Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 4 aprilie 2019. Răzbunare după un refuz dureros

Horoscop dragoste 4 aprilie 2019. Vine vremea revanșei pentru cei care au suferit un refuz dureros pe plan sentimental. Un plan bine pus la punct le va aduce unor zodii ceea ce-și doreau de multă vreme.

de Redactia Observator

la 04.04.2019, 08:14

Vezi și

Horoscop dragoste 4 aprilie 2019. Vine vremea răzbunării pentru cei care au suferit un refuz dureros pe plan sentimental. 

Un plan bine pus la punct le va aduce unor zodii ceea ce-și doreau de multă vreme.

Horoscop dragoste 4 aprilie 2019 Berbec

Berbecii vor fi invitați la o plimbare sau la o cină romantică, acolo unde vor află noutăți care le pot da idei de vacanță sau măcar de weekend.

Horoscop dragoste 4 aprilie 2019 Taur

Taurii vor întâlni pe cineva care să corespundă din toată punctele de vedere și vor construi frumos relația, așadar șanse sunt.

Horoscop dragoste 4 aprilie 2019 Gemeni

Gemenii vor primi un semn de viață de la cineva care le-a dus dorul, pe seară este posibil să organizeze o ieșire la cinema.

Horoscop dragoste 4 aprilie 2019 Rac

După câteva eşecuri pe plan sentimental, Racii au un plan bine pus la punct. Răzbunarea este una din armele lor preferate, astfel că "victima" va fi copleşită de atacurile lor încă din start.

Horoscop dragoste 4 aprilie 2019 Leu

Veştile bune se țin lanț de voi dragi Lei, însă pe plan sentimental lucrurile nu stau tocmai bine. Sunteţi copleşiţi de certuri şi vreţi doar că situaţia să se schimbe cât mai repede.

Horoscop dragoste 4 aprilie 2019 Fecioară

În sfârşit, Fecioarele au noroc în dragoste. După încercări rămase fără rezultat, astăzi e ziua în care totul pare să meargă spre deznodământul pe care şi-l doreau de multă vreme.

Horoscop dragoste 4 aprilie 2019 Balanță

Pentru nativii zodiei Balanță relațiile sentimentale ar putea avea de suferit în partea a două a zilei. Nu este cazul să se îngrijoreze pentru că o rudă îi va ajută să treacă peste acest moment.

Horoscop dragoste 4 aprilie 2019 Scorpion

Scorpionii vor primi un semn de atenție din partea unui admirator. Poate fi vorba despre un buchet de flori sau o bijuterie.

Horoscop dragoste 4 aprilie 2019 Săgetător

Săgetătorii trec cu zâmbetul pe buze peste toate obstacolele care le ies în cale! Sunt foarte binedispuși și nu au de gând să renunțe la această stare.

Horoscop dragoste 4 aprilie 2019 Capricorn

O zi plină de peripeții se anunță pentru Capricorni dar care se va termină cu bine. Totul are legătură cu viață personală și cu ceva ce au început acum câteva luni.

Horoscop dragoste 4 aprilie 2019 Vărsător

Pentru Vărsători sfera sentimentală este frumos animată și poate să se promoveze o cerere în căsătorie într-o astfel de zi.

Horoscop dragoste 4 aprilie 2019 Pești

Iar Peștii sunt foarte atașați de partenerul de viață în această perioada, așa că se gândesc la un cadou perfect pentru a le demonstra iubirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 4 aprilie 2019. Răzbunare după un refuz dureros