Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 29 iunie 2019. Renaște o iubire din trecut

Horoscop dragoste 29 iunie 2019. Amintiri din trecut revin cu o forță copleșitoare, pentru mai multe zodii. Iar unii nu vor rezista tentației de a se reîntoarce în brațele fostei iubiri, chiar dacă, cel mai probabil, e o greșeală.

de Redactia Observator

la 29.06.2019, 10:33

Vezi și

Horoscop dragoste 29 iunie 2019. Amintiri din trecut revin cu o forță copleșitoare, pentru mai multe zodii. 

Iar unii nu vor rezista tentației de a se reîntoarce în brațele fostei iubiri, chiar dacă, cel mai probabil, e o greșeală.

Horoscop dragoste 29 iunie 2019 Rac

Racii sunt foarte joviali și reușesc să le între ușor în gratii celor din jur. Din acest motiv, nimeni nu se va supără dacă nativii zodiei vor face câteva greșeli.

Horoscop dragoste 29 iunie 2019 Leu

Se anunţă o zi plină de revelaţîi pentru voi, dragi Lei. Veţi lăsă trecutul în urmă, veţi dedică mai mult timp familiei şi vă veţi bucură de prezent!

Horoscop dragoste 29 iunie 2019 Fecioară

Se anunță o etapă nouă în plan sentimental pentru nativii zodiei Fecioara. Fie vor cunoaște pe cineva sau vor reîmprospăta relația pe care o au acum.

Horoscop dragoste 29 iunie 2019 Balanță

Balanțele vor atrage astăzi foarte multe priviri în rândul persoanelor de sex opus. Iar veștile bune nu se opresc aici…se anunță o prima sau o promovare în plan profesional.

Horoscop dragoste 29 iunie 2019 Scorpion

Astăzi, e posibil că nativii zodiei Scorpionii să obţînă favoruri de la cine se aşteaptă mai puțîn și să se bucure de reuşita unei situaţîi împreună.

Horoscop dragoste 29 iunie 2019 Săgetător

Liniştea interioară vă acaparează astăzi simţurile, dragi Săgetători şi sunteţi pregătiți de strategii ample pentru a obţine armonie în cuplu.

Horoscop dragoste 29 iunie 2019 Capricorn

Astăzi Capricornii vor avea o misiune destul de grea! Trebuie să rămână calmi, asta pentru că relațiile sentimentale sunt cam tensionate. Și să nu uite că, vorba dulce, mult aduce!

Horoscop dragoste 29 iunie 2019 Vărsător

Varsatorii ar trebui să fie mai rezervaţi, pentru că e posibil să fie judecaţi aspru. O discuţie între patru ochi cu persoană iubită ar putea clarifica ceea ce îi frământă în această zi.

Horoscop dragoste 29 iunie 2019 Pești

Sunteţi foarte serioși, dragi Pești! Dar vă prinde bine, lumea şi-a cam luat-o în cap în ultimul timp. În compania prietenilor în schimb, vă pricepeţi de minune să creaţi o atmosferă cât mai plăcută.

Horoscop dragoste 29 iunie 2019 Berbec

Dragi Berbeci S-ar putea să va aflați în față unui nou început în plan sentimental. Experimentați emoții noi, care scot la suprafață gesturi pe care nu credeați că o să le faceți până acum.

Horoscop dragoste 29 iunie 2019 Taur

Taurii vor face schimbări importante în plan sentimental. Fac pace cu trecutul și este posibil să relege o iubire din trecut.

Horoscop dragoste 29 iunie 2019 Gemeni

Iar Gemenii au găsit cheia fericirii! Astăzi își vor petrecerea timpului cu partenerul de viață, așa că vor termină cât mai repede activitățile de la job pentru a ajunge rapid acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 29 iunie 2019. Renaște o iubire din trecut