Antena Meniu Search
x

Horoscop dragoste 28 iunie 2019. Planuri de căsătorie

Horoscop dragoste 28 iunie 2019. Este momentul marilor decizii în relația de cuplu, iar rezultatul va schimba destine. În timp ce unii se pregătesc pentru o luptă de putere, alții fac planuri de căsătorie și se gândesc tot mai serios la un bebeluș.

de Redactia Observator

la 28.06.2019, 07:43

Vezi și

Horoscop dragoste 28 iunie 2019. Este momentul marilor decizii în relația de cuplu, iar rezultatul va schimba destine.

În timp ce unii se pregătesc pentru o luptă de putere, alții fac planuri de căsătorie și se gândesc tot mai serios la un bebeluș.

Horoscop dragoste 28 iunie 2019 Rac

Dragi Raci un eveniment în viață de cuplu va aduce multă fericire astăzi, iar relația va oferă stabilitatea de care aveați nevoie.

Horoscop dragoste 28 iunie 2019 Leu

Pentru Lei se anunță o zi relaxantă. Vor ieși în oraș, vor socializa și se vor bucură de compania prietenilor și a familiei.

Horoscop dragoste 28 iunie 2019 Fecioară

Starea de melancolie pe care o resimt astăzi Fecioarele se datorează problemelor sentimentale. Indicat ar fi să organizeze o ieșire în oraș cu prietenii.

Horoscop dragoste 28 iunie 2019 Balanță

Și Balanțele vor fi puțin indispuse în această dimineață din cauza unor neplăceri în plan sentimental, însă totul se va rezolva în scurt timp.

Horoscop dragoste 28 iunie 2019 Scorpion

Dragi Scorpioni aflați din timp că vi se plănuiește o surpriză, dar nu spuneți nimic pentru a nu strică muncă celor care s-au ocupat de toate detaliile.

Horoscop dragoste 28 iunie 2019 Săgetător

Săgetătorii sunt inovatori iar astăzi cuceresc tot ce le stă în cale, au succes garantat în afaceri iar la capitolul dragoste excelează!

Horoscop dragoste 28 iunie 2019 Capricorn

Capricornii sunt comunicativi şi au ocazia să se împrietenească cu o persoană deosebită. Nu este exclus că această relație să ducă la căsătorie.

Horoscop dragoste 28 iunie 2019 Vărsător

Vărsătorilor le este recomandat să-şi petreacă timpul liber împreună cu persoană iubita, pentru că banii vin fară prea mult efort astăzi.

Horoscop dragoste 28 iunie 2019 Pești

Peștii se gândesc la o ieșire în doi, la o cină romantică, unde își vor face planuri de vacanță sau chiar de afaceri.

Horoscop dragoste 28 iunie 2019 Berbec

Iubirea plutește în aer pentru Berbeci, sunt romantici iar seducția este la cote maxime, iar dacă sunt într-o relație a venit momentul să treacă la următorul nivel și să devină părinți.

Horoscop dragoste 28 iunie 2019 Taur

A început lupta pentru putere în relația voastră de cuplu dragi Tauri. Partenerul pare să nu va mai înțeleagă, iar asta crează un oarecare dezechilibru.

Horoscop dragoste 28 iunie 2019 Gemeni

Iar Gemenii își doresc mai mult timp petrecut cu persoană iubita, însă, din păcate, proiectele profesionale îi rețin la birou până târziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Horoscop » Horoscop dragoste 28 iunie 2019. Planuri de căsătorie