Antena Meniu Search
x

Horoscop dragoste 15 iunie 2019. Sentimente de gelozie

Horoscop dragoste 15 iunie 2019. O zi plină de evenimente în dragoste, chiar dacă nu dintre cele mai plăcute. Se recomandă calm și prudență, mai ales dacă intervin sentimente de gelozie față de o persoană străină.

de Redactia Observator

la 15.06.2019, 10:31

Vezi și

Horoscop dragoste 15 iunie 2019. O zi plină de evenimente în dragoste, chiar dacă nu dintre cele mai plăcute. 

Se recomandă calm și prudență, mai ales dacă intervin sentimente de gelozie față de o persoană străină.

Horoscop dragoste 15 iunie 2019 Gemeni

Dragi Gemeni, nu va mai temeți să va arăți slăbiciunile, pentru că nimeni nu este de fier. Chiar dacă sunteți într-o poziție de conducere, emoțiile va pot face chiar o persoană mai plăcută.

Horoscop dragoste 15 iunie 2019 Rac

Racii reiau legătură cu o persoană care le-a fost cândva apropiată, însă cu care au răcit relațiile acum ceva timp. Poate fi vorba chiar de cineva din familie.

Horoscop dragoste 15 iunie 2019 Leu

Dragi Leu, dacă aveți de făcut un drum departe, dacă plecați într-o călătorie, fiți cu mare băgare de seama, pentru că astrele prevăd mici accidente neplăcute.

Horoscop dragoste 15 iunie 2019 Fecioară

Nativii Fecioară dovedesc unei persoane care aveau o părere greșită despre ei că se înșală. De aici, se poate naște chiar o relație de prietenie.

Horoscop dragoste 15 iunie 2019 Balanță

Motiv de sărbătoare și de desfăcut șampania pentru Balanță. Acești nativi pot sărbători o reușită importantă, pentru care primesc felicitări din toate părțile.

Horoscop dragoste 15 iunie 2019 Scorpion

Scorpionii parcă dau culoare fiecărui loc în care ajung astăzi. Sunt sufletul petrecerii la un eveniment la care ajung și la care atrag toate privirile.

Horoscop dragoste 15 iunie 2019 Săgetător

Săgetătorii se bucură de catreva zile de relaxare, numai bune să își facă planul pentru perioada încărcată ce urmează în plan profesional.

Horoscop dragoste 15 iunie 2019 Capricorn

Capricornii pot fi ușor geloși astăzi. Cineva din preajma persoanei iubite le poate provoca o stare de nervi și nu ezită să arate asta.

Horoscop dragoste 15 iunie 2019 Vărsător

Chiar dacă este început de weekend, astrele le recomandă Vărsătorilor să fie puțin mai chibzuiți cu banii, cu cheltuielile. Nu va faceți griji, dragi nativi, pentru că vin și zile mai bune.

Horoscop dragoste 15 iunie 2019 Pești

La polul opus stau Peștii care chiar se bucură de câteva zile pe cinste, în care e greu să le lipsească ceva. Cei dragi și un loc pe care și l-au dorit de mutl să îl vadă sunt ingredientele acestui weekend.

Horoscop dragoste 15 iunie 2019 Berbec

Berbecii sunt încurajați să lase puțin controlul deoparte și să vadă unde pot ajunge dacă dau frâu liber sentimentelor. Cineva din anturajul de prieteni sau poate chiar de la locul de muncă le-a captat toată atenția.

Horoscop dragoste 15 iunie 2019 Taur

Taurii sunt tentați să facă tot felul de promisiuni, fără să se gândească dacă le și pot onora. Port astfel primi eticheta de neserioși.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Horoscop » Horoscop dragoste 15 iunie 2019. Sentimente de gelozie