Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Capricorn

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Capricorn. Luna Plină în Scorpion din ziua de marți aduce lumina asupra aspectelor ascunse ale vieții tale și te invită să examinezi mai atent emoțiile și dorințele tale profunde.

de Redactia Observator

la 20.04.2024, 13:19

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Capricorn - Shutterstock

Este un moment potrivit pentru a elibera emoții reținute și pentru a te elibera de trecut pentru a face loc unui nou început. Joi, odată cu Mercur ieșind din retrogradare, vei simți o ușurare și o claritate mentală crescândă. Este momentul să iei decizii importante și să faci planuri pentru viitorul tău fără teama de confuzie sau neînțelegere.

BANI: În plan financiar, Luna Plină în Scorpion poate aduce la suprafață aspecte legate de finanțele tale comune sau de investițiile pe termen lung. Este posibil să fii nevoit să faci ajustări în planurile tale financiare pentru a face față unor cheltuieli neașteptate sau pentru a te adapta la schimbările din mediul economic. Odată cu ieșirea lui Mercur din retrogradare, vei simți o mai mare claritate mentală în ceea ce privește aspectele financiare și vei putea lua decizii mai înțelepte și mai informate.

DRAGOSTE: În sfera relațiilor personale, Luna Plină în Scorpion poate aduce la suprafață emoții și sentimente puternice. Este posibil să te simți mai pasional și mai intens în legăturile tale afective și să fii nevoit să faci față unor situații tensionate sau conflictuale. Totuși, acesta este un moment potrivit pentru a clarifica aspectele neclare și pentru a-ți exprima sincer sentimentele față de partenerul tău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Capricorn