Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 8 martie 2019. Fluturi în stomac și un cadou impresionant de la persoana iubită

Horoscopul dragostei 8 martie 2019. De Ziua Femeii, încercaţi să vă concentraţi pe persoana iubită, să transformaţi seara într-una romantică şi să sărbătoriţi aşa cum se cuvine.

Vezi și

Horoscopul dragostei 8 martie 2019. De Ziua Femeii, încercaţi să vă concentraţi pe persoana iubită, să transformaţi seara într-una romantică şi să sărbătoriţi aşa cum se cuvine.

Unii nativi vor avea parte, astăzi, 8 martie, de un cadou neaşteptat, dar foarte valoros. O vacanţă, o bijuterie sau chiar o maşină.

Horoscop dragoste 8 martie 2019 Pești

Pentru Pesti, ziua de astazi poate aduce mai multe motive sa se intalneasca cu prietenii, ziua lor de nastere, ziua femeii sau un succes de familie. In orice caz vor avea parte de o zi minunata.

Horoscop dragoste 8 martie 2019 Berbec

Pentru Berbeci sfera sentimentala este frumos animata si poate sa se promoveze o cerere in casatorie intr-o astfel de zi.

Horoscop dragoste 8 martie 2019 Taur

Invitatiile curg, dragi Tauri! Prietenii va vor prin preajma dar si voi aveti idei, de iesit pe undeva, sa profitati din plin de vreme, de primavara, dar si de ziua femeii.

Horoscop dragoste 8 martie 2019 Gemeni

Este posibil ca Gemenii sa primeasca in dar bilete la un spectacol sau la un meci. Acolo se vor distra pe cinste si isi vor face noi prieteni.

Horoscop dragoste 8 martie 2019 Rac

Si Racii vor merge astazi la o ceremonie, sau la o petrecere si e posibil ca atmosfera sa fie atat de naturala incat sa ii inspire sa i-a o decizie referitoare la viata in doi. 

Horoscop dragoste 8 martie 2019 Leu

Un SMS sau un apel telefonic le poate schimba Leilor starea se spirit si sa redevina increzatori in viitorul lor sentimental.

Horoscop dragoste 8 martie 2019 Fecioară

Dragi Fecioare incercaţi să vă concentraţi pe persoana iubită, să transformaţi seara într-una romantică şi să sărbătoriţi Ziua Femeii aşa cum se cuvine.

Horoscop dragoste 8 martie 2019 Balanță

Daca tot e 8 Martie, Balantele ar putea da o fuga la munte, acolo unde vor putea petrece moment de neuitat alaturi de persoana iubita!

Horoscop dragoste 8 martie 2019 Scorpion

Ei bine, nici Scorpionii nu vor asta astazi acasa. Se anunta o iesire cu grupul, pot fi si colegi de breasla sau prietenii undeva poate chiar peste hotare.

Horoscop dragoste 8 martie 2019 Săgetător

Dragi Săgetatori astazi o sa fiti inconjurati de oameni dragi, se pare c-o sa primiti cadouri, iesiti la masa in oras sau doar la cafea, e sarbatoare si o sa vreti sa va distrati.

Horoscop dragoste 8 martie 2019 Capricorn

Capricornii vor avea parte, astăzi, de un cadou neaşteptat, dar foarte valoros. Poate fi vorba despre o vacanţă, o bijuterie sau chiar o maşină.

Horoscop dragoste 8 martie 2019 Vărsător

Nici Varsatorii nu au motive sa fie indispusi astazi. Vor fi protagonistii unor intamplari impresionante, care le vor face ziua frumoasa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 8 martie 2019. Fluturi în stomac și un cadou impresionant de la persoana iubită