Antena Meniu Search
x

Horoscop bani şi carieră 19 noiembrie 2018. Idei de afaceri cu câştiguri garantate şi un post de şef

Investiţii promiţătoare şi idei numai bune de pus în practică. Sunt cuvintele cheie pentru două zodii la început de săptămână, pe plan profesional.

Vezi și

Horoscop bani şi carieră 19 noiembrie 2018. Investiţii promiţătoare şi idei numai bune de pus în practică. Sunt cuvintele cheie pentru două zodii la început de săptămână, pe plan profesional. 

Iată ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Berbec

 Cineva incearca sa ii saboteze pe BERBECI la serviciu. Un coleg cu care au tot avut conflicte nu ii priveste cu ochi prea buni.

Horoscop Taur

TAURII sunt oamenii buni la orice astazi la locul de munca. Sunt foarte productivi si atenti, iar ceilalti apeleaza fara retineri la priceperea lor.

Horoscop Gemeni

Inceput de saptamana excelent in cariera pentru GEMENI. Un sef se pregateste sa predea stafeta, iar ei ar putea fi cei mai potriviti oameni pentru o functie de conducere.

Horoscop Rac

RACII sunt hotarati sa faca o schimbare in cariera, dar nu stiu de unde sa inceapa. Sunt sfatuiti sa nu ia decizii radicale inainte sa se consulte cu o persoana ceva mai exprimentata.

Horoscop Leu

LEII incep saptamana cu o investitie in care au mare incredere. Chiar daca ceilalti le recomanda sa se mai gandeasca, ei sunt hotarati sa mearga mai departe, iar astrele sunt de partea lor.

Horoscop Fecioara

Putin optimist si incredere in sine nu strica, dragi FECIOARE. Astrele va recomanda sa aveti mai mult curaj astazi la serviciu si sa nu evitati sa va spuneti punctul de vedere.

Horoscop Balanta

BALANTELE sunt inca in weekend. Le e cam greu sa se mobilizeze si sa o ia de la capat cu munca, ar prefera mai degraba o iesire in oras, sau doar sa leneveasca toata ziua.

Horoscop Scorpion

Se anunta o calatorie in afaceri sau un eveniment neprevazut care ii va face cam morocanosi pe SCORPIONI. Nu prea le sta gandul la munca zilele acestea, au cu totul alte ganduri.

Horoscop Săgetător

SAGETATORII nu se uita la bani cand vine vorba de micile lor mofturi, iar asta ii poate destabiliza financiar. Putin mai multa responsabilitate le va prinde bine in aceasta perioada.

Horoscop Capricorn

CAPRICORNII pot incepe astazi un proiect care sa fie decisiv in parcursul lor in cariera.  Mare grija la cum va dozati atentia si energia.

Horoscop Vărsător

VARSATORILOR le vine astazi o idee care ar putea parea putin... nerealista, dar daca dau dovada de curaj sa o puna in practica, s-ar putea dovedi un adevarat succes.

Horoscop Peşti

PESTII primesc laude la serviciu, dupa ce aproape ca s-au intrecut pe ei insisi. Se intrevedere chiar un mic castig financiar, drept recompensa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Horoscop » Horoscop bani şi carieră 19 noiembrie 2018. Idei de afaceri cu câştiguri garantate şi un post de şef