Antena Meniu Search
x

Horoscop dragoste 12 octombrie 2019. Unii se joacă de-a iubirea

Horoscop dragoste 12 octombrie 2019. Sinceritatea este cea care face diferența dintre o poveste de iubire și o altă ocazie ratată. Cine are sentimente pentru o persoană să nu ezite nicio clipă și să dea cărțile pe față. Nimic rău nu poate ieși din asta.

de Redactia Observator

la 12.10.2019, 10:08

Vezi și

Horoscop dragoste 12 octombrie 2019. Sinceritatea este cea care face diferența dintre o poveste de iubire și o altă ocazie ratată.

Cine are sentimente pentru o persoană să nu ezite nicio clipă și să dea cărțile pe față. Nimic rău nu poate ieși din asta.

Horoscop dragoste 12 octombrie 2019 Balanță

BALANȚELE pot rezolva o dilemă care le stă de mult timp pe suflet. Îndrăznesc să poarte o discuție cu o persoană care se joacă cu sentimentele lor.

Horoscop dragoste 12 octombrie 2019 Scorpion

SCORPIONII au indicii că cineva le face ochi dulci, însă parcă nu vor să vadă asta. Nu simt că este momentul potrivit să se implice în ceva serios.

Horoscop dragoste 12 octombrie 2019 Săgetător

Nativii SĂGETĂTOR, cu cât primesc mai puțină atenție, cu atât sunt mai interesați de persoană care îi ignoră! Asta simt și în această perioada față de cineva care îi ține pe jar.

Horoscop dragoste 12 octombrie 2019 Capricorn

CAPRICORNII se plâng că nu mai întâlnesc o persoană așa cum își doresc, însă nici nu fac ceva în această privință. Mai mult curaj și inima deschisă le recomandă astrele.

Horoscop dragoste 12 octombrie 2019 Vărsător

VĂRSĂTORII parcă simt un gol interior greu de explicat. Absența cuiva din viață lor îi macină extrem de tare.

Horoscop dragoste 12 octombrie 2019 Pești

S-a terminat vremea flirturilor și a jocurilor, dragi PEȘTI! Dacă va doriți ceva serios cu o persoană, renunțați să o mai țineți pe jar și spuneți-i sincer ce aveți de gând!

Horoscop dragoste 12 octombrie 2019 Berbec

BERBECII ar putea avea parte de o schimbare de planuri pe ultima sută de metri, însă nu e nimic de rău la mijloc, ci, dimpotrivă, pot primi o invitație pe care o așteptau de mult timp.

Horoscop dragoste 12 octombrie 2019 Taur

Energie pozitivă la cote maxime pentru TAURI astăzi! Astrele țîn cu ei zilele acestea și îi lasă să se bucure de clipe minunate lângă apropiații lor.

Horoscop dragoste 12 octombrie 2019 Gemeni

GEMENII au ocazia de a călători într-un loc unde să se deconecteze total, să se bucure de natură și de toată relaxarea după care au tanjit.

Horoscop dragoste 12 octombrie 2019 Rac

Pentru RACI, în schimb, lucrurile nu stau atât de roz. Astrele prevăd o despărțire pentru ei, după ce își dau seama că nu se mai regăsesc în relația lor amoroasă.

Horoscop dragoste 12 octombrie 2019 Leu

Și nativilor LEU le surande norocul astăzi. Fac pace cu un prieten sau cu o rudă cu care au avut certuri aprinse, iar viață lor intră pe un făgaș liniștit.

Horoscop dragoste 12 octombrie 2019 Fecioară

Pentru FECIOARE, poate fi o zi cu totul specială, în care să își amintească de copilărie, să depaneze amintiri extrem de dragi și să ajungă într-un loc care îi va încarcă sufletește.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop dragoste 12 octombrie 2019. Unii se joacă de-a iubirea