Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Balanţă

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Balanţă. Această săptămână vine cu o serie de schimbări și energii intense în plan emoțional și mental.

de Redactia Observator

la 20.04.2024, 13:10

- Shutterstock

Marți, Luna Plină în Scorpion îți aduce lumină asupra aspectelor legate de relații și de transformare interioară. Este posibil să simți o nevoie puternică de a-ți exprima sentimentele și de a găsi un echilibru între nevoile tale și ale celor din jur. Joi, odată cu ieșirea lui Mercur din retrogradare, vei simți o ușurare în comunicare și în procesele de gândire.

BANI: Cu Luna Plină în Scorpion la începutul săptămânii, este posibil să devii conștient de unele aspecte legate de finanțe și resurse partajate în relațiile tale. Este important să fii atent la modul în care îți gestionezi resursele și să fii deschis la colaborare și negociere. Joi, odată cu ieșirea lui Mercur din retrogradare, vei simți o îmbunătățire în comunicarea și planificarea financiară.

DRAGOSTE: În plan sentimental, Luna Plină în Scorpion la începutul săptămânii poate aduce la suprafață unele aspecte profunde și intense ale relației tale. Este momentul potrivit pentru a avea discuții sincere și pentru a clarifica nevoile și dorințele tale în cuplu. Odată cu ieșirea lui Mercur din retrogradare joi, vei simți o ușurare în comunicarea cu partenerul și veți putea găsi soluții mai ușor la eventualele conflicte sau neînțelegeri din trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Balanţă