Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Berbec

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Berbec. Luna Plină în Scorpion, marți, îți aduce la suprafață emoții profunde și te poate determina să îți analizezi mai atent sentimentele și dorințele.

de Redactia Observator

la 20.04.2024, 12:37

- Shutterstock

Este un moment potrivit pentru a elibera orice tensiune sau frământare interioară și pentru a te conecta cu intuiția ta profundă. Joi, cu Mercur ieșind din retrogradare, vei simți o ușurare și o claritate mentală crescută. Este un moment favorabil pentru a lua decizii importante și pentru a te angaja în discuții și negocieri.

BANI: În plan financiar, Luna Plină în Scorpion te poate determina să îți analizezi mai atent bugetul și să identifici zonele în care poți face economii sau investiții mai inteligente. Este un moment potrivit pentru a-ți pune în ordine finanțele și pentru a lua decizii importante legate de gestionarea resurselor tale. Odată cu ieșirea lui Mercur din retrogradare, joi, vei simți o mai mare claritate mentală și vei putea să iei decizii mai informate și mai bine fundamentate în ceea ce privește aspectele financiare.

DRAGOSTE: În plan sentimental, Luna Plină în Scorpion poate să aducă la suprafață emoții intense și sentimente profunde în relația ta. Este un moment potrivit pentru a avea conversații sincere și pentru a clarifica neînțelegerile din cuplu. Cu Mercur ieșind din retrogradare joi, vei simți o mai mare deschidere și comunicare în relație, ceea ce te va ajuta să rezolvi conflictele sau să faci planuri pentru viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Berbec