Antena Meniu Search
x

Horoscop dragoste 24 octombrie 2019. O mărturisire care doare

Horoscop dragoste 24 octombrie 2019. Este ziua mărturisirilor, unele chiar dureroase, însă adevărul este întotdeauna de preferat amăgirilor. Nu ezitați să spuneți ce vă macină, în special dacă problema este de ordin sentimental.

de Redactia Observator

la 24.10.2019, 10:37

Vezi și

Horoscop dragoste 24 octombrie 2019. Este ziua mărturisirilor, unele chiar dureroase, însă adevărul este întotdeauna de preferat amăgirilor.

Nu ezitați să spuneți ce vă macină, în special dacă problema este de ordin sentimental.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2019 Scorpion

Scorpionii pot fi surprinși să găsească un umăr de sprijin tocmai unde se așteptau mai puțin. Au șanse să câștige un prieten de nădejde.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2019 Săgetător

Săgetătoriii au fericirea chiar sub nasul lor, însă preferă să se îmbete cu apă rece. Dacă voi, dragi nativi, nu va dați voie să va gășiți liniștea, nimeni nu v-o poate oferi cu forța.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2019 Capricorn

Capricornii fac ce fac și ajung din nou să suspine după trecut. Nu reușesc să se desprindă de o perioada mai veche și de dorul de o persoană.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2019 Vărsător

Nativii Vărsător află că cel mai bun prieten le este intuiția, acel al șaselea simt care nu îi trădează niciodată. Dacă își ascultă instinctul, vor avea numai de câștigat.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2019 Pești

Ziua Peștilor este presărată cu plimbări, răsfăț și multă relaxare. Persoană iubită le poate face chiar o petrecere surpriză.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2019 Berbec

Berbecii au șansă de a pune capăt unei supărări pe care o au de multă vreme pe suflet. Comunicarea cu partenerul începe să se îmbunătățească.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2019 Taur

Faptele contează mult mai mult decât vorbele, iar Taurii vor află asta pe pielea lor. Se fac remarcați în față cuiva după ce onorează o promisiune.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2019 Gemeni

Și Gemenii au ocazia să se lămurească în privința unei persoane din jurul lor. Cu răbdare, timpul va arată întotdeauna cine este demn de ținut aproape.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2019 Rac

Este o zi a confesiunilor și a discuțiilor sincere pentru Raci! Cineva le face o mărturisire cam dureroasă, însă adevărul este cu siguranță de preferat în față amăgirilor.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2019 Leu

Nativii Leu ar putea întâmpina ceva probleme în relația cu partenerul. Iar asta poate fi din cauza că dedică prea mult timp profesiei.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2019 Fecioară

Fecioarele i-ar putea lua pe mulți prin surprindere cu și vorbele lor tăioase. Spun verde în față ceea ce cred, iar asta nu va pică bine oricui.

Horoscop dragoste 24 octombrie 2019 Balanță

O veste importantă este posibil să primească Balanţele. Poate fi vorba chiar de o mutare departe de casă, de o separare de cei dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop dragoste 24 octombrie 2019. O mărturisire care doare