Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 5 mai 2019. Problemă delicată în cuplu

Horoscop dragoste 5 mai 2019. Este posibil ca unele discuții să spulbere liniștea din cuplu. Înainte de a lua decizii definitive nu ar strica să identificați corect problema. E posibil ca persoana iubită să treacă prin clipe dificile.

de Redactia Observator

la 05.05.2019, 10:31

Zodiacul dragostei, duminică, 5 mai 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 5 mai 2019. Este posibil ca unele discuții să spulbere liniștea din cuplu.

Înainte de a lua decizii definitive nu ar strica să identificați corect problema. Persoana iubită ar putea trece prin clipe dificile.

Horoscopul dragostei 5 mai 2019 Taur

Chiar dacă se tem de un refuz, Taurii sunt sfătuiți să fie ceva mai îndrăzneți cu o persoană pe care au cam pus ochii.

Horoscopul dragostei 5 mai 2019 Gemeni

Nativii Gemeni pot fi uimiți de comportamentul persoanei iubite în anumite situații și să îl provoace la o discuție pe loc, fără a cântări prea bine situația.

Horoscopul dragostei 5 mai 2019 Rac

Racii sunt tentați să pice în extreme, în încercarea de a umple un gol sufletesc. Problemele sentimentale, dragi nativi, nu se rezolva de azi pe mâine, ci doar timpul le va îndepărta.

Horoscopul dragostei 5 mai 2019 Leu

Un plan în afaceri la care nativii Leu au lucrat îndelung le ocupă tot timpul și aproape că le macină răbdarea, până vor obține rezultatele dorite.

Horoscopul dragostei 5 mai 2019 Fecioară

Nativii Fecioară sunt sfătuiți că, din când în când, să fie puțîn egoiști și să se pună pe ei pe primul loc. După eforturile din ultima vreme, astăzi este o zi perfectă pentru răsfăț.

Horoscopul dragostei 5 mai 2019 Balanță

Optimismul și bună dispoziție sunt cuvintele de ordine astăzi pentru Balanță. Fac tot posibilul să elimine din jurul lor oamenii negativisti.

Horoscopul dragostei 5 mai 2019 Scorpion

Este o perioada foarte bună în plan sentimental pentru Scorpion. Așa că sunt îndemnați să primească cu inima deschisă orice invitație.

Horoscopul dragostei 5 mai 2019 Săgetător

După câțiva nori sumbri pe stradă lor, în sfârșit, Săgetători încep să privească viață cu alți ochi și să vadă numai partea plină a paharului.

Horoscopul dragostei 5 mai 2019 Capricorn

Capricornii pot fi de-a dreptul captivați de un proiect în care s-au implicat, încât să nu mai vadă nimic altceva în jur. Nici nu simt că muncesc, pentru că o fac cu dragă inimă.

Horoscopul dragostei 5 mai 2019 Vărsător

O idee de afacere născută din întâmplare le poate aduce Vărsătorilor mari speranțe financiare și, dacă reușesc să pună totul la punct, șansele de câștig sunt maxime.

Horoscopul dragostei 5 mai 2019 Pești

Și Peștii sunt absorbiți de planul profesional și foarte bine fac, pentru că astrele prevăd pentru ei prosperitate, aprecieri și câștiguri financiare demne de invidiat.

Horoscopul dragostei 5 mai 2019 Berbec

Iar nativii Berbec ar face bine să evite discuțiile în contractoriu cu membrii familiei, pentru a păstra armonia în căminul lor, chiar dacă sunt măcinați de câteva întrebări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 5 mai 2019. Problemă delicată în cuplu