Antena Meniu Search
x

Horoscopul Dragostei 26 mai 2019. Gemenii sunt cei mai norocoşi nativi

Horoscop Dragoste 26 mai 2019. Astrologii vin cu veşti foarte bune în această zi. Sunt veşti foarte bune mai ales în plan amoros şi în special pentru nativii Gemeni şi Leu.

de Redactia Observator

la 26.05.2019, 09:27

Vezi și

Horoscop Dragoste 26 mai 2019. Astrologii vin cu veşti foarte bune în această zi. Sunt veşti foarte bune mai ales în plan amoros şi în special pentru nativii Gemeni şi Leu.

Horoscop Dragoste 26 mai 2019 Berbec

Berbecii sunt sfătuiţi să dea mai multă importanţă sănătăţii, pentru că nu sunt nemuritori, iar eforturile peste măsură vor avea consecinţe.

Horoscop Dragoste 26 mai 2019 Taur

Şi Taurii au mare nevoie de odihnă şi de deconectare de la rutina de zi cu zi, mai ales că se anunţă o săptămână de foc.

Horoscop Dragoste 26 mai 2019 Gemeni

Gemenii sunt printre cei mai norocoşi nativi în plan amoros, unde se întrevăd o mulţime de surprize şi o propunere interesantă din partea jumătăţii lor.

Horoscop Dragoste 26 mai 2019 Rac

Nativii Rac sunt sfătuiţi să nu grăbească lucrurile în relaţia cu partenerul, chiar dacă sentimentele lor sunt sincere. Este posibil ca persoana de lângă ei să mai aibă nevoie de ceva timp.

Horoscop Dragoste 26 mai 2019 Leu

Veşti excelente în dragoste şi pentru nativii Leu, în special pentru cei singuri. Cupidon pare să îi vâneze de aproape.

Horoscop Dragoste 26 mai 2019 Fecioară

Fecioarele îşi pot descoperi o latură creativă, spirituală şi să dea curs unor idei năstruşnice, de unde poate lua naştere o adevărată pasiune.

Horoscop Dragoste 26 mai 2019 Balanţă

Balanţele, în schimb, se simt uşor stinghere în relaţia lor, dar şi în cercul de prieteni. Pot avea mici momente de rătăcire, nu se simt în apele lor, însă este doar o stare trecătoare.

Horoscop Dragoste 26 mai 2019 Scorpion

Este momentul ca Scorpionii care au de furcă în relaţia cu partenerul să pună piciorul în prag şi să ia o decizie radicală. Ori îşi rezolvă problemele, ori merg pe drumuri separate.

Horoscop Dragoste 26 mai 2019 Săgetător

Săgetătorii găsesc sprijin moral tocmai acolo unde nu aveau vreo speranţă. Au avut parte de ceva momente tensionate, însă norii negri încep să se risipească.

Horoscop Dragoste 26 mai 2019 Capricorn

Capricornii sunt îndemnaţi să îşi stăpânească emoţiile şi să nu dea curs unor discuţii aprinse, chiar dacă simt că au dreptate. 

Horoscop Dragoste 26 mai 2019 Vărsător

În viaţa nativilor Vărsător, totul este astăzi despre familie. Un eveniment important, poate o nuntă sau o veste foarte bună despre o rudă le va ocupa tot timpul.

Horoscop Dragoste 26 mai 2019 Peşti

Peştii pot avea parte de momente în care simt că cedează nervos, iar asta este numai din cauză că în ultimele zile s-au neglijat pe ei şi s-au dedicat mai mult celorlalţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul Dragostei 26 mai 2019. Gemenii sunt cei mai norocoşi nativi