Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 7 mai 2019. Cupidon se ține de surprize

Horoscop dragoste 7 mai 2019. Ziua surprizelor sentimentale, pentru mai multe zodii. Cei singuri ar putea avea parte de o întâlnire pe cât de neașteptată, pe atât de romantică.

de Redactia Observator

la 07.05.2019, 08:11

Horoscopul dragostei, marți, 7 mai 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 7 mai 2019. Ziua surprizelor sentimentale, pentru mai multe zodii.

Cei singuri ar putea avea parte de o întâlnire pe cât de neașteptată, pe atât de romantică.

Horoscop dragoste 7 mai 2019 Taur

Taurii tânjesc să fie luați prin surprindere, să fie impresionați de cineva, chiar pot simți nevoia să se îndrăgostească.

Horoscop dragoste 7 mai 2019 Gemeni

Intuiția foarte bună a Gemenilor îi ține departe de conflicte, dar le ridică și ceva suspiciuni în privința persoanei iubite.

Horoscop dragoste 7 mai 2019 Rac

Racii trebuie să fie pregătiți astăzi pentru situații neplăcute. Nu stau foarte bine cu răbdarea și și-ar putea ieși ușor din minți de la cel mai mic fleac.

Horoscop dragoste 7 mai 2019 Leu

Dragi Lei, o relație de prietenie se poate transformă ușor într-una de dragoste, mai ales dacă aveți foarte multe lucruri în comun cu acea persoană.

Horoscop dragoste 7 mai 2019 Fecioară

Chiar dacă sunt înconjurate de oameni negativisti, Fecioarele reușesc să își mențină o stare de spirit excelentă. Asta este cel mai bun răspuns la răutățile din jur.

Horoscop dragoste 7 mai 2019 Balanță

După o perioadă ceva mai agitată, viață sentimentală a Balanțelor intră pe un făgaș liniștit, iar Cupidon le poate face mari surprize și nativilor singuri.

Horoscop dragoste 7 mai 2019 Scorpion

Scorpionii pot face astăzi un gest cu care să își impresioneze profund partenerul. Pentru iubire, acești nativi merg până în pânzele albe.

Horoscop dragoste 7 mai 2019 Săgetător

Săgetătorii pot pierde o persoană de mare valoare, dacă tot bat pasul pe loc și nu iau o hotărâre. Ezitarea în plan sentimental le va aduce numai pierderi.

Horoscop dragoste 7 mai 2019 Capricorn

Capricornii pot trece astăzi printr-un roller-coaster emoțional. De la bucurie la tristețe, de la plictiseală la adrenalină, iar asta poate fi din cauza. sau datorită unei persoane foarte dragi lor.

Horoscop dragoste 7 mai 2019 Vărsător

Vărsătorii simt nevoia să fie recunoscători unor persoane din jur și să facă pentru aceștia lucruri  pe care nu le-ar face în mod normal.

Horoscop dragoste 7 mai 2019 Pești

Nativii Pești trebuie să învețe să lase la serviciu problemele de acolo, pentru că altfel riscă să se dezechilibreze și în dragoste.

Horoscop dragoste 7 mai 2019 Berbec

Iar vouă, dragi Berbeci, este posibil să va ceară ajutorul un membru al familiei, iar sprijinul vostru să conteze enorm.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 7 mai 2019. Cupidon se ține de surprize