Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Rac

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Rac. Săptămâna începe cu o Luna Plină în Scorpion, aducând o lumină puternică asupra aspectelor profunde și întunecate ale vieții tale.

de Redactia Observator

la 20.04.2024, 12:56

- Shutterstock

Este un moment potrivit pentru a-ți examina emoțiile și pentru a face față fricilor și blocajelor interioare. Este posibil să simți o nevoie puternică de transformare și de eliberare de vechile tipare care îți limitează creșterea. Joi, cu Mercur ieșind din retrogradare, vei simți o ușurare în comunicare și în procesul de luare a deciziilor.

BANI: În sfera financiară, Luna Plină în Scorpion te poate confrunta cu aspecte subtile și mai puțin evidente ale gestionării banilor și resurselor tale. Este posibil să descoperi aspecte ascunse ale finanțelor tale, care necesită o atenție sporită și o gestionare mai eficientă. Cu Mercur ieșind din retrogradare, vei simți o ușurare în comunicarea cu partenerii de afaceri sau în negocierile financiare

DRAGOSTE: În plan sentimental, Luna Plină în Scorpion aduce o lumină puternică asupra relației tale și poate aduce la suprafață aspecte ascunse sau emoții profunde. Este un moment potrivit pentru a clarifica aspectele neînțelese din relație și pentru a-ți exprima sinceritatea și vulnerabilitatea. Cu Mercur care părăsește zona retrogradării, vei simți o ușurare în comunicarea cu partenerul și vei putea să îți exprimi mai ușor gândurile și sentimentele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Rac