Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 11 septembrie 2019. Suspine după o iubire mai veche

Horoscop dragoste 11 septembrie 2019. Unii nativi ar putea avea parte de o confruntare cu persoana iubită, alţii pot suspina dupa o iubire mai veche.

Vezi și

Horoscop dragoste 11 septembrie 2019. Unii nativi ar putea avea parte de o confruntare cu persoana iubită, alţii pot suspina dupa o iubire mai veche.

Este o zi complicată şi plină de frământări. 

Horoscop dragoste 11 septembrie 2019 Fecioară

Nativii Fecioară trebuie sa pastreze secrete planurile pe care le au. Cu cat le spun mai multor persoane, cu atat cresc sansele de esec.

Horoscop dragoste 11 septembrie 2019 Balanță

Balanţele ar putea avea parte de o confruntare cu persoana iubita, dupa ce partenerul ar afla o minciuna din partea lor...

Horoscop dragoste 11 septembrie 2019 Scorpion

Scorpionii nu sunt cei mai sociabili naitivi ai zodiacului astazi. Contactul cu cei din jur pare ca ii oboseste si isi doresc doar sa stea departe de agitatie macar cateva ore.

Horoscop dragoste 11 septembrie 2019 Săgetător

De unde se plangeau de nereusite in dragoste, Săgetătorii au acum atat de multe optiuni, incat... nu stiu ce sa aleaga.

Horoscop dragoste 11 septembrie 2019 Capricorn

Capricornii, in schimb, pot suspina dupa o iubire mai veche. Se incapataneaza sa creada ca nu mai au sentimente pentru o persoana, insa realitatea este cu totul alta.

Horoscop dragoste 11 septembrie 2019 Vărsător

Vărsătorii sunt darnici din cale afara, vor sa impresioneze pe cineva, sa ii intre in gratii cu un cadou maret.

Horoscop dragoste 11 septembrie 2019 Pești

Peştii simt ca nu isi acorda suficienta atentie, asa ca isi pot lua astazi cateva momente de rasfat si relaxare, chit ca este abia mijlocul saptamanii. 

Horoscop dragoste 11 septembrie 2019 Berbec

Berbecii pot avea parte de o zi plina de framantari. Ar face bine sa nu se inchida in ei, ci sa stea de vorba cu un apropiat despre aceste griji.

Horoscop dragoste 11 septembrie 2019 Taur

Dragi Tauri, incercati sa nu mai fiti atat de incapatanati si de orgoliosi si sa acordati si partenerului dreptul la o opinie.

Horoscop dragoste 11 septembrie 2019 Gemeni

Gemenii ar putea ajunge la un nivel de stres la care sa simta ca nu mai fac fata, iar greselile si starile nervoase sa ii insoteasca toata ziua.

Horoscop dragoste 11 septembrie 2019 Rac

O petrecere sau o cina romantica le poate imbunatati starea de spirit a Racilor. Pentru ei, este posibil ca ziua sa nu inceapa atat de bine pe cat sperau.

Horoscop dragoste 11 septembrie 2019 Leu

Nativii Leu au o voce care se face auzita in familie. Opiniile lor conteaza enorm pentru cei din jur si sunt dati drept exemplu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 11 septembrie 2019. Suspine după o iubire mai veche