Antena Meniu Search
x

Horoscop bani și carieră, 14 octombrie. Multe planuri sunt puse la punct

Horoscop bani și carieră, 14 octombrie: e o duminică în care se pun la punct multe planuri pentru săptămâna ce urmează. Pentru unele zodii, e vânt de schimbare.

Horoscop bani și carieră, 14 octombrie: e o duminică în care se pun la punct multe planuri pentru săptămâna ce urmează. Pentru unele zodii, e vânt de schimbare.

Iată ce dezvăluie astrele pentru toate zodiile:

Horoscop Berbec

Horoscop bani și carieră pentru 14 octombrie 2018, prezentat la Observator de Nadina Zisu
Vezi și

BERBECII ar face bine sa ii îndepărteze din jurul lor pe cei care încearcă să îi descurajeze în planurile lor profesionale. Pe seară, e foarte posibil sa primească un telefon care anunţă numai veşti bune legate de bani.

Pe acelaşi subiect

Horoscop Taur

Chiar daca întâmpina ceva dificultăţi la serviciu, TAURII nu trebuie sa se descurajeze. Sfatul unei persoane mai în vârstă le va fi ca o gură de aer.

Horoscop Gemeni

GEMENII au astăzi norocul sa stea în preajma unei persoane care le va da sfaturi demne de urmat la locul de muncă. Daca vor ţine cont de îndemnurile primite, vor avea numai de câştigat.

Horoscop  Rac

RACII se gândesc tot mai serios la o schimbare de direcţie în cariera. Experienţă acumulată pâna acum îi face sa simtă ca merita mai mult decât ceea ce au în prezent.

Horoscop Leu

Daca la capitolul dragoste nu au nimic de obiectat, iata ca în plan profesional lucrurile se schimba pentru LEI. Nu prea se simt în apele lor astazi, e o stare fara explicaţii. Astrele îi sfatuiesc sa ia lucrurile ca atare şi sa nu caute nod în papura.

Horoscop Fecioară

Fecioarele sunt astazi leneşii zodiacului. Nu reuşesc şi nici nu vor sa iasa din starea de confort în care au alunecat. Sunt răsfăţaţi de cei din jur şi se simt foarte bine aşa.

Horoscop Balanță

BALANŢELE s-ar putea sa nu aibă succes chiar în fiecare lucru pe care şi-l propun astazi, însa nu trebuie sa se lase copleşite de dezamăgire. Acolo unde nu se descurcă, ar face bine sa lase orgoliul deoparte şi sa ceară ajutor.

Horoscop Scorpion

Ceva le lipseşte SCORPIONILOR astazi. Trebuie sa lucreze la un proiect început, însa nu o fac cu prea draga inima şi tind sa fie superficiali la serviciu.

Horoscop Săgetător

SĂGETĂTORII sunt cu gândul la distracţie, chiar daca ar putea fi nevoiţi sa puna osul la treaba de dis de dimineaţă. Se trezesc deja într-o atmosfera de petrecere şi tind sa faca totul numai ca sa treacă ziua.

Horoscop Capricorn

Totul merge ca pe roate la serviciu pentru CAPRICORNI. Astrele îi sfătuiesc totuşi sa nu se culce pe o ureche şi sa trateze totul cu maximă atenţie.

Horoscop Vărsător

VĂRSĂTORII s-ar putea bucura de un moment care le va shimba cariera la 180 de grade. Pot cunoaşte o persoana care sa le influenţeze puternic parcursul profesional, la o banală ieşire în oraş.

Horoscop Pești

PEŞTII vin în ajutorul tuturor la serviciu. Par ca au, chiar la sfârşit de saptamâna, o energie molipsitoare care le va fi benefica nu doar lor, ci şi celor din jur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Horoscop bani și carieră, 14 octombrie. Multe planuri sunt puse la punct