Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 3 aprilie 2019. Relația stă pe un "butoi cu pulbere"

Horoscop dragoste 3 aprilie 2019. O zi încărcată cu emoții, pentru mai multe zodii. Se adună nemulțumiri în relație, iar situația ar putea scăpa de sub control. Se recomandă răbdare și calm. În scurt timp, lucrurile vor reveni la normal.

de Redactia Observator

la 03.04.2019, 08:29

Vezi și

Horoscop dragoste 3 aprilie 2019. O zi cu probleme în dragoste, pentru mai multe zodii. Se adună nemulțumiri în relație, iar situația ar putea scăpa de sub control. 

Se recomandă răbdare și calm. În scurt timp, lucrurile vor reveni la normal.

Horoscop dragoste 3 aprilie 2019 Berbec

Berbecii vor să-și consolideze relația emoțională, tocmai de aceea astăzi își vor concentra atenția pe acet plan.

Horoscop dragoste 3 aprilie 2019 Taur

Taurii își vor petrece ziua alături de o persoană foarte dragă. Poate fi vorba despre persoană iubita, despre un prieten sau un membru al familiei, cert este că se vor simți excelent.

Horoscop dragoste 3 aprilie 2019 Gemeni

Gemenii sunt foarte detaşati azi în relaţiile amoroase, ceea ce poate fi un lucru bun pentru ei, dar nu la fel de pozitiv pentru relaţia lor.

Horoscop dragoste 3 aprilie 2019 Rac

Racii vor avea o relație cam tensionată astăzi cu persoană iubita. Dacă vor să aibă parte de liniște, ar trebui să învețe să mai facă și ceva compromisuri.

Horoscop dragoste 3 aprilie 2019 Leu

Pentru Lei astrele au veşti fabuloase în plan sentimental! Se pare că vor petrece o zi minunată alături de persoană iubita, și vor avea parte de momente speciale.

Horoscop dragoste 3 aprilie 2019 Fecioară

O migrenă trecătoare le va strică nativilor Fecioara dimineață. Până spre seară acești nativi se vor pune pe picioare și ar putea chiar să facă o cucerire.

Horoscop dragoste 3 aprilie 2019 Balanță

Nativii zodiei Balanță ar vrea să plece într-o excursie dar nu se pot pune de acord cu partenerul de viață asupra destinației. Este posibil să iasă discuții care vor pune în pericol relația.

Horoscop dragoste 3 aprilie 2019 Scorpion

Pentru Scorpioni relația cu partenerul de viaţă decurge minunat. Tot ceea ce vor face astăzi stă sub semnul iubirii şi sunt mai fericiţi că niciodată.

Horoscop dragoste 3 aprilie 2019 Săgetător

Săgetătorii se vor întâlni cu o persoană pe care au cunoscut-o cu ceva timp în urmă. Acesta ar putea fi primul pas către o relație de durată.

Horoscop dragoste 3 aprilie 2019 Capricorn

Capricornii ar trebui să fie mai atenți la dorințele persoanei iubite. Partenerul s-a săturat de gafele lor.

Horoscop dragoste 3 aprilie 2019 Vărsător

Dragi Vărsători astăzi va concentrați pe sectorul sentimental. Ce-I drept amicilor le va lipsi atenția voastră, dar în cele din urmă vor înțelege!

Horoscop dragoste 3 aprilie 2019 Pești

Iar Peștii simt nevoia să stea mai mult pe acasă înconjurați de obiecte cu valoare sentimentală și oameni dragi. Puțină nostalgie nu strică niciodată!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 3 aprilie 2019. Relația stă pe un "butoi cu pulbere"