Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 22 aprilie 2019. La un pas de infidelitate

Horoscop dragoste 22 aprilie 2019. Zi cu emoții intense în relația de cuplu, în special pentru acele zodii care au ochii... în altă parte. E posibil ca o persoană atrăgătoare să distrugă echilibrul și așa fragil din cuplu, iar consecințele sunt greu de imaginat.

de Redactia Observator

la 22.04.2019, 08:13

Horoscopul dragostei, luni, 22 aprilie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 22 aprilie 2019. Zi cu emoții intense în relația de cuplu, în special pentru acele zodii care au ochii... în altă parte. 

E posibil ca o persoană atrăgătoare să distrugă echilibrul și așa fragil din cuplu, iar consecințele sunt greu de imaginat.

Horoscop dragoste 22 aprilie 2019 Taur

Puși în față unor decizii importante, Taurii ar putea avea nevoie de câteva momente de izolare, să se gândească mai limpede la ce vor face.

Horoscop dragoste 22 aprilie 2019 Gemeni

Ocazie unică în dragoste pentru Gemeni. Puteți avea o chimie electrizantă cu o persoană cunoscută prin intermediul unor prieteni.

Horoscop dragoste 22 aprilie 2019 Rac

Pentru Raci, chiar dacă este abia luni, e o ocazie excelență să se bucure de micile plăceri: o plimbare în parc, o ieșire cu prietenii, câteva momente de liniște.

Horoscop dragoste 22 aprilie 2019 Leu

Nativii Leu ar putea întră într-un triunghi amoros, fără să-și dea seama. O persoană de sex opus le cam face ochi dulci iar ei nu ezită să îi răspundă, chiar dacă au pe cineva.

Horoscop dragoste 22 aprilie 2019 Fecioară

Fecioarele încearcă și iar încearcă să între în grațiile cuiva, însă. oricâte eforturi ar face, acea persoană nu are ochi pentru ele.

Horoscop dragoste 22 aprilie 2019 Balanță

Balanțele caută marea cu sarea în dragoste și riscă să piardă o comoară. Mare grijă la cine renunțați, pentru că v-ar putea părea rău.

Horoscop dragoste 22 aprilie 2019 Scorpion

O zi norocoasă pentru Scorpion în dragoste. Mai ales pentru nativii singuri, care pot descoperi din nou flacăra iubirii.

Horoscop dragoste 22 aprilie 2019 Săgetător

Chiar dacă cineva îi poate scoate din minți, Săgetătorii sunt sfătuiți să își potolească impulsurile și să dea dovadă de mai multă diplomație.

Horoscop dragoste 22 aprilie 2019 Capricorn

Capricornii văd adevărate probleme acolo unde sunt doar mici obstacole. Li se recomandă să privească lucrurile cu mai multă relaxare.

Horoscop dragoste 22 aprilie 2019 Vărsător

O zi a exceselor pentru Vărsător. Au un optimism debordant și cred că le pot face pe toate. însă riscă să pice puțîn într-o extremă.

Horoscop dragoste 22 aprilie 2019 Pești

Nativii Pești, mai ales cei care nu au un partener și-ar putea face iluzii cu privire la o persoană pe care au pus ochii. Mai bine bucurați-va de viață de celibatar, până veți întâlni pe cineva potrivit.

Horoscop dragoste 22 aprilie 2019 Berbec

Dragi Berbec, este posibil că o ceartă cu o persoană dragă să escaladeze rapid, așa că mai bine fiți voi cei care fac un pas în spate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 22 aprilie 2019. La un pas de infidelitate