Antena Meniu Search
x

Horoscopul Dragostei 11 mai 2019. Vărsătorii sunt sfătuiţi să evite discuţiile

Horoscop dragoste 11 mai 2019. Vărsătorii sunt sfătuiți să evite și cele mai mici discuții în contradictori, pentru că totul ar putea escalada rapid.

de Redactia Observator

la 11.05.2019, 11:04

Vezi și

Horoscop dragoste 11 mai 2019. Vărsătorii sunt sfătuiți să evite și cele mai mici discuții în contradictoriu.

În caz contrar, lucrurile ar putea escalada rapid.

Horoscop dragoste 11 mai 2019 Taur

Taurii îşi pot descoperi înclinaţia către artă şi să fie chiar îndemânatici în noul hobby, iar asta să le răpească tot timpul liber pe care îl au.

Horoscop dragoste 11 mai 2019 Gemeni

Gemenii hotărăsc să facă o schimbare la propria persoană. Vor să îşi dezvolte abilităţile de a-i întelege şi pe ceilalţi şi să nu se mai pună mereu pe primul loc.

Horoscop dragoste 11 mai 2019 Rac

În viaţa Racilor, astrele prevăd o împăcare. Fie vorbim de o relaţie amoroasă, fie de una de prietenie strânsă.

Horoscop dragoste 11 mai 2019 Leu

Optimismul şi starea de bine a Leilor sunt astăzi molipsitoare. În ciuda unor evenimente cam neplăcute în viaţa lor, nu le va lipsi zâmbetul pe buze.

Horoscop dragoste 11 mai 2019 Fecioară

Şi Fecioarele debordează astăzi de energie pozitivă. Este posibil să vorbim de ceva planuri de călătorie într-o destinaţie mult visată.

Horoscop dragoste 11 mai 2019 Balanță

Balanţele trebuie să profite de cele câteva zile libere pe care le au ca să îşi reîncarce bateriile, pentru că eforturile din ultima vreme îşi spun cuvântul.

Horoscop dragoste 11 mai 2019 Scorpion

Din entuziasm, nativii Scorpion se grăbesc să divulge un secret, o surpriză, lucru ce le va atrage reproşurile celorlalţi.

Horoscop dragoste 11 mai 2019 Săgetător

Zi foarte buna în plan personal pentru Săgetători. În sfârşit, găsesc ceva timp şi pentru relaxare, iar prezenţa lor la un eveniment va fi remarcată de o persoană foarte interesantă.

Horoscop dragoste 11 mai 2019 Capricorn

Capricornii parcă vor să recupereze în plan sentimental tot ce au pierdut până acum. Nu se dau în lături de la discuţii şi flirturi şi pun punct imediat cum nu le convine ceva.

Horoscop dragoste 11 mai 2019 Vărsător

Vărsătorii sunt sfătuiţi să evite chiar şi cele mai mici discuţii în contradictoriu, pentru că totul ar putea escalada rapid.

Horoscop dragoste 11 mai 2019 Pești

Nativii Peşti trebuie să aibă mare grijă la o decizie. Astrele prevăd o mutare împreună cu persoana iubită, hotărâre care nu ar fi chiar cea mai inspirată în acest moment. 

Horoscop dragoste 11 mai 2019 Berbec

Orgoliul i-ar putea împiedica pe Berbeci să comunice eficient cu persoana iubită, iar asta să nu facă bine deloc relaţiei lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscopul Dragostei 11 mai 2019. Vărsătorii sunt sfătuiţi să evite discuţiile