Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 1 mai 2019. Cupidon lovește din nou

Horoscop dragoste 1 mai 2019. Zi cu noroc în iubire, pentru mai multe zodii. Cei singuri ar putea cunoaște o persoană care să le schimbe complet destinul. Nu refuzați nicio ieșire în oraș sau întâlnire cu prietenii, norocul bate la ușă.

de Redactia Observator

la 01.05.2019, 08:27

Horoscopul dragostei, miercuri, 1 mai 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 1 mai 2019. Zi cu noroc în iubire, pentru mai multe zodii. Cei singuri ar putea cunoaște o persoană care să le schimbe complet destinul. 

Nu refuzați nicio ieșire în oraș sau întâlnire cu prietenii, norocul bate la ușă.

Horoscop dragoste 1 mai 2019 Taur

Taurii vor petrece ziua de 1 Mai la mare sau la munte. Starea lor de spirit este una foarte bună poate mai ales datorită persoanei care îi însoțește.

Horoscop dragoste 1 mai 2019 Gemeni

Dragi Gemeni, relația voastră sentimentală va capătă un plus de frumusețe, pentru că omul iubit e trup și suflet alături de voi.

Horoscop dragoste 1 mai 2019 Rac

Racii vor avea un program încărcat, prietenii îi așteaptă la o terasă, la un picnic, la malul marii, sau poate vor face o drumeție pe cărări de munte.

Horoscop dragoste 1 mai 2019 Leu

Pentru Lei se anunță o reuniune cu oameni dragi, își vor încarcă bateriile sufletului, vor retrăi momentele de bucurie și vor străluci de fericire.

Horoscop dragoste 1 mai 2019 Fecioară

Și dacă tot e zi de sărbătoare, Fecioarele îi vor scoate pe cei dragi la plimbare sau, oricum, vor ține cont de ce și-au dorit și o să le facă pe plac. De dată asta familia e pe primul plan.

Horoscop dragoste 1 mai 2019 Balanță

Dragi Balanțe se poate să va facă cineva cunoștință cu o persoană de care o să va simțiți atrași sufletește și va fi o dragoste la prima vedere, cu năbădăi chiar.

Horoscop dragoste 1 mai 2019 Scorpion

Dragi Scorpioni de mult așteptați o zi că asta în care să vă-ntâlniți cu prietenii, să stați la masă, la iarbă verde sau pe nisip, să va relaxați cum puteți mai bine.

Horoscop dragoste 1 mai 2019 Săgetător

Invitațiile curg non stop pentru Săgetători, iar dacă nu au un program anume pot trece câte un pic pe la fiecare dintre cei care îi cheamă la un mititel, un suc, sau o înghețată.

Horoscop dragoste 1 mai 2019 Capricorn

Capricornii se vor destinde astăzi în compania celor dragi și cel mai probabil vor ieși la puțină mișcare în parc.

Horoscop dragoste 1 mai 2019 Vărsător

Vărsătorii își fac prea multe griji pentru cineva și nu este cazul. Persoană respectivă este matură și se poate ocupă singură de problemele sale.

Horoscop dragoste 1 mai 2019 Pești

Pentru Pești se anunță o întâlnire importantă și este posibil să afle noutăți care să îi răscolească din punct de vedere emoțional, poate fi vorba despre căsătorie sau despre copii.

Horoscop dragoste 1 mai 2019 Berbec

Iar Berbecii vor participa astăzi la un eveniment, unde este posibil să întâlnească o persoană interesantă care va juca un rol important în viitorul apropiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 1 mai 2019. Cupidon lovește din nou