Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Fecioară

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Fecioară. Este posibil să te simți conectat la emoțiile tale mai profunde și să fii provocat să faci schimbări în viața ta. Această perioadă este favorabilă pentru a te elibera de vechile modele și pentru a-ți urma adevăratele pasiuni și dorințe.

de Redactia Observator

la 20.04.2024, 13:00

- Shutterstock

Este posibil să te simți conectat la emoțiile tale mai profunde și să fii provocat să faci schimbări în viața ta. Această perioadă este favorabilă pentru a te elibera de vechile modele și pentru a-ți urma adevăratele pasiuni și dorințe. Duminica, conjuncția dintre Marte și Neptun aduce o energie confuză și neclară, care te poate determina să acționezi într-un mod impulsiv sau să fii influențat de iluzii. Este important să fii atent la limitele tale și să îți păstrezi picioarele pe pământ înainte de a lua decizii importante.

BANI: În sfera financiară, Luna Plină în Scorpion te poate confrunta cu aspecte adânci și mai puțin evidente ale gestionării banilor și resurselor tale. Este posibil să descoperi aspecte ascunse ale finanțelor tale, care necesită o atenție sporită și o gestionare mai eficientă. Este momentul potrivit pentru a clarifica situația financiară și pentru a lua decizii importante în acest sens.

DRAGOSTE: Este un moment potrivit pentru a clarifica aspectele neînțelese din relația ta și pentru a îți exprima sinceritatea și vulnerabilitatea. Cu Mercur care nu mai este retrograd, vei simți o ușurare în comunicarea cu partenerul și vei putea să îți exprimi mai ușor gândurile și sentimentele. Este important să fii sincer și să îți păstrezi claritatea în comunicare pentru a evita conflictul și neînțelegerile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Fecioară