Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 20 noiembrie 2019. Despărţire dureroasă

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2019. Pentru unii nativi se anunță o întâlnire de gradul zero, în care o persoană atrăgătoare își va da frâu liber sentimentelor.

Horoscopul dragostei 20 noiembrie 2019. Despărţire dureroasă Vezi și

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2019. Pentru unii nativi se anunță o întâlnire de gradul zero, în care o persoană atrăgătoare își va da frâu liber sentimentelor.

Pentru alţii, ceva mai puțin norocoşi, va fi nevoie de o decizie fermă, chiar dureroasă, în viața de cuplu. I-ar putea paşte o despărţire cu lacrimi.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2019 Scorpion

Emotia este cuvantul de ordine astazi in viata Scorpionilor. Sunt extrem de sensibili si de simtitori in fata nevoilor celor din jur.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2019 Săgetător

Nici Săgetătorii nu sunt departe de asta. Reusesc in sfarsit sa iasa din carapacea in care se inchid adesea si sa isi marturiseasca sentimentele.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2019 Capricorn

In mod normal, Capricornii sunt unii dintre cei mai realisti oameni, insa... prezenta cuiva nou in viata lor i-ar putea da peste cap complet.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2019 Vărsător

Vărsătorii se simt mai bagati in seama decat si-ar dori. Astazi, ar prefera sa stea pe margine si doar sa priveasca, fara sa primeasca atentie.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2019 Pești

Nativii Peşti sunt asaltati de prieteni, de rude, de familie si nu sunt lasati o clipa singuri. Si e foarte bine, pentru ca au nevoie de suportul celor dragi.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2019 Berbec

Berbecii ar putea avea ceva conflicte cu persoana iubita si sa spuna vorbe pe care le vor regreta mai tarziu. Mai bine amanati discutiile daca vedeti ca nu ajungeti la un consens.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2019 Taur

Este timpul unei decizii importante, unei noi etape in viata de cuplu a Taurilor, una matura, am putea spune. Ar putea fi vorba chiar de marele pas.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2019 Gemeni

Gemenii sunt cuprinsi de dor, de nostalgie, dupa o persoana cu care nu mai vorbesc in prezent si care le lipseste enorm.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 20199 Rac

Racii astazi sunt mai degraba preocupati de treburile in casa. Simt nevoia de un nou ambient, de o schimbare totala in mediul in care traiesc.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2019 Leu

Daca la Tauri va spuneam ca bat clopote de nunta, avem si nativi pe care i-ar putea paste o despartire cu lacrimi. E vorba de nativii Leu, care ar putea hotari asta dupa ce au cantarit indelung situatia.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2019 Fecioară

Fecioarele sunt astazi mai vocale decat de obicei si isi impun cu brio punctul de vedere in fata partenerului, chiar cu un strop de gelozie.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2019 Balanță

Balanţele, in schimb, se bucura de mai multa afectiune ca niciodata. Norii negri in viata sentimentala par sa fi trecut si sa ii astepte numai surprize frumoase de acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 20 noiembrie 2019. Despărţire dureroasă