția ta se dovedește a fi chiar favorabilă.

DRAGOSTE: Deoarece atenția ta se îndreaptă în mare măsură către activitățile profesionale vei întâmpina joi dificultăți serioase în relație unde partenerul s-ar putea să te întâmpine cu o formă de ultimatul. Este important să reușești să acorzi toată atenția acestei nevoie pentru a nu te confrunta cu o despărțire.

Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august Leu

Marți are loc Luna Plină care afectează în mod direct relație, iar nervii partenerului sunt mai vizibili decât de obicei. Mercur și Saturn formează un aspect miercuri care te va pune în poziția unei alegeri financiare. Joi aspectul Pluton-Nodul Nord aduce provocări la locul de muncă unde un subaltern este nemulțumit.

BANI: Miercuri trebuie să decizi dacă o anumită achiziție este întemeiată și dacă este momentul să cheltuiești acum o sumă semnificativă de bani pentru ceea ce s-ar putea dovedi a fi un capriciu. De asemenea, trebuie să consolezi joi un membru al echipei care are nemulțumiri.

DRAGOSTE: Luna Plină scoate mereu la iveală ceea ce s-a ascuns până acum, iar în acest moment este vor despre frustrările partenerului acre se vor exprima într-un mod exploziv la început de săptămână. Este necesar ca tu să îți păstrezi calmul pentru a nu alimenta toată energia conflictuală prezentă.

Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august Fecioară

Marți, la Luna Plină te vei confrunta cu câteva simptome fizice legate de alimentație sau odihnă. Miercuri, când Mercur și Saturn se află în opoziție negociezi cu partenerul anumite decizii importante, iar joi Pluton face careu cu Nodul Nord și aduce cu sine energia compromisului din dragoste.

BANI: Cu Luna Plină în casa rutinei este necesar să schimbi programul personal de odihnă și obiceiurile alimentare. În acest sens vei efectua o serie de consultații medicale sau vei investi în produse de mai bună calitate pentru un aport mai mare de nutrienți.

DRAGOSTE: Se pare că tu și partenerul nu cădeți de comun acord cu privire la o decizie importantă de cuplu, iar discuțiile iau amploare. În tot acest context dificil ești pus în ipostaza de a decide dacă este necesar și corect un compromis din partea ta în favoarea dorinței sau cerinței partenerului.

Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august Balanță

Energia Lunii Pline de marți te va face vulnerabil din punct de vedere emoțional, poate chiar și fizic. Miercuri, are loc opoziția Mercur-Saturn care te ajută să treci peste o serie de frici și limitări, iar joi aspectul Pluton-Nodul Nord vrea să iei o decizi importantă pentru viitorul relației tale.

BANI: Opoziția dintre Mercur și Saturn te ajută să treci peste anumite inhibiții profesionale, temeri sau complexe de inferioritate astfel încât să te poți implica activ în proiectele derulate. Poți să profiți de acest context și să iei conducere proceselor care au loc la muncă pentru a demonstra abilitățile tale.

DRAGOSTE: Traversezi o perioadă destul de anevoioasă în care te simți slăbit emoțional, iar în acest context ai parte și de mai multă presiune exterioară. Se pare că ești nevoit să alegi în favoarea familiei sau a relației tale, iar decizia va avea efecte profunde pentru viitorul apropiat și nu numai.

Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august Scorpion

Marți are loc Luna Plină care te face să te gândești serios la mutare sau la închiriere unei locuințe. Miercuri, Mercur și Saturn se află în opoziție și pun în conflict acțiunile sociale și nevoile emoționale, iar joi aspectul Pluton-Nodul Nord te provoacă să fii foarte sincer în comunicarea cu colegii.

BANI: Luna Plină s-ar putea să te lase fără o anumită sumă de bani prin prisma faptului că dorești să schimbi locul de muncă. De asemenea, trebuie să te gândești serios dacă tot acest efort financiar merită pentru că un angajament contractual nu poate fi anulat foarte ușor.

DRAGOSTE: Se pare că cercul de prieteni nu îți înțelege nevoile emoționale și din acest motiv s-ar putea să eviți pentru o perioadă ieșirile și petrecerile. Mai importante sunt emoțiile tale și securitatea ta relațională. Folosește timpul câștigat pentru întâlniri sau socializare cu persoane noi.

Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august Săgetător

Luna Plină de marți te face mult mai exagerat în exprimare și comunicare decât de obicei. Miercuri, sub influența opoziției Mercur-Saturn vei intra în conflict cu o autoritate din familie, iar joi când Pluton și Nodul Nord sunt în careu vei cheltui bani într-un mod impulsiv.

BANI: Agresivitatea acumulată în alte domenii te va face să simți nevoie de a descărca tot acest impuls prin cumpărături care au la bază nevoie emoționale. Ar trebuie să vezi când limita este întrecută astfel încât să nu îți pui în pericol stabilitate financiară din cauza unor capricii.

DRAGOSTE: Poți spune lucruri la nervi al începutul săptămânii, iar această atitudine se va propaga ulterior. Orice formă de autoritate sau constrângere va fi respinsă, inclusiv sfaturile din partea partenerului pe care le consideri intruzive. Ar fi bine să nu-i mai vezi pe toți ceilalți ca pe niște dușmani.

Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august Capricorn

Luna Plină de marți afectează casa banilor și s-ar putea să experimentezi o pierdere a unei sumei importante. Opoziția Mercur-Saturn de miercuri te face să te răzvrătești împotriva regulilor impuse de ceilalți, iar aspectul Pluton-Nodul Nord de joi aduce o formă de egoism.

BANI: Deși în mod normal ești o persoană destul de rezervată, se pare că Luna Plină te face să te distrezi mai mult crezi și astfel să pierzi controlul finanțelor tale. Ești ușor distras de ce se întâmplă în jurul tău și te vei trezi la finalul săptămânii că ai cheltuit sume considerabile de bani din cauza influenței sociale.

DRAGOSTE: Nu îți plac limitările venite de la ceilalți, mai ales dacă acestea vin și sub o formă de critică sau de regulă care te fac să te simți inferior. Astfel te vei retrage emoțional din conexiunea cu partenerul și vei dezvolta o formă de egoism care nu te lasă să observi buna intenție a persoanei iubite.

Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august Vărsător

Marți are loc Luna Plină în semnul tău zodiacal și te face hiperactiv și îți conferă un boost de energie. Miercuri, Mercur și Saturn se află în opoziție și se pune problema resurselor de rezervă sau a economiilor, iar joi careul Pluton-Nodul Nord te face reticent la comunicare și exprimare.

BANI: Securitatea ta economică este amenințată de lipsa fondurilor de rezervă, iar acest lucru îți induce o stare foarte neplăcută. Dezvolți o serie de temeri deoarece cheltuielile tale tind să se îndrepte spre situația în care depășesc veniturile, iar singurele opțiuni viabile sunt împrumuturile.

DRAGOSTE: Chiar dacă începi energia într-un mod efervescent se pare că energia ta scade vertiginos până în situația în care te izolezi de cei din jur, inclusiv de partener. Comunicarea ta devine aproape insesizabilă preferând să nu vorbești despre ceea ce te frământă cu adevărat.

Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august Pești

Luna Plină de marți pune accentul pe încrederea în sine și abilitățile tale sociale și profesionale. Miercuri, opoziție Mercur-Saturn s-ar putea să îl facă pe partener să te confrunte cu privire la anumite aspecte, iar joi, aspectul Pluton-Nodul Nord îți poate demonstra valoarea prieteniilor tale.

BANI: În această săptămâna s-ar putea să ai nevoie de un oarecare sprijin financiar, iar prima solicitare să se îndrepte către anumiți prieteni. S-ar putea să fie surprins în mod neplăcut de refuzul oamenilor pe care îi considerai cei mai apropiați. Cu toate acestea vei reuși să-ți rezolvi probleme.

DRAGOSTE: Suspiciune partenerului tău capătă acum o formă mai clară, iar miercuri s-ar putea să fii confruntat cu temerile acestuia. Este important să nu reacționezi defensiv și să înțelegi că este o formă de consolidare a relației voastre dacă tu ai disponibilitatea de a trata cu răbdare grijile partenerului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august. Zodiile care vor avea de făcut un compromis în relaţie