Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 21 aprilie 2019. Decizie dureroasă

Horoscop dragoste 21 aprilie 2019. Zi cu momente liniștite alături de cei dragi, dar și decizii dureroase, pentru anumite zodii. Unii vor alege calea cea mai ușoară pentru a scăpa din belele: vor refuza să-și recunoască greșelile, preferând să caute vinovați.

de Redactia Observator

la 21.04.2019, 08:48

Horoscopul dragostei, 21 aprilie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 21 aprilie 2019. Zi cu momente liniștite alături de cei dragi, dar și decizii dureroase, pentru anumite zodii. 

Refuză să mergi pe calea ușoară, dar rea. Chiar dacă doare, asumă-ți greșelile și nu căuta vinovați.

Horoscop dragoste 21 aprilie 2019 Taur

După o săptămâna încărcată, Taurii vor doar să se relaxeze. Pun la cale o ieșire cu prietenii la spa, însă există posibilitatea că planurile lor să fie spulberate de un telefon.

Horoscop dragoste 21 aprilie 2019 Gemeni

Gemenii vor fi nevoit să facă astăzi niște cumpărături. Indicat ar fi să nu se lase purtați de val și să facă unele cheltuieli ce nu își au rostul.

Horoscop dragoste 21 aprilie 2019 Rac

Astăzi Racii se vor axa mai mult pe activitățile casnice. Există posbilitatea să fie nevoiți să repare anunite lucruri pe care le-au tot amânat.

Horoscop dragoste 21 aprilie 2019 Leu

Leii se vor bucură de reușită în tot ceea ce vor întreprinde astăzi. Astrele indică și ceva câștiguri financiare

Horoscop dragoste 21 aprilie 2019 Fecioară

Pentru Nativii Fecoara se anunță o zi plină de provocări. Seară însă le va aduce bucurie și relaxare alături de cei dragi

Horoscop dragoste 21 aprilie 2019 Balanță

Balanțele sunt într-o formă excelență și vor ieși în evidență prin tot ceea ce vor face. Nu sunt obișnuite să fie în centrul atenției, dar de dată asta admirația celor din jur le va face să se simtă excelent.

Horoscop dragoste 21 aprilie 2019 Scorpion

Scorpionii înțeleg astăzi că vorbele sunt doar vorbe, și pentru a-și demonstra iubirea față de partener au nevoie de fapte concrete. Răbdarea și grijă de care dau dovadă duc relația într-o direcție bună.

Horoscop dragoste 21 aprilie 2019 Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de o zi perfectă pentru drumeții! Fie că e vorba doar de o escapadă de o zi sau de o călătorie mai lungă, acești nativi se vor întoarce cu bateriile încărcate.

Horoscop dragoste 21 aprilie 2019 Capricorn

Și Capricornii vor avea parte de o zi excelență din toate punctele de vedere. Veștile bune încep să apară de dimineață și sunt mereu cu zâmbetul pe buze.

Horoscop dragoste 21 aprilie 2019 Vărsător

Varsatorii vor refuză să accepte că au făcut o greșeală și vor continuă să caute un vinovat. Așa că astăzi vor fi preocupați de această problemă și vor ignora tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Horoscop dragoste 21 aprilie 2019 Pești

Este o zi în care Peștii privesc partea plină a paharului. Și cu o așa stare de bine sunt posibile surprize plăcute, cadouri și întâlniri neprevăzute.

Horoscop dragoste 21 aprilie 2019 Berbec

Iar Berbecii sunt foarte relaxați și se vor bucură de ziua de Duminică după o săptămână aglomerată. Este posibil să plece din oraș într-un loc mult mai liniștit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 21 aprilie 2019. Decizie dureroasă