Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 7 aprilie 2019. Tentații irezistible

Horoscop dragoste 7 aprilie 2019. Zi plină de tentații, atât în dragoste, cât și în ceea ce privește bugetul. Câteva momente de risipă i-au putea lăsa pe unii cu ochii în soare, la propriu.  Pentru cei aflați într-o relație de durată, o ieșire romantică ar putea reaprinde scânteia iubirii.

de Redactia Observator

la 07.04.2019, 08:44

Vezi și

Horoscop dragoste 7 aprilie 2019. Zi plină de tentații, atât în dragoste, cât și în ceea ce privește bugetul. Câteva momente de risipă i-au putea lăsa pe unii cu ochii în soare, la propriu. 

Pentru cei aflați într-o relație de durată, o ieșire specială, plină de romantism, ar putea reaprinde scânteia iubirii.

Horoscop dragoste 7 aprilie 2019 Berbec

Berbecii sunt într-o formă excelenta și așa vor fi pe tot parcursul zilei. Mai ales pe seară, când se vor întâlni cu câteva persoane foarte dragi, pe care nu le-au văzut de multă vreme.

Horoscop dragoste 7 aprilie 2019 Taur

Astăzi Taurii fac haz de necaz la orice pas. Oricât de rele ar fi veștile primite, ei vor cauta partea bună și vor amuză copios.

Horoscop dragoste 7 aprilie 2019 Gemeni

Gemenii sunt în centrul atenției astăzi și reușesc să îi facă pe toți cei din jurul lor să se simtă bine. Este posibil să organizeze o ieșire în oraș sau o petrecere.

Horoscop dragoste 7 aprilie 2019 Rac

Sunt multe tentații în jurul vostru dragi Raci, dar țineți bine mâna pe portofel pentru că nu este momentul să fiți risipitori. Planurile voastre necesită bani, așa că economisiți de pe acum.

Horoscop dragoste 7 aprilie 2019 Leu

Leii au atât de multă energie încât nici ei nu știu de unde. Optimismul îi ajută și în viață de familie.

Horoscop dragoste 7 aprilie 2019 Fecioară

Cât e ziua de lungă Fecioarele își vor face planuri de concediu. Nici nu se pune problema de lucruri serioase. Ele caută oferte și pregătesc o vacanță de vis.

Horoscop dragoste 7 aprilie 2019 Balanță

Pentru voi dragi Balanțe ziua va fi perfectă. Partenerul de viață va face pe plac, familia va este aproape, iar colegii de serviciu vor face orice să va între în gratii.

Horoscop dragoste 7 aprilie 2019 Scorpion

Scorpionii vor avea parte de o duminică deosebită din punct de vedere sentimental. Vor petrece mult timp alături de partenerul de viață și vor merge într-un loc special.

Horoscop dragoste 7 aprilie 2019 Săgetător

Sagetatorii întâmpina ziua de duminică încărcați de tot felul de frământări. Ar fi bine să lase totul la o parte și să se bucure alături de persoană iubita.

Horoscop dragoste 7 aprilie 2019 Capricorn

Capricornii vor avea o zi minunată. Dimineață vor câștigă niște bani, iar seară îi va găsi în mijlocul unui grup de admiratori.

Horoscop dragoste 7 aprilie 2019 Vărsător

Vărsătorii sunt mână largă astăzi. Îşi vor epuiza economiile că să-şi redecoreze locuinţa. Sau să impresioneze pe cineva.

Horoscop dragoste 7 aprilie 2019 Pești

Iar Peștii vor avea o zi de milioane. Multe evenimente frumoase îi vor lua prin surprindere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 7 aprilie 2019. Tentații irezistible