Antena Meniu Search
x

Horoscop dragoste 13 octombrie 2019. Avalanșă de emoții

Horoscop dragoste 13 octombrie 2019. Este o zi plină de emoții pozitive și surprize pe plan sentimental. Pentru cele mai norocoase zodii, o conversație ar putea pune piatra de temelie a unei povești de iubire ce va dănui în timp.

de Redactia Observator

la 13.10.2019, 09:40

Vezi și

Horoscop dragoste 13 octombrie 2019. Este o zi plină de emoții pozitive și surprize pe plan sentimental.

Pentru cele mai norocoase zodii, o conversație ar putea pune piatra de temelie a unei povești de iubire ce va dănui în timp.

Horoscop dragoste 13 octombrie 2019 Balanță

Nativii BALANȚă ar putea află un secret care trebuie păstrat cu orice preț. Sunt tentați să dezvăluie ce au aflat însă astrele îi sfătuiesc să nu o facă.

Horoscop dragoste 13 octombrie 2019 Scorpion

Vești excelente pentru SCORPIONI! Ar face bine să își pregătească inima, pentru că vor sta ceva timp de acum în preajma unei persoane care le pică cu tronc.

Horoscop dragoste 13 octombrie 2019 Săgetător

Pentru SĂGETĂTORI, este o zi favorabilă excursiilor spontane, plimbărilor cu prietenii, adică activităților care să îi ajute să se și relaxeze.

Horoscop dragoste 13 octombrie 2019 Capricorn

Spiritul de aventură i-ar putea împinge pe CAPRICORNI să facă ceva ce și-au dorit de multă vreme, un lucru ce implică mult curaj şi adrenalină.

Horoscop dragoste 13 octombrie 2019 Vărsător

Dragi VĂRSĂTORI, pentru voi este o zi excelență să faceți pace cu un prieten cu care ați avut câteva conflicte în ultima perioadă.

Horoscop dragoste 13 octombrie 2019 Pești

În ce îi privește pe PEȘTI, această zi de duminică este perfectă pentru planuri de viitor, pentru a analiză ce au reușit până în prezent și ce au de gând de acum încolo.

Horoscop dragoste 13 octombrie 2019 Berbec

BERBECII sunt numai un zâmbet și au și de ce. Un mesaj sau un telefon primit din partea cuiva la care s-au tot gândit le va schimbă complet starea de spirit. 

Horoscop dragoste 13 octombrie 2019 Taur

TAURII sunt puși pe schimbări! Vor să facă o reamenajare în casă, să cumpere diverse lucruri, vor musai să se bucure de ceva nou în ambientul lor.

Horoscop dragoste 13 octombrie 2019 Gemeni

GEMENII parcă sunt mai stăpâni pe sine, mai hotărâți în a lua niște decizii în plan personal. Asta poate avea legătură cu schimbarea locuinței, poate chiar și a jobului.

Horoscop dragoste 13 octombrie 2019 Rac

Nativii RAC sunt entuziasmați până peste cap de prezența cuiva în viața lor. Astrele spun că nu este vorba de o legătură amoroasă, ci de una de prietenie puternică.

Horoscop dragoste 13 octombrie 2019 Leu

Niște întâmplări recente îi fac pe nativii LEU să își dea seama cât de norocoși sunt că au alături de ei oameni minunați, dar realizează și cine nu este demn să le stea în preajma!

Horoscop dragoste 13 octombrie 2019 Fecioară

Iar FECIOARELE ar putea fi puse într-o situație delicată, din care ajutate însă de farmecul personal, vor ieși basma curată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop dragoste 13 octombrie 2019. Avalanșă de emoții