Antena Meniu Search
x

Horoscop Octombrie 2018 Capricorn. Conflicte în familie şi un nou loc de muncă

Horoscop Octombrie 2018 Capricorn. Aceşti nativi se vor simţi încrezători în forţele proprii în această perioadă şi nu este de mirare, dat fiind faptul că patronul lor ceresc, Marte, va ocupa o poziţie demnă pentru un astfel de comportament.

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii Octombrie pentru Balanţă anunţă schimbări majore în afaceri - Pixabay

Horoscop Octombrie 2018 Capricorn. Aceşti nativi se vor simţi încrezători în forţele proprii în această perioadă şi nu este de mirare, dat fiind faptul că patronul lor ceresc, Marte, va ocupa o poziţie demnă pentru un astfel de comportament.

Puteţi acţiona destul de liber, chiar şi într-o manieră fără compromisuri în anumite situaţii, însă trebuie să aveţi o viziune clară asupra a ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

Astrologii vă sfătuiesc să nu vă grăbiţi să trageţi concluzii şi să vedţei lumea doar în alb şi negru. Acordaţi-vă şansa de a vedea toate culorile pe care le oferă viaţa, renunţând la a vă limita la zona voastră de confort.

A doua lună de toamnă se anunţă senzuală, oferindu-vă ocazia să simţiţi literalmente necesitatea de a fi mai aproape de cei care merită acest lucru. Învățați să iertați și să nu țineți duşmănie sau ură faţă de cei care au greşit. Abilitatea de a ierta este o trăsătură a oamenilor cu adevărat puternici, pe când persoanele slabe vor ţine întotdeauna mânia ascunsă; de aceea visele lor vor rămâne întotdeauna vise.

Bani

Cea de-a doua jumătate a toamnei va aduce un succes deosebit pentru acei capricorni care planificaseră implementarea unor proiecte mari. Este o perioadă productivă, care va aduce numeroase oportunităţi pentru toţi nativii acestei zodii.

Capricornii care au propria lor afacere ar trebui să rămână departe de atracţiile personale şi să acţioneze strict în limite profesionale. Nu vă abateţi de la drum şi veţi obţine succesul mai devreme decât aţi putea crede. Acceptaţi ajutoarele atunci când vi se oferă şi profitaţi de orice sfat benefic companiei voastre. Asocierea cu alte persoane poate fi o alegere bună în Octombrie, mai ales dacă acestea dau dovadă de profesionalism.

Dacă nu aveţi propria afacere, aţi putea lua în considerare schimbarea locului de muncă la un momentdat. Dacă simţiţi că nu puteţi avansa în momentul de faţă, căutaţi opţiuni mai bune şi veţi avea şansa să obţineţi chiar și un salariu mai bun. Nu vă fie teamă de noi începuturi, mai ales când îi aveţi pe cei dragi alături la fiecare pas.

Dragoste

În ceea ce priveşte domeniul relaţiilor personale, în această lună, mulţi Capricorni vor reveni la starea lor de pace şi linişte, reuşind să încheie diferite conflicte vechi.

Astrologii vă recomandă să luaţi în considerare toate alternativele posibile, mai ales dacă inima vă ghidează spre o anumită persoană. Nu este nevoie să vă bazaţi pe opiniile altora, dar nu refuzaţi sfaturile venite din partea familiei şi prietenilor. Orice vorbă bună este binevenită atunci când sunteţi în căutarea dragostei.

Pentru Capricornii cu familii, această perioadă va fi plăcută și calmă. Dacă vor apărea conflicte, veţi găsi modalităţi constructive de a ajunge la un compromis. Evitaţi un „război” inutil cu partenerul/partenera de cuplu, mai ales dacă motivele tensiunilor dintre voi sunt minore. Rămâneţi sinceri, serioşi şi înţelegători. Există posibilitatea ca o anumită rudă îndepărtată să aibă o perioadă dificilă, motiv pentru care aţi putea să îi faceţi o vizită neaşteptată. Categoric s-ar bucura nespus!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop Octombrie 2018 Capricorn. Conflicte în familie şi un nou loc de muncă