Antena Meniu Search
x

Horoscopul Dragostei 12 mai 2019. Zi excelentă pentru nativii zodiei Leu

Se anunţă o zi excelentă pentru nativii zodiei Leu. Aceştia sunt plini de energie şi vor însenina ziua celor din jur. Vărsătorii se gândesc să facă ceva schimbări legate de decor în ceea ce privește căminul conjugal. Partenerul de viață va aprecia această inițiativa.

de Redactia Observator

la 12.05.2019, 08:46

Vezi și

Horoscop Dragoste 12 mai 2019. Se anunţă o zi excelentă pentru nativii zodiei Leu. Aceştia sunt plini de energie şi vor însenina ziua celor din jur. Vărsătorii se gândesc să facă ceva schimbări legate de decor în ceea ce privește căminul conjugal. Partenerul de viață va aprecia această inițiativa.

Horoscop Dragoste 12 mai 2019 Taur

Taurii n-ar trebui să-şi facă un program pentru astăzi. Astrele indică apariţia unor probleme neprevăzute. Important e că ziua se va încheia cu bine. 

Horoscop Dragoste 12 mai 2019 Gemeni

Gemenii vor fi cu ochii pe starea de sănătate astăzi. Au muncit enorm în ultima perioadă şi au început să se resimtă.

Horoscop Dragoste 12 mai 2019 Rac

Racii au tendinţa de a rosti anumite cuvinte fără să se gândească de două ori înainte. În acest fel, nu reuşesc decât să se pună într-o lumină nefavorabilă. 

Horoscop Dragoste 12 mai 2019 Leu

Leii se simt foarte bine astăzi în pielea lor şi vor reuşi să le însenineze şi celor din jur ziua. Dacă aveţi vreun amic în această zodie n-ar fi rău să-i daţi un telefon.

Horoscop Dragoste 12 mai 2019 Fecioară

O zi perfectă pentru nativii zodiei Fecioară. Îşi petrec timpul liber cu familia, pregătesc felurile preferate de mâncare şi stau la poveşti împreună.

Horoscop Dragoste 12 mai 2019 Balanţă

Şi Balanţele vor avea o zi plină de amuzament. Se vor distra de minune cu prietenii sau cu rudele.

Horoscop Dragoste 12 mai 2019 Scorpion

Planetele s-au aliniat favorabil pentru nativii zodiei Scorpion, mai ales din punct de vedere amoros. Astăzi vor simţi cu siguranţă că dragostea pluteşte în aer.

Horoscop Dragoste 12 mai 2019 Săgetător

Săgetătorii nu se vor implica în activităţile de astăzi. Starea de oboseală îi va împiedica să realizeze lucrurile propuse.

Horoscop Dragoste 12 mai 2019 Capricorn

Cuvântul cheie pentru Capricorni este echilibru. Este momentul să renunţe la viaţa sedentară pe care au avut-o până acum, să lase deoparte excesele şi să se apuce de sport.

Horoscop Dragoste 12 mai 2019 Vărsător

Vărsătorii se gândesc să facă ceva schimbări legate de decor în ceea ce priveşte căminul conjugal. Partenerul de viaţă va aprecia această iniţiativă. 

Horoscop Dragoste 12 mai 2019 Peşti

Peştii  au şanse mari să-şi găsească jumătatea. Iar cei care au deja un partener ar putea să-şi oficializeze relaţia

Horoscop Dragoste 12 mai 2019 Berbec

Iar Berbecii vor reuşi să pună astăzi nişte bani deoparte. Puţin le pasă că apropiaţii îi vor considera zgârciţi. Şi bine fac. Se anunţă zile negre în viitorul apropiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscopul Dragostei 12 mai 2019. Zi excelentă pentru nativii zodiei Leu